Şimdi Ara

[STEAM]PC GTA V'i Kredi Kartına Taksitle Nasıl Alabilirim ? Sanalpazar'dan Satmak İsteyen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz gibi bende GTA V'i istiyorum fakat maddi durumum pek elverişli değil.Bilgisayarım ise GTA V'i rahatlıkla açacak güçte.(GTX850M,I5-4200H)

Maddi durumumun elverişsiz olmasından dolayı GTA V'i taksitle almak istiyorum,acaba taksitle alabileceğim bir yer var mı ? Steam sürümünü istiyorum.

Eğer satmayı düşünen arkadaşlar olursa Sanalpazar'dan Satın alabilirim...

Steam'de Taksitli Oyun Alım Rehberi

Steam'de Taksitle Oyun Alma Var mı?

Steam, doğrudan taksitli oyun alımı sunmamaktadır. Ancak, aşağıdaki yöntemleri kullanarak Steam oyunlarını taksitlerle satın alabilirsiniz:

Sanalpazar Kullanımı

• Sanalpazar gibi üçüncü taraf platformlardan oyun kodları satın alabilirsiniz.
    • Bu platformlar genellikle taksitli ödeme seçenekleri sunar.

Kredi Kartı Taksidi

• Kredi kartınız taksitli ödeme özelliği sunuyorsa, oyun kodunu Sanalpazar gibi platformlardan taksitle satın alabilirsiniz.
    • Ardından, satın aldığınız kodu Steam'de etkinleştirebilirsiniz.

Steam Cüzdan Taksidi

• Steam Cüzdan'ınıza kredi kartınız veya banka kartınızla bakiye yükleyebilirsiniz.
    • Daha sonra, Steam Cüzdan bakiyenizi kullanarak oyunları taksitlerle satın alabilirsiniz.

Önemli Noktalar:

• Taksitli ödeme seçenekleri ve faiz oranları Sanalpazar ve kredi kartı sağlayıcınıza göre değişebilir.
    • Oyun kodlarını yalnızca güvenilir platformlardan satın aldığınızdan emin olun.
    • Steam hesabınıza bağlamadan önce oyun kodlarının geçerliliğini kontrol edin.

Bu yöntemleri kullanarak Steam oyunlarını taksitlerle satın alarak bütçenize uygun bir şekilde oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanalpazar ve diğerleri satışa izin vermiyor alım sırasında iptal ediliyor tüm ilanlarımı kaldırdılar daha önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gittigidiyor'da var ama.Aslında forumda referansı yüksek birisiyle fake bir ürün üzerinden taksitli para aktarımı da yapılabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.