"1 ABD Doları = 75 Arjantin Pesosu" demişsin de pesodan kaç sıfır atıldığını da söyleseydin diyeceğim ama işine gelmez :)))) |
PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (6. sayfa)
-
-
Ps5 alacaktım ama bu haberi gördüm ya artık xbox series x alınırım ya da mevcut pc ye rtx 30 serisi ekrqn kartı alırım nedir bu fiyatlar arkadaş ben 3 sene nce ps4 slim 2 kol 500 gb lık aldım fiyatı 1600 e almıştım artık satar ve Xbox ya da ekran kartı alırım
-
Ülkenin ekonomisi battı. Gelecekte bütün platformlar 1000 TL olacak. Eskiden 200 TL oldu diye laf atıyordunuz sonra Steam de geçti yine aynısı olacak
-
Toplayın bir PC, fps lere çok takılmayın, indirin oynayın, yazık günah bir oyuna bu kadar para verilir mi?
Ekleme: Need for speed Heat' e iki kere şans verdim, hayatımda gördüğüm en kötü oyunlardan biri, gaza basıyorum araba nereye gidiyor belli değil, beş dakika içinde başım, gözüm ağrımaya başlıyor, bu oyunları kim nasıl oynuyor anlayamıyorum.
-
Avrupa bizi kiskaniyah..
-
-
-
hep aynı sözler
-
love it ot leave it
-
Oyun neyinize 16 yaşınızdan 70 yaşınıza kadar ölene kadar çalışın sizin neyinize eğlenmek.
-
Valla onu bunu bilmem ben tayyipçiyim arkadaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demons souls bugün çıksa vergisiz saf 80€ olsa bile 730₺ burada satılsa vergisi vs düşünmek bile istemiyorum. Demons souls güzel oyun ama ben 50₺ ye almıştım PS3 e
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala konsol alan kaldı mı ya? Epic den 90 liralık oyunu kuponla 30 liraya alma keyfi :)
quote:
Orijinalden alıntı: pogomania
Topladım 4K ya orta seviye bir cihaz. Epic games sağolsun oynuyorum oyunumu :)Torrent sağolsun
Bende geçen sene 1660 ti ryzen 2600x li sistem toplamıştım, ps4 kenarda usluca duruyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: U.C.V
Keşke herkes istediği şekilde yönetilip istediği ortamda yaşama hakkına sahip olsa. Otoyol ve köprü sevicilerle ayrışabilsek keşkeTutan mı var yallah hollandaya! Nedirlan!
quote:
Orijinalden alıntı: MionTutan mı var yallah hollandaya! Nedirlan!
Alıntıları Gösterİnşallah bir gün biz de diğer müslüman kardeşlerimiz gibi daha iyi koşullar için avrupaya yallah yapacağız
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428Helal olsun iyi demişsin şimdi gidip bedava kod için oyunun sonunda ağlayan 30 yaşındaki adamların oynadıklarını izlerler
Alıntıları Göster+++
Şu an yakınıyorlar. 5 sene önce de aynısıydı. Üstelik vergi bile alınmazken. 2018'de KDV alınmaya başlandı. 2018 öncesindeki hesap geçmişinize bakınız. Gram vergi kesintisi yok ama UK psn'den pahalı satılıyordu.
ekleme:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 28 Eylül 2020; 17:41:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: uğur37+++
Şu an yakınıyorlar. 5 sene önce de aynısıydı. Üstelik vergi bile alınmazken. 2018'de KDV alınmaya başlandı. 2018 öncesindeki hesap geçmişinize bakınız. Gram vergi kesintisi yok ama UK psn'den pahalı satılıyordu.
ekleme:
Alıntıları GösterO Playstation Türkiye'yi var ya ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X