Şimdi Ara

PS Phone Aralık'ta mı Duyurulacak? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat ne kadar olur bilgisi olan var mı?
  • Daha şekli bile belli değil ki fiyatı belli olsun.Ama Türkiye'de pahalı olur o kesin.Ha bu arada bu gösterilenlere benzeyecekse bir telefon için ÇOK kötü bir dizayn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Daha şekli bile belli değil ki fiyatı belli olsun.Ama Türkiye'de pahalı olur o kesin.Ha bu arada bu gösterilenlere benzeyecekse bir telefon için ÇOK kötü bir dizayn.

zaten bir telefon için kötü bir dizayn olacağı kesin.öylede olması gerekiyor zaten.psp im varken Allahım şuna bir ahize birde hoparlor koysalar yeter diyordum.tuş takımına bile gerek yok diyordum.yani böyle bir cihaz yapılacaksa.öncelikli olarak oyun konsolu olarak dizayn edilmesi gerekiyor.yani piyasada oyun oynatan telefonlar var zaten.ama telefon görevi yapan oyun konsolu yok.sony bunun üstüne gitmeli
  • Ne gerek var ?
  • sony ericson telefonlarının şekli çok kötü. bunun dizaynı iyi olursa tutmaması için bir sebep yok , gayet güzel olur. hem telefon hem oyun daha ne istenir ki?
  • ben şahsen almam,zaten psp nin ömrü 2 senedir bitmiş,bakmayın gow çıktı,ben almam,iphone dururken .Ama sony den yeni bir hamle beklenebilir belki psp2 telefon özellikli,o zaman piyasayı süpürür.
  • Aklıma şimdi ngage geldi gerçekten de bir telefon olarak kullanabilirliği oldukça azdı ama eğlenceliydi. Böyle bişey olabilir.tabi o zamanlar dokunmatik ekran teknolojisi yoktu bu büyük bir artı.
  • Engadget posted an updated video of the Sony Ericsson PlayStation Phone - Zeus Z1, which has a 4" screen, running on Android Gingerbread OS 2.3.

Video için Tıkla
  • Şu anki Psp oyunları çalışmayacakmış sanırım. oyun fiyatları da 10 doların altında olacakmış. 10 dolarlık oyunlar anca iphone oyunu gibi olur.

Not bunalr söylentidir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Şu anki Psp oyunları çalışmayacakmış sanırım. oyun fiyatları da 10 doların altında olacakmış. 10 dolarlık oyunlar anca iphone oyunu gibi olur.

Şu an ki psp oyunlarını çalıştırmayacaksa oyunların 10 dolar gibi bir fiyatta satılması akla uygun.Muhtemelen de çalıştırmayacak. Fakat ben bir oyun firmasının ceosu olsam 10 dolara satılacak oyun yaptırmam . zaten yapılmaz da telefon 1 ghz işlemci olacak deniliyor sony bu işlemciyi 10 dolarlık oyunlarla heba etmez hem kimse 10 dolara oyun yapmaz
  • Bence en az şuanki psp oyunlarını çalıştırmalı :/
  • Çok gereksiz bir alet bence bu ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

Tasarım harika değilmi

PS Phone Aralık'ta mı Duyurulacak?

Tasarım gerçekten süper.
  • Arkadaşler 10 aralık oldu hala bir haber yok hani resmi lansmanı fransa da 9 aralık da olacaktı . donanım haberde arattım PsPhone u 2008 konulu başlık geldi psphone dedikoduları diye iyice moralim bozuldu Kaç yıldır bir PsPhone diye gidiyor olaylar ama daha hiç birşey göremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

Tasarım harika değilmi

böyle bişey olsa can kurban şunun güzelliğine bak ya!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Arkadaşler 10 aralık oldu hala bir haber yok hani resmi lansmanı fransa da 9 aralık da olacaktı . donanım haberde arattım PsPhone u 2008 konulu başlık geldi psphone dedikoduları diye iyice moralim bozuldu Kaç yıldır bir PsPhone diye gidiyor olaylar ama daha hiç birşey göremedik

arkadaş haklı nerde 9 aralık 2010??? (forumdakilere birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın) 2020de anca şey yapacaklar heralde
    ayrıca bir sorum olacak sony bu güya 9 aralıkta tanıtımı olmayan makineyi sony ericsson adı altında mı çıkaracak yoksa sony adı altındamı??? bide PS Phone kısaltılmışı PSP oluyor oda bi karışıklığa yol açmazmı mesela forumda adam der ben psp alcam der de hangi psp???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 10 Aralık 2010; 16:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Arkadaşler 10 aralık oldu hala bir haber yok hani resmi lansmanı fransa da 9 aralık da olacaktı . donanım haberde arattım PsPhone u 2008 konulu başlık geldi psphone dedikoduları diye iyice moralim bozuldu Kaç yıldır bir PsPhone diye gidiyor olaylar ama daha hiç birşey göremedik

arkadaş haklı nerde 9 aralık 2010??? (forumdakilere birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın) 2020de anca şey yapacaklar heralde
    ayrıca bir sorum olacak sony bu güya 9 aralıkta tanıtımı olmayan makineyi sony ericsson adı altında mı çıkaracak yoksa sony adı altındamı??? bide PS Phone kısaltılmışı PSP oluyor oda bi karışıklığa yol açmazmı mesela forumda adam der ben psp alcam der de hangi psp???

2020 iyimser bir tahmin.Abi valla 2008 de ps Phone başlığını gördüm moralim çok bozuldu ya harbi psp olayı da güzel bir tespit

• arkadaşlar herşey netleşmeye başladı.projenin kod adı zeus z1 3-5 casus fotosu ve 1-2 casus videosu var.googledan ararsanız bulursunuz.bence 6 ay içinde piyasada olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Şu anki Psp oyunları çalışmayacakmış sanırım. oyun fiyatları da 10 doların altında olacakmış. 10 dolarlık oyunlar anca iphone oyunu gibi olur.

iphone oyunları gibi olcaksa yatıp kalkıp dua et.iphone oyunları psp oyunlarından daha zevkli.
  • son olarak da Android 2.3 işletim sistemi ile gelecek olan modelin şimdilik elimizde olan 'muhtemel' teknik detaylarını paylaşalım:

* 1 GHz hızında Qualcomm MSM8655 işlemci
    * 512MB RAM/1 GB ROM
    * 3.7-inç ile 4.1-inç arası büyüklüğe sahip, çoklu dokunmatik ekran
    * Çoklu dokunmat Bugün; 11:58:52

umarım tuş takımı henüz bitmemiş şeklidir çünkü sanki üstünde kaplama varmışda çıkarılmış gibi

@ iphone oyunları gibi olcaksa yatıp kalkıp dua et.iphone oyunları psp oyunlarından daha zevkli.

bunu espriolarak kabul ediyorum ve

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.