Şimdi Ara

PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.678
Cevap
155
Favori
719.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Draha

quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

There is not enough free space on the system on the storage 320 GB PS3 boş yer var ama bu çıkıyor hafızasındaki oyunlar :LBP2 .GTA EFLC,BATMAN:AC

320 gb bitirmek çok zor ama bende de 100 gb kalmış gösteriyor. Playstation plus sayesinde bu derdi yaşayanlar artacak gibi.

Blue-ray oyunlardan yüklenmiş game data'lar da çok yer kaplıyor oynamadığınız eski blue-ray oyunların game datalarını game data utility den silin.

Çok teşekkür ederim yardım ettiğin için

• tr psn plus çıktı çıkalı 80023102 kodlu hatayı alıyorum, ne yaptıysam sorunu aşamadım, bir çözümü var mı :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: nthng

tr psn plus çıktı çıkalı 80023102 kodlu hatayı alıyorum, ne yaptıysam sorunu aşamadım, bir çözümü var mı :s

hayal gucumle konusuyorum, muhtemelen server altyapilari yeterli gelmedi,

yakin zamanda duzelteceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Kutulu oyun seven biriyim napsam bilemedim

Ben de kutulu severim ama psn oyunlarını mecbur alıyorum kutulu çıkmadıkları için. Kutulu olarak çıkan bazı oyunlarda psn ye geliyor. Onları da kutulu almaya değmedikleri için psn den alıyorum.
  • diğer konuya aynı mesajı atmıştım kusura bakmayın ; tr psn plus çıktı çıkalı 80023102 kodlu hatayı alıyorum, ne yaptıysam sorunu aşamadım, bir çözümü var mı :s
  • Dun aksam 3 aylik uyelik aldim alir almazda download'a basladim suan infamous 2 deus ex ve motorstorm apocalypse indi baska tavsiye ettiginiz kaliteli oyunlar varmi arkadaslar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bir sorum olacak,

En son sürüme yükselttim ps3'ü, bu aralar da çok fazla oyun indiriyoruz plus sayesinde,

indirdiğim şeyi yükledikten sonra (oyun da olsa update de olsa 6kb'lik full game upgrade de olsa)

playstation kolu etkisiz hale geliyor.

"install completed" yazısını görüp O tuşu ile çıkıyorum ve PS3 menülerinde gezemiyorum öyle kalıyor. Koldan sadece makinayı kapatabiliyorum, yön tuşları X tuşu falan çalışmıyor.

Makinayı tekrar açınca problem yok fakat yeniden bir şey yükleyince aynı şey oluyor.

Ve bu durum en son versiyona geçtikten sonra oldu.

Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Sorun makinada mı yoksa update de mi onu anlamak için soruyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nthng

diğer konuya aynı mesajı atmıştım kusura bakmayın ; tr psn plus çıktı çıkalı 80023102 kodlu hatayı alıyorum, ne yaptıysam sorunu aşamadım, bir çözümü var mı :s

dün bendede aynı sorun çıktı. system update yaptım düzeldi. 4.21 versionunu yükledi.
  • quote:

Benim de bir sorum olacak,

En son sürüme yükselttim ps3'ü, bu aralar da çok fazla oyun indiriyoruz plus sayesinde,

indirdiğim şeyi yükledikten sonra (oyun da olsa update de olsa 6kb'lik full game upgrade de olsa)

"install completed" yazısını görüp O tuşu ile çıkıyorum ve PS3 menülerinde gezemiyorum öyle kalıyor. Koldan sadece makinayı kapatabiliyorum, yön tuşları X tuşu falan çalışmıyor.

Makinayı tekrar açınca problem yok fakat yeniden bir şey yükleyince aynı şey oluyor.

Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Sorun makinada mı yoksa update de mi onu anlamak için soruyorum.

Teşekkürler

bu sorun son zamanlarda bana da olmaya başladı. ama dikkat ettiysen sağ üstteki saat simgesi dönmeye başlıyor bu durumda. yani bir nevi loading gibi bişey yapıyor o anda. hani storeda da bişey indirip tekrar menüye döndüğünde bikaç saniye kontrol gidiyor ya onla aynı. bi 10 saniye beklersen o saat dönüp dönüp kendine geliyor ve gamepad tekrar aktif oluyor. son yamadan sonra değil de bu plus' ı aldıktan sonra olmaya başladı bana da. herzaman değil ama bazen oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 19 Temmuz 2012; 11:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

quote:

Teşekkürler

bu sorun son zamanlarda bana da olmaya başladı. ama dikkat ettiysen sağ üstteki saat simgesi dönmeye başlıyor bu durumda. yani bir nevi loading gibi bişey yapıyor o anda. hani storeda da bişey indirip tekrar menüye döndüğünde bikaç saniye kontrol gidiyor ya onla aynı. bi 10 saniye beklersen o saat dönüp dönüp kendine geliyor ve gamepad tekrar aktif oluyor. son yamadan sonra değil de bu plus' ı aldıktan sonra olmaya başladı bana da. herzaman değil ama bazen oluyor.

Onu biliyorum store'dan bişey indirip menüye dönünce saat simgesinin gitmesini bekliyorsun 10 saniye kadar. O değil problemim.

Benim problemim: indirdiğim oyunu yükledikten sonra "install completed" yazısından sonra yuvarlağa basıyorum ve daha sonra menüde takılıyor, sağa sola yukarı aşağıya çalışmıyor. Sadece ortadaki PS tuşu çalışıyor bundan sonra. Makinayı koldan kapatabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Onu biliyorum store'dan bişey indirip menüye dönünce saat simgesinin gitmesini bekliyorsun 10 saniye kadar. O değil problemim.

Benim problemim: indirdiğim oyunu yükledikten sonra "install completed" yazısından sonra yuvarlağa basıyorum ve daha sonra menüde takılıyor, sağa sola yukarı aşağıya çalışmıyor. Sadece ortadaki PS tuşu çalışıyor bundan sonra. Makinayı koldan kapatabiliyorum.

tamam Aanladım ben de onu diyorum işte orda da aynısı oluyor diye. yani bende öyle oluyor. ps3 ün ana menüsünde de o takılıyor dediğin yerde sağ üstteki saat dönmüyormu? sabit mi duruyor. dönüyorsa durana kadar bekle bi 10 saniye falan sonra kendine geliyor alet. store daki olayı örnek olsun diye verdim aynısı diye.

• dandik neyin değil yani, bayağı bildiğin 130 liralık infamous 2 var listede.
    Yalnız infamous 2 ve ltp2 bende var. :(
    Bide nezaman cıkacak, ilk mesajda yazmıyor.
  • quote:

tamam Aanladım ben de onu diyorum işte orda da aynısı oluyor diye. yani bende öyle oluyor. ps3 ün ana menüsünde de o takılıyor dediğin yerde sağ üstteki saat dönmüyormu? sabit mi duruyor. dönüyorsa durana kadar bekle bi 10 saniye falan sonra kendine geliyor alet. store daki olayı örnek olsun diye verdim aynısı diye.

Tamam bu akşam deneyeceğim, ben biraz sabırsız davrandım sanırım. Yükleme bitince bekleyeyeceğim.

Teşekkürler
  • Dün akşam bende 3 aylık aldım, space marine i kaçırdım, trophy lerini almak isterdim :)
    gece makinayı açık bıraktım, oyunların toplam boyutu yaklaşık 45GB tutuyor, bu akşam biter inş. :D

EDİT: dün akşam TR hesabımdan psn home a girmeyi denedim, update istedi yaptım, açılır gibi oluyor ama access le ilgili bi hata veriyor şuan hatırlamıyorum, daha öncedende denemiştim girmeyi, bölge desteklemiyor hatası vermişti..
    başka deneyen varmı, ne dersiniz?
    bence home u tr ye de açacaklar aha buraya yazıyorum, dediydi dersiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeZzZaP -- 19 Temmuz 2012; 14:03:29 >
  • Ya bu oyunları indirdikten sonra install ısını Manuel olarak yapmamanın bı çözümü var mı install ısını nasi otomatik yapabiliyoruz

• Arkadaşlar L.BİG PLANET 2 oyunu ne zamana kadar bedava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Arkadaşlar L.BİG PLANET 2 oyunu ne zamana kadar bedava?

daha sonra uzatılmazsa 2013 hazirana kadar. infamous ve motorstorm da öyle.
  • quote:

quote:

1 yıl daha diyorsun da bu oyunlar sürekli yenilenmiyor mu yoksa ücretsiz oyunlar 1 yıl boyunca aynı oyunlar mı :S
  • quote:

quote:

quote:

1 yıl daha diyorsun da bu oyunlar sürekli yenilenmiyor mu yoksa ücretsiz oyunlar 1 yıl boyunca aynı oyunlar mı :S

o dediğim 3 oyun sony' nin kendi oyunları olduğu için 1 yıl boyunca sabit kalcak değişmeyecek. diğer 7 oyunun 1 tanesi ayın oyunu klasmanında her ay değişiyor. diğer kalan 6 oyun ise sırayla her ay 2 şer 2 şer değişiyor. sistem böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeZzZaP

Dün akşam bende 3 aylık aldım, space marine i kaçırdım, trophy lerini almak isterdim :)
    gece makinayı açık bıraktım, oyunların toplam boyutu yaklaşık 45GB tutuyor, bu akşam biter inş. :D

EDİT: dün akşam TR hesabımdan psn home a girmeyi denedim, update istedi yaptım, açılır gibi oluyor ama access le ilgili bi hata veriyor şuan hatırlamıyorum, daha öncedende denemiştim girmeyi, bölge desteklemiyor hatası vermişti..
    başka deneyen varmı, ne dersiniz?
    bence home u tr ye de açacaklar aha buraya yazıyorum, dediydi dersiniz :D

Bende girmeyi denedim desteklemiyor çok haklısın sony home u TR ye açacak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.