Şimdi Ara

PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.683
Cevap
157
Favori
717.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni oyunların gelmesi, TR PSN Store'un güncellemesine bağlı olarak Çarşamba günleri 17.00, 19.00 saatleri arası olacaktır.

    OYUNLAR


    PlayStation Plus daha az ödeyip daha fazla oyun oynamanızı sağlıyor.
    Her ay PlayStation Plus üyeliğinizi kullanarak PlayStation Store'dan belirli oyunları indirebilirsiniz. İndireceğiniz oyunları eski oyunların yer aldığı katalog, sadece indirilebilir yeni oyunlar ve Blu-ray Disc'te çıkan popüler oyunların dijital versiyonları arasından seçebilirsiniz.
    Her zaman ekstra ücret ödemeden indirebileceğiniz en az 10 PlayStation Store oyunu bulabilirsiniz, ayrıca her dört haftada bir en az üç oyun değişir.
    PlayStation Plus'a bugün kaydolursanız, yıl sonuna kadar abonelik ücreti karşılığında en az 45 oyun alabilirsiniz.
    PlayStation Plus en iyi indirim seçeneklerinin yanı sıra simge ve dinamik tema şeklinde ekstra içerik sunar. Dahası, PlayStation Plus üyeleri mümkün oldukça özel demolara ve beta denemelerine herkese açılmadan önce erişebilirler, böylece arkadaşlarınıza satın almaları gereken bir sonraki büyük oyundan bahseden siz olabilirsiniz.
    Üyeler ayrıca özel indirimli PlayStation Store içeriklerinden faydalanabilir; her ay güncellenen bu tekliflerden faydalanmayı sakın unutmayın.

     PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU]


    BULUT SİSTEMİ


    PlayStation 3 oyun verilerinizi kolayca çevrimiçi yedekleyin, saklayın ve bu verilere erişin.
    PlayStation Plus ile oyun verileriniz emin ellerde. Üye olduğunuzda PlayStation 3 oyun kayıt verilerinizi çevrimiçi yedekleyip saklayabilir, böylece gönül rahatlığıyla eski oyunlara geri dönebilirsiniz.
    Ayrıca bu oyun kayıt verilerini diğer PlayStation 3 sistemlerine aktararak, arkadaşınızın evine gittiğinizde ya da sistem değiştirmeniz gerektiğinde oyuna kaldığınız yerden kolayca devam edebilirsiniz.

     PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU]


    DENEME


    Belirli PlayStation Network ve Blu-ray Disc oyunlarını satın almadan önce deneyin.
    PlayStation Plus üyelerine özel olan bu özellikle, PlayStation Store'daki demolardan çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Full Game Trial (Tam Sürüm Oyun Denemesi) ile tam oyunu indirebilir ve satın alıp almamaya karar vermeden önce, oyunu satın almışsınız gibi bir saat oynayabilirsiniz. Bu sayede çevrimiçi modlara göz atabilir, arkadaşlarınıza karşı oynayabilir ve bir saat boyunca normal oyunda yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bir saatin sonunda ise oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.
    Ayda iki oyunu Full Game Trial (Tam Sürüm Oyun Denemesi) olarak indirebilirsiniz. Oyunu daha sonra satın aldığınızda, denemedeki ilerleme durumunuz ve kazandığınız trophy'ler aktarılır, böylece baştan başlamanıza gerek olmaz.

     PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU]


    GÜNCELLEME


    Trophy'lerinizi otomatik olarak senkronize edin, en son sistem yazılımını edinin, oyun güncellemelerini ve çok daha fazlasını indirin.
    PlayStation 3'ünüzü en son sistem yazılımı güncellemesini ve oyun güncellemelerini otomatik olarak edinmesi için ayarlayın, tüm bu gönderiler PS3'ünüze parmağınızı bile oynatmadan gelsin.
    Yeni bir yama yüzünden en sevdiğiniz oyunu bekletmenize veya en son sistem yazılımı güncellemesinin ne zaman çıktığını takip etmenize gerek yok, bırakın tüm bunları PS3'ünüz yapsın. Buna ek olarak Automatic Update (Otomatik Güncelleme) ile trophy'leriniz ve oyun kaydı veriniz otomatik olarak senkronize edilecek ve PlayStation Network'e kaydedilecek.
    Sadece güncellemeler ve demoları almak istediğiniz zamanı belirleyin, PS3'ünüz açılacak ve siz oyun oynamak için açtığınızda hazır olması için otomatik olarak her şeyi indirecek.

    SORULAR/CEVAPLAR


    En çok sorulan soru olarak buna denk geldim. Bu soruyu cevaplayayım net bir biçimde, böylelikle yeni konularda açılmamış olur. Gördüğüm kadarıyla herkes, üç aylık ya da bir yıllık PLUS alındığı zaman, bu süre bitince oyunların tekrar oynanamıyor olmasında şikayetçi. Şöyle bir açıklama yapayım, PLUS üzerinden indirdiğiniz oyunların üzerine geldiğiniz zaman, information bölümünden oyunun ne zaman biteceğini görebiliyorsunuz. (Hem tarih olarak hangi tarihte biteceği yazıyor, hem de gün olarak kaç gün kaldığı.) Ancak, bu oyunlar PLUS sayfasından kalksa bile (Örneğin 01/08 tarihinde kalkan Deus Ex oyunu) siz eğer oyunu bitirmediyseniz ve PLUS'ınız bittiği halde devam etmek istiyorsanız, yeni bir yıllık ya da üç aylık PLUS alarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yani, PLUS üyeliğiniz bittiği zaman yeni PLUS üyeliği alarak PS3'ünüzde yüklü olan eski PLUS oyunlarınızı oynayabilirsiniz.

    Aynı şekilde, Trophler sorulmuş sıkça. Trophyler, PLUS süreniz bittiği zamanda aldığınız kadarıyla sizde kalacak ve Trophy bölümünde görülecek. PLUS sürenizi uzatınca Trophy almaya kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

    Oyun Saveleri de aynı şekilde siz silene kadar PS3'ünüzde kalacak ve PLUS bitince, aynı oyununun kutulusunu almak istediğiniz zaman, aynı bölge koduna (Türkiye PLUS üzerinden konuşursak PAL/2. Bölge) sahip oyunu alarak ya da PLUS'ınızı devam ettirerek oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

    Son olarak, PLUS sayesinde indirdiğiniz bedava oyunlar, PLUS sonuna kadar kullanılır ve PLUS üyeliğiniz bitince kullanılamaz ta ki PLUS'ınızı devam ettirene kadar. Tema, avatar vb. dosyalar ve PLUS indirimden satın aldığınız oyunlar, PLUS üyeliğiniz bitse dahi kullanılabilir. (Bu oyunlara belli bir ücret ödediğiniz için, tamamen sizin oluyor.)


    Bir de PLUS konusuyla alakasız olmasına rağmen bir çok kez, "Sepete attığım oyunu nasıl kaldırabilirim?" sorusu sorulmuş. Sepete attığınız oyunu kaldırmak için, sepetteki bulunan oyunun sol üstünde X işareti çıkıyor. O işarete tıklayarak oyunu sepetten çıkarabilirsiniz.

    01.12.2012 - Bir arkadaşın isteği üzerine bu maddeyi ekliyorum. PSN oyunlarında da olduğu gibi PLUS'ın verdiği her türlü bedava oyunu, indirimle alınan oyunları, kendi makinenize SINIRSIZ olarak indirebilirsiniz. Yani, örnek olarak Dead Space oyununu indirip cihaza kurdunuz fakat oynamıyorsunuz ve bu işlemler sonrasında cihazda yeriniz kalmadı veya oynayıp bitirdiğiniz bir oyunu, "Tekrar oynarım." diyerek bekletiyorsunuz. Bu ve benzeri durumlarda, oyunları cihazda bekletmek yerine, oyunları silebilirsiniz. Bunun avantajı, oyunun boyutu kadar yer açılacaktır ve siz istediğiniz zaman oyunu tekrar, PS Store'da bulunan Download List bölümünden, indirebilirsiniz. Ancak, bu işlemin bir de dezavantajı var. Bu da sildiğiniz bir oyunu cihaza tekrardan indirmeniz gerekmesi. Ek bir ücret ödemiyorsunuz ve bunu SINIRSIZ olarak tekrarlayabiliyorsunuz ancak, her seferinde tekrardan indirmeniz gerekiyor. Bu durum da büyük boyutlardaki oyunlar inerken zaman kaybı oluşmasına neden oluyor. Tabi,"Sildiğim oyunu bir daha yüklemem, yükleyecek olursam da beklerim." diyorsanız bu şekilde oyunları silebilir ve dilediğiniz zaman (PLUS üyeliğiniz sona ermeden ki sona erdiğinde yüklü oyunları da oynayamazsınız.) tekrardan, hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz. (Oyunun indirme süresi bitse dahi.)

    Aynı zamanda, limit aşımı sonrası hızı düşenler veya zamanı olmayanlar için, oyunu direkt kurma gibi bir zorunluluk yok. Oyunu Download List'e eklediğiniz andan itibaren, istediğiniz zaman indirilebilir durumda olacaktır.

    Ek olarak, PLUS üyeliği indirimde olduğu zaman fiyatı uygun gelirse ve alabilecek maddi durumunuz varsa bir kaç defa alın. Bugün üç aylık PLUS indirime girdi mesela 29 TL yerine 19 TL. İki adet alırsanız 3+3 olarak size yansıyacak. Yani, indirdiğiniz oyunun bitiş tarihi size üç ay sonrasını göstermiş olsa da siz o oyuna/oyunlara altı ay boyunca sahip olacaksınız ki üç ay geçtikten sonra bir üç ay daha eklenecek. (İlk üç ay bittikten sonra oyuna girerek, tarihin değiştiğini ve hakkın uzadığını göreceksiniz.) Bu işlem aynı zamanda 1 yıl + 3 ay, 1 yıl + 1 yıl ve 3 ay + 1 yıl şeklinde de yapılabilir.


    PLAYSTATION 3 OYUNLARI


    HAZİRAN 2012

    Darksiders
    inFamous 2
    Motorstorm Apocalypse
    Oddworld: Stranger's wrath HD
    LittleBigPlanet 2
    Warhammer 40,000: Space Marine
    Chime Super Deluxe
    Hamsterball
    Outland
    Ricochet HD
    Sky Fighter
    Virtua Fighter 5: Final Showdown
    Wakeboarding HD
    Magic Orbz
    Mahjong Tales: Ancient Wisdom
    Mushroom Wars
    Renegade Ops
    Smash Cars


    TEMMUZ 2012

    Deus Ex: Human Revolution
    Lara Croft & the Guardian of Light
    Saints Row 2
    Starhawk


    AĞUSTOS 2012

    Just Cause 2
    Borderlands
    Dead Space 2
    Retro/Grade
    Rock of Ages


    EYLÜL 2012

    Red Dead Redemption
    Double Dragon Neon
    Machinarium
    Scott Pilgrim Vs The World


    EKİM 2012

    Resident Evil 5 Gold Edition
    Bulletstorm
    Hell yeah! Wrath of the Dead Rabbit


    KASIM 2012

    Crysis 2
    Ratchet and Clank All 4 One
    Cubixx HD


    ARALIK 2012

    Vanquish
    Batman: Arkham City
    Limbo
    Big Sky Infinite
    Knytt Underground


    OCAK 2013

    Mortal Kombat
    Bioshock 2
    Guardians of Middle Earth


    ŞUBAT 2013

    F1 Race Stars
    Sleeping Dogs
    Quantum Conundrum


    MART 2013

    Dead or Alive 5
    Mass Effect 3
    Joe Danger 2: The Movie


    NİSAN 2013

    Lord of the Rings: War in the North
    Okami HD
    The Cave
    Thomas Was Alone


    MAYIS 2013

    Catherine
    Hitman Absolution
    Malicious


    HAZİRAN 2013

    Demon's Souls
    ICO and Shadows of the Colossus HD Collection
    LittleBigPlanet Karting
    Kingdoms of Amalur: Reckoning
    Uncharted 3: Drake's Deception (Tekli Oyuncu)
    XCOM: Enemy Unknown


    TEMMUZ 2013

    Battlefield 3
    Payday:The Heist
    Saints Row:The Third


    AĞUSTOS 2013

    Mafia II
    Need For Speed: Most Wanted
    Spec Ops: The Line
    When Vikings Attack! (cross-buy)


    EYLÜL 2013

    Assassin's Creed III
    The Jak and Daxter Trilogy (cross-buy)
    Stealth Inc: A Clone in the Dark (cross-buy)


    EKİM 2013

    Far Cry 3
    Dragon's Dogma: Dark Arisen
    Giana Sisters: Twisted Dreams


    KASIM 2013

    Metal Gear Rising: Revengeance
    MotorStorm RC (cross-buy)
    Remember Me


    ARALIK 2013

    Grid 2
    Guacamelee! (cross-buy)


    OCAK 2014

    DmC: Devil May Cry
    Borderlands 2


    ŞUBAT 2014

    Metro: Last Light
    BioShock Infinite


    MART 2014

    Tomb Raider
    Brothers: A Tale of Two Sons


    NİSAN 2014

    Hotline Miami (cross-buy)
    Pro Evolution Soccer 2014
    Sly Cooper: Thieves in Time (cross-buy)


    MAYIS 2014

    Payday 2
    Puppeteer


    HAZİRAN 2014

    Lone Survivor: The Director's Cut (cross-buy)
    NBA 2K14


    TEMMUZ 2014

    Dead Space 3
    Doki-Doki Universe
    Vessel


    AĞUSTOS 2014

    Crysis 3
    Fez
    Proteus


    EYLÜL 2014

    Hoard
    PlayStation All-Stars Battle Royale
    Sportsfriends


    EKİM 2014

    Batman: Arkham Asylum
    Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara
    Rainbow Moon


    KASIM 2014

    Frozen Synapse Prime
    Luftrausers


    ARALIK 2014

    Deadly Premonition: The Director's Cut
    Hitman HD Trilogy
    Titan Attacks


    OCAK 2015

    DuckTales: Remastered
    Duke Nukem 3D: Megaton Edition
    Prototype 2
    The Swapper


    ŞUBAT 2015

    Rogue Legacy
    Thief
    Yakuza 4


    MART 2015

    CounterSpy
    Papo & Yo
    Sherlock Holmes: Crimes & Punishments


    Toplam verilen PlayStation 3 oyun sayısı, 115.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 4 Mart 2015; 9:41:07 >







  • Abi öyle bir konu başlığı atmışsın ki giren herkes eminim rehber sanıp girecek.
  • Plus'tan içerikten indirmek isterken 80710092 hatası alıyorum bu Sony'den kaynaklanan geçici bir hata mıdır yoksa kendim mi çözmem gerek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şanışer

    Plus'tan içerikten indirmek isterken 80710092 hatası alıyorum bu Sony'den kaynaklanan geçici bir hata mıdır yoksa kendim mi çözmem gerek ?

    80710092: Genel olarak PSN'e giremeyenlerin karşılaştığı bir hata kodu. Büyük ihtimalle Sony'den kaynaklanan bir hata, isterseniz modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
  • Valla hocam baya bir denedim modemi kapattım hatta kuzenle ortak aldım onda bile o hatayı veriyor neyse en iyisi beklemek birde yarın deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

    Abi öyle bir konu başlığı atmışsın ki giren herkes eminim rehber sanıp girecek.

    Türkiye'den PLUS satın almamıştım daha önce ve şuan Playstation yanımda olmadığı için alamıyorum. On güne kadar Türkiye'den alacağım PLUS'ı. O zaman bu konu rehber konusu da olur, şimdilik bilinmeyenlere açıklık getirmek istiyorum. Zaten sistem olarak diğer PLUSların aynısı.
  • full game trial indirince trophy geliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 12 Temmuz 2012; 22:40:35 >
  • 60 dakika'lık trainerlar trophy verir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

    60 dakika'lık trainerlar trophy verir mi ?


    quote:

    Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

    full game trial indirince trophy geliyor mu?

    Trophy'ler geliyor fakat, oyunu satın almadığınız sürece trophy'ler hesabınızda görünmez. Oyunları satın aldıktan sonra, hem atmış dakika sonunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz hem de trophy'leriniz görünür hale gelir.
  • ben 3 aylık paket aldım. süre dolmadan önce bana haber verecekmi ?
    bildiğim kadarıyla bittikten sonra indirilenler kilitleniyor
    şimdi ben plus ı devam ettirmezsem 1 yıl mı - 3 ay mı kilitsiz oynuyacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRODAKAN KAI

    ben 3 aylık paket aldım. süre dolmadan önce bana haber verecekmi ?
    bildiğim kadarıyla bittikten sonra indirilenler kilitleniyor
    şimdi ben plus ı devam ettirmezsem 1 yıl mı - 3 ay mı kilitsiz oynuyacam.

    Benim üyeliğim bitmemişti fakat, haber verileceğini düşünüyorum. Aldığınız tarihi hatırlamıyorsanız da (şuan PS3 yanımda değil ama hatırladığım kadarıyla anlatayım.) Store'a girdiğiniz zaman, indirdiğiniz oyunları gösteren bölümde aldığınız tarih yer alıyor. Hatta, PS3 menüsünde bir yerde görmüştüm sanırım, kalan süre görünüyordu. Ama net bakmamıştım ve hatırlayamadım, bu yüzden tam olarak emin değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRODAKAN KAI

    ben 3 aylık paket aldım. süre dolmadan önce bana haber verecekmi ?
    bildiğim kadarıyla bittikten sonra indirilenler kilitleniyor
    şimdi ben plus ı devam ettirmezsem 1 yıl mı - 3 ay mı kilitsiz oynuyacam.

    +1 mesela şimdi 3 aylık plus alırsam little big planet 2 bedava.tamam süper bişi.fakat hep mı benım olcak oyun yoksa 3 aymı oynucam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metalicana
    mesela şimdi 3 aylık plus alırsam little big planet 2 bedava.tamam süper bişi.fakat hep mı benım olcak oyun yoksa 3 aymı oynucam ?

    Maalesef hep sizin olamıyor. Üyelik süreniz bittiği andan itibaren oyuna giriş izniniz son buluyor. Üyeliğinizi uzatırsanız eğer, oynamaya devam edebilirsiniz.
  • Bilgi: Warhammer 40,000: Space Marine ve Chime Super Deluxe 18 Temmuz'a kadar ve Darksiders ve Renegade Ops 15 Ağustos'a kadar indirilebilir. Bu tarihler içerisinde oyunu download listenize alırsanız, oyunu istediğiniz zaman yükleyebilirsiniz. Ancak bu işlemi yapmazsanız, belirtilen tarihlerden sonra oyunları ücretsiz olarak indirme hakkınız sona erecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 12 Temmuz 2012; 23:50:09 >
  • Öneri: PLUS hesapları kendi hesabınızla almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde, hem ücretsiz avatarları kendi hesabınızda kullanabilecek hem de avatarınızın yanında Plus'a sahip olduğunuzu gösteren bir işarete sahip olacaksınız. Bunun dışında, indirimli gelen oyunları almak istediğiniz zaman, belki de ortağınızla sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu nedenle maddi olarak sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız eğer, neredeyse aylık 10 TL'ye gelen bir ücretle üç aylık üyeliği sürekli olarak alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 13 Temmuz 2012; 0:23:35 >
  • Bilmediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.

    Bir arkadaşım ile kullandığımız kardeşlik hesabımız var PLUS üyesi alsak kardeşlik hesabımıza. PLUS üzerinden indirdiğimiz oyunu ana hesaplarımız ile indirdiğimiz PLUS oyunu oynayabiliyormuyuz acaba bir sorun olurmu.
  • Rehber bir konu olmuş, takipteyim sürekli, elinize saglık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehriyet

    Bilmediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.

    Bir arkadaşım ile kullandığımız kardeşlik hesabımız var PLUS üyesi alsak kardeşlik hesabımıza. PLUS üzerinden indirdiğimiz oyunu ana hesaplarımız ile indirdiğimiz PLUS oyunu oynayabiliyormuyuz acaba bir sorun olurmu.

    Oynayabilirsiniz. Plus sadece bir servistir. Normalde indirdiğiniz ürünü (oyun, avatar, tema...) nasıl kullanıyorsanız, o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • İnfamous 2 paralı bu arada onun listeden çıkması gerekiyor.
  • Rehber güzel olmuş, elinize sağlık.

    Benim bir sorunum var, acaba bu sorun herkeste var mı merak ettim.

    Plus bölümünde, Freebies kısmına girince tüm oyunlar görünmüyor. İkinci sırada sağdan 3 kutucuğun içeriği belli değil. Ayrıca listede belirtilen Infamous 2 oyunu 130 lira ücretle satılıyor. Üstelik Plus başlığı altındaki PS3 bölümündede Binary Domain ve Infamous 2 para ile satılıyor. Bu bir hata mı, geçici bir durum mu?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.