Bildirim
PS Store'dan oyun aldım,çıkınca oynayabilir miyim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
yeni hesap açınca bu hesabın dursun.oyunları indir yeni hesabında oynarsın.bildiğim kadarıyla oyunu hangi hesapta aldıysan oradan indirebilirsin.ama her hesapta oynarsın. -
mantıklı bir çözüm teşekkürler .) -
quote:
Orijinalden alıntı: ykrr
yeni hesap açınca bu hesabın dursun.oyunları indir yeni hesabında oynarsın.bildiğim kadarıyla oyunu hangi hesapta aldıysan oradan indirebilirsin.ama her hesapta oynarsın.
Evet hocam o kötü nickli olan, ana hesap olarak ayarlanirsa her hesapta oynanabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani?Detaylı anlatır mısınız? Teşekkürler :) -
Nickiniz nedir merak ettim hocam
Şu kotu Nick nedir bi söylesene
Bonzai69 falan mı?
Düzeltme:quote:
Orijinalden alıntı: Mortiuus_23
Nasıl yani?Detaylı anlatır mısınız? Teşekkürler :)
Her iki hesabı da ana hesap yaparsın. Sorunsuz bir sekild oynayabilirsin. Istediğin hesaptan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 26 Ekim 2014; 12:07:18 >
diğer hesaplar ana hesap olduğunda yeni hesabıyla oynayacağı zaman internet gerekmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Pxsel
diğer hesaplar ana hesap olduğunda yeni hesabıyla oynayacağı zaman internet gerekmez
Her iki hesap ta ana hesap olabiliyor mu ?
16 hesaba kadar ana hesap atayabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pxsel
16 hesaba kadar ana hesap atayabilirsin.
Haklısınız hocam teşekkür ederim düzelttiğiniz icin.
Hocam ben konuya cahil kaldım :( Şu ana hesap olayını anlatır mısın? -
QıZılQovBoy tarzında bişey :( -
Psn hesabı en fazla 2 playstation'da kullanabilirsin. Bunlardan hangisinde ana hesap yaparsan internet bağlantısı gerekmeden ve istediğin kullanıcıyı seçerek oyun oynarsın. Ana hesap yapmak için ps'e kullanıcı hesabını girerken ana hesap olarak etkinleştiri seçmen yeterli.
O hesabı ana hesap yapıp başka bir hesapla online oynayabilir miyim? Mesela eski hesabımı ana hesap yaptım,2.hesap açıp adını 123 koydum online oyunlarda adım 123 olarak mı gözükür yoksa eski hesabımın adımı? -
Q yerine K olsaydı gideri vardı ama cidden kötü olmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X