Şimdi Ara

PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "1 ABD Doları = 75 Arjantin Pesosu" demişsin de pesodan kaç sıfır atıldığını da söyleseydin diyeceğim ama işine gelmez :))))

• Ps5 alacaktım ama bu haberi gördüm ya artık xbox series x alınırım ya da mevcut pc ye rtx 30 serisi ekrqn kartı alırım nedir bu fiyatlar arkadaş ben 3 sene nce ps4 slim 2 kol 500 gb lık aldım fiyatı 1600 e almıştım artık satar ve Xbox ya da ekran kartı alırım

• Ülkenin ekonomisi battı. Gelecekte bütün platformlar 1000 TL olacak. Eskiden 200 TL oldu diye laf atıyordunuz sonra Steam de geçti yine aynısı olacak

• Toplayın bir PC, fps lere çok takılmayın, indirin oynayın, yazık günah bir oyuna bu kadar para verilir mi?
    Ekleme: Need for speed Heat' e iki kere şans verdim, hayatımda gördüğüm en kötü oyunlardan biri, gaza basıyorum araba nereye gidiyor belli değil, beş dakika içinde başım, gözüm ağrımaya başlıyor, bu oyunları kim nasıl oynuyor anlayamıyorum.

• Avrupa bizi kiskaniyah..

• PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bakınız siz konuşurken 70 TL daha zam gelmiş 😁😁

Bu arada keşke fifayı alsaydım 30 tl ye PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    hep aynı sözler

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    love it ot leave it

• Oyun neyinize 16 yaşınızdan 70 yaşınıza kadar ölene kadar çalışın sizin neyinize eğlenmek.

• Valla onu bunu bilmem ben tayyipçiyim arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demons souls bugün çıksa vergisiz saf 80€ olsa bile 730₺ burada satılsa vergisi vs düşünmek bile istemiyorum. Demons souls güzel oyun ama ben 50₺ ye almıştım PS3 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala konsol alan kaldı mı ya? Epic den 90 liralık oyunu kuponla 30 liraya alma keyfi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

Topladım 4K ya orta seviye bir cihaz. Epic games sağolsun oynuyorum oyunumu :)

Torrent sağolsun

Bende geçen sene 1660 ti ryzen 2600x li sistem toplamıştım, ps4 kenarda usluca duruyor

• PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

mesajım silinmiş demek ki zoruna gidenler olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

mesajım silinmiş demek ki zoruna gidenler olmuş

Helal olsun iyi demişsin şimdi gidip bedava kod için oyunun sonunda ağlayan 30 yaşındaki adamların oynadıklarını izlerler

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.V

Keşke herkes istediği şekilde yönetilip istediği ortamda yaşama hakkına sahip olsa. Otoyol ve köprü sevicilerle ayrışabilsek keşke

Tutan mı var yallah hollandaya! Nedirlan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mion

Tutan mı var yallah hollandaya! Nedirlan!

Alıntıları Göster

İnşallah bir gün biz de diğer müslüman kardeşlerimiz gibi daha iyi koşullar için avrupaya yallah yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Helal olsun iyi demişsin şimdi gidip bedava kod için oyunun sonunda ağlayan 30 yaşındaki adamların oynadıklarını izlerler

Alıntıları Göster

+++

Şu an yakınıyorlar. 5 sene önce de aynısıydı. Üstelik vergi bile alınmazken. 2018'de KDV alınmaya başlandı. 2018 öncesindeki hesap geçmişinize bakınız. Gram vergi kesintisi yok ama UK psn'den pahalı satılıyordu.

ekleme:

PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 28 Eylül 2020; 17:41:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

+++

Şu an yakınıyorlar. 5 sene önce de aynısıydı. Üstelik vergi bile alınmazken. 2018'de KDV alınmaya başlandı. 2018 öncesindeki hesap geçmişinize bakınız. Gram vergi kesintisi yok ama UK psn'den pahalı satılıyordu.

ekleme:

Alıntıları Göster

O Playstation Türkiye'yi var ya ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.