Şimdi Ara

PS 4 1.060 TL. SAAT 16'A KADAR. SICAK MI BİR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kahraman konsol diye bir firma satıyor.

Garanti kendi firmalarıymış. Kendileri ithalatçı yani.
    Mat kasa, yeni.
    500 gb.
    3. Bölge
    Ve
    Ntsc. Beyler lütfen hızlı cevap verin.
    Bim kampanyasına bölgesel dediler. Bunu alayım mı?

Şink:http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-500gb-oyun-konsolu-212567860?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

edit: allah belalarını versin. öğrenci kredi kartım vardı toplam limit 750 tl. ama harcamalarım var diye kullanılabilir 450 tlydi. normalin üstünde farazi borç ödemesi yaptım. 60 tl garanti bonusunu almak için.

sonuç olarak 750 lik kartta bin küsür ödeme için içine para yatırdım. ürün mobilden alıncaktı. neyse ilerledik adımları, taksitte yapamıyordum bankaya sormuştum bunu sadece tek çekim olur dedi neyse.

baktım 50 tl indirim yok. herhalde son sayfada gelir dedim telefondan alınmasın zorunlu nasılsa sms gelir dedim 3d secure. tak diye çekti parayı.

özet 50 tl indirim gelmedi bende dedim iptal edin paramı verin tekrar alayım (arada %5 indirim kampanyası başladı).

para 2-4 gün sonra gelir dedi, yani alamıyorum. 2-4 gün sonrada kampanya bitmiş oluyor.

yediğim kazıklar:

2 defa eft ücreti ödedim.
    100 tl dönem borcu olan karta 760 lira ödedim.
    1150 türk liramı 2-4 gün çalıştırcaklar.
    üstüne nakit paramı aktardığım için(istediğim zaman hesaptan çekebildiğim para)
    fazlalık olan 760-100= 660 lirayı kredi kartından harcaya harcaya bitirmem lazım.
    nakit param kalmadı. bakkala ekmek için kart çektiririm artık.

allah belanı versin gg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 14 Nisan 2016; 16:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi biziz ayağı;) bulaşma hocam

• Acele etme piyasası bu sıcak sayılmaz paralel sonuçta bu fiyatlara hep düşüyor

• Daha uygunu yok. Bluray film izlemem gibi ama belli de olmaz. Ama şöyle diyim makina bende kalsa 2 senede max 4-5 izlerim.

X o olayı oyunlarda da fark ediyor mu?

Firma victor gibi batmazsa, sıkıntı yok her türlü yapcaklar.

Victor battı elimde ufak arızalı notebook kaldı. 1-2 tuş basmıyor.

Bunu neden almamalı onu belirtin lütfen. :)

• Az bekleyin derim, bu Ps4 te bir ayak var, yakında kokusu çıkar
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Yenileri çıkıyor artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buraya yazmayın. Ama deli gibi sepete ekleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bim den al en azından onun garantisi daha güvenli.

• Sadece lüleburgaz ve balıkesir.

• Bunlar paralel paralell

• Bimden alacagina burdan al kahraman konsol nasildir bilmem ama bayadir ismini bildigim bir firma gg icin indirim ceki kredi karti kampanyalarida oluyor.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Naptin hocam sen de ya 160 dolar mı ederim:)

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben alım gücünün bu mantıkla işlediğini düşünmüyorum tabiki dünyadan daha pahalı alıyoruz ama oransal baktığında bu cihazın ederi de 500 TL değil. Ayrıca simsarlardan çok devlet alıyor zaten asıl sogusleyen devlet esnaf degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Sadece lüleburgaz ve balıkesir.

Ya edirne'de tüm bimlerde afiş var, nereden çıktı bu lüleburgaz dedikodusu anlamadım 2 gündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

PS4 normalde şuan 450-500TL'ye satılması gereken bir cihaz.

Yine baron ve çeteler cihaz başı efsane kârlar yapıyorlar.

varsa o paraya satacak bir gerizekalı iflas bayrağını sallandırdığını düşünebilir,ben elimdeki nakitle 15 tane alayım o zaman
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Birileri kısmetini kapmaya çalışanların minimuma düşmesi için yemliyor işte.
  • Bize NTSC olmaz ki PAL olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Bize NTSC olmaz ki PAL olmalı

Oyunlar bölge gözetmeksizin açar. Yani amerikan, çin, rus olsun istediğin bölge konsolda oynarsın. Tek sıkıntı Bluray filmlerde oluyor. Bluray film izlemek istersen elindeki konsolun bölgesine göre alman lazım.
  • müşteri hizmetleriyle görüşerek dönem borcu dışında kalan parayı geri isteyebilirsin. Vereceğin hesaba yatırırlar. Bunu vermem deseler bile kart limiti üzerindeki kısmı alırsın en kötü ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

müşteri hizmetleriyle görüşerek dönem borcu dışında kalan parayı geri isteyebilirsin. Vereceğin hesaba yatırırlar. Bunu vermem deseler bile kart limiti üzerindeki kısmı alırsın en kötü ihtimal.

vadesiz hesap açtırdılar. 3-7 gün arasında yatar bize diyin biz parayı vadesize atalım. vadesizide k kartına bağlayalım. k kartını atm e sok al dediler.

%5 kampanyası gelmiş şimdi de. üniversiteb kartımla başvuru yaptım bursumu çektim. üstüne harçlık 300 tl i nakite çevirdim. yine saatın aldım.

şuan tek maddi kaynağım yapı kredinin play kartı.

her an temerrüde düşebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.