Şimdi Ara

PS 4 Bluray sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps nin içinde disk olmamasına rağmen disk varmış gibi bip sesi cıkartıyor. Disc ' i dışarı cıkartmaya calısıyor . Daha sonrada sanki disc varmış gibi okumaya çalısıyor . Ne yapmalıyım ? Garantisi devam ediyor. Eurosia garantili . Nasıl gönderecegim konusunda bilgimde yok . Yardımcı olursanız sevinirim

• Fatura garantiyi alıp en yakın sony teknik servise gideceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli disk mi çıkarıyor? (Olmamasına rağmen.) Eğer öyle ise kapatma tuşuna iki bip sesi duyana kadar basılı tut. Cihazın bütün ışıkları sönene kadar bekle. Daha sonra fişini çıkarıp 3 dakika bekle. Ondan sonra da cihazı çalıştır tekrar. Bu sorunu gidermez ise servise yollarsın. (Alt çıkarma tuşu havada kalacak şekilde de konumlandır cihazı)
  • kronik sorun

direkt götür bekletmeden

benim önceki cihazımda da vardı aynı problem
  • Çözüldü arkadaşlar yeni ps4 verdiler . Cuh 1216 serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan.1912

Çözüldü arkadaşlar yeni ps4 verdiler . Cuh 1216 serisi

Hay maşallah süreç hakkında bilgi verir misiniz, sıfır cihaz mı verdiler swap cihaz mı ne kadar beklettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çözüldü arkadaşlar yeni ps4 verdiler . Cuh 1216 serisi

Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cihazı teslim ettim . 1 hafta sonra aradılar teknik servisten . Değişim raporunuz geldi diye. Sonra o faturayı cihazı aldıgım yere götürdüm . Cuh 1216 serisi cihazı aldım
  • Bu yazıyı okuyanlar varsa kesinlikle sony eurasia garantili ps 4 alsınlar
  • quote:

Hocam cihazı teslim ettim . 1 hafta sonra aradılar teknik servisten . Değişim raporunuz geldi diye. Sonra o faturayı cihazı aldıgım yere götürdüm . Cuh 1216 serisi cihazı aldım

O fatura neden cihazı aldığınız yere götürülüyor ki ? İthal garanti değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

quote:

Hocam cihazı teslim ettim . 1 hafta sonra aradılar teknik servisten . Değişim raporunuz geldi diye. Sonra o faturayı cihazı aldıgım yere götürdüm . Cuh 1216 serisi cihazı aldım

O fatura neden cihazı aldığınız yere götürülüyor ki ? İthal garanti değil sonuçta.

Hocam ellerinde ps4 yokmuş adamların o yüzden . Olunca zaten direk gönderiyormuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

quote:

Hocam ellerinde ps4 yokmuş adamların o yüzden . Olunca zaten direk gönderiyormuş

Hmm anladım. Her cihaz değişiminde alındığı yere gidilse ithalden bir farkı kalmıyor yoksa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.