Şimdi Ara

PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.678
Cevap
155
Favori
719.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyelik almak istiyorum ama üye olurken hata alıyorum resimli bir rehber tarzı bir şey mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enuqie

Üyelik almak istiyorum ama üye olurken hata alıyorum resimli bir rehber tarzı bir şey mevcut mu?

Hata tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

quote:

Üyelik almak istiyorum ama üye olurken hata alıyorum resimli bir rehber tarzı bir şey mevcut mu?

Hata tam olarak nedir ?

Kredi kartı bilgileri yanlış diyor ama kredi kartı elimde acaba bir şeyleri yanlış anlayıp yanlış mı yazıyorum :/
  • Var mıdır bir bilgisi olan?
  • quote:

Var mıdır bir bilgisi olan?

Kredi kartı bilgilerini tam olarak yazdığından emin ol eksik yazma
  • Yaklaşk 17-18 kere denedim :/ Acaba ziraat bankası kredi kartım internet alışverişine açılmamış olabilir mi böyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

quote:

Var mıdır bir bilgisi olan?

Kredi kartı bilgilerini tam olarak yazdığından emin ol eksik yazma

Yaklaşk 17-18 kere denedim :/ Acaba ziraat bankası kredi kartım internet alışverişine açılmamış olabilir mi böyle bir şey var mı?
  • quote:

Yaklaşk 17-18 kere denedim :/ Acaba ziraat bankası kredi kartım internet alışverişine açılmamış olabilir mi böyle bir şey var mı?

ziraat maximum kullanırken dikkat edin.shopto'dan oyun almıştım ekstreye dolar olarak yansıyor.psn alışverişleride yurtdışı olup ekstreye dolar olarak yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007kratos

quote:

ziraat maximum kullanırken dikkat edin.shopto'dan oyun almıştım ekstreye dolar olarak yansıyor.psn alışverişleride yurtdışı olup ekstreye dolar olarak yansıyor.

Nasıl yani tr psn den alacağım plus üyelik benim hesabımdan dolar olarak mı çekilecek?
  • arkadaşlar benim bir sorum var.şimdi plus sayesinde saveleri yedekleyebiliyoruz.peki bu plus bitince savelere ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu grup 1 yıldır aktif.seviyeli bir grup.herkesin katılımını bekliyoruz.girin sizde görüceksiniz.http://www.facebook.com/groups/ps3turkiye/
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani tr psn den alacağım plus üyelik benim hesabımdan dolar olarak mı çekilecek?

EVET DOLAR OLARAK YANSIYACAK .geçen ay psn'den dlc aldım ekstreye dolar olarak yansıdı.bankayı aradım tüm yurtdışı alışverişleri dolar olarak yansıyor ve bankaya dolar ödemeniz gerekiyor.

• arkadaşlar bu grup 1 yıldır aktif.seviyeli bir grup.herkesin katılımını bEkliyoruz.girin sizde görüceksiniz.http://www.facebook.com/groups/ps3turkiye/
  • küfürsüz bir ortam yaratmaya çalıştık,sırf oyun üstüne kurulu bir grup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 20 Temmuz 2012; 1:11:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

EVET DOLAR OLARAK YANSIYACAK .geçen ay psn'den dlc aldım ekstreye dolar olarak yansıdı.bankayı aradım tüm yurtdışı alışverişleri dolar olarak yansıyor ve bankaya dolar ödemeniz gerekiyor.

Nasıl olur ya psn Türkiye TL üzerinden çalışıyor :/ Başka ziraat maksimum kullanan yok mu ?

• Ben Card Finans'la alışveriş yaptım shopto'dan, direk ekstereye nasıl yansıdığını gösterim;
     PS PLUS (115 Oyun) - (PS3 - Vita) [ANA KONU]

Sağdaki rakamlar soldan sırayla fiyat taksit ve parapuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lympax -- 20 Temmuz 2012; 1:30:10 >
  • Avantajlıya benziyor almak gerek
  • PSN TR 'nin dolar çekmesi çok garip geldi bana.

Yok mudur Ziraat maksimumla plus vb. satın alan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enuqie -- 20 Temmuz 2012; 2:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

GÜNCEL OYUN LİSTESİ

BEDAVA

Lara Croft & the Guardian of Light
    Saints Row 2
    Warhammer 40,000: Space Marine Dosya Boyutu: 5224 MB
    Oyun 18/07 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Chime Super Deluxe Dosya Boyutu: 189 MB
    Oyun 18/07 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Deus Ex: Human Revolution
    Oyun 01/08 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Darksiders Dosya Boyutu: 10 GB
    Oyun 15/08 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Renegade Ops Dosya Boyutu: 2592 MB
    Oyun 15/08 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Outland Dosya Boyutu: 1559 MB
    Oyun 12/09 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Oddworld: Stranger’s Wrath HD Dosya Boyutu: 3248 MB
    Oyun 12/09 tarihinden itibaren indirilemeyecektir.

Aşağıdaki oyunlar yıl sonuna kadar indirilebilir.

inFamous 2 Dosya Boyutu: 15 GB
    Motorstorm Apocalypse Dosya Boyutu: 6791 MB
    LittleBigPlanet 2 Dosya Boyutu: 5865 MB

Şu ana kadar sunulan bütün oyunları indirdim Renegade Ops hariç, çünkü Renegade Ops zaten vardı.

Toplamda 60-70 gb download yapmış oldum. TTNET AKK devreye girdi tabi indirirken, ama neyse ki hızım 3Mbit/s düştü, 1Mbit/s hızla hayatta indiremezdim makina yanardı valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draha -- 20 Temmuz 2012; 9:45:43 >

• plus üyesi olacaksanız makineye en az 1 tb hdd takmanız lazım aksi taktirde patates olur paso siler siler oynarsınız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.