Şimdi Ara

PS 1 ' I SATIŞA ÇIKARSAM ALAN OLUR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir efsane var ps 1 ve hala çalışıyor optiği fln sağlam ama kolları hasarlı bir de yanında memory card ı var oda çalışıyor ve diğer kabloları tam adaptörü fln sağlam satışa çıkarsam bu efsaneyi alan olur mu sizce yada fiyat tahminleriniz nedir ? (konu en uygun burası olur diye düşündüm)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• maksimum 50tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

maksimum 50tl...

antika kıvamına gelene kadar bekliyim ozmn :D bi 5-10 sene sonra fln

• Arkadaşında dediği gibi 50 tl ye belki satarsın aklındaki fiyat daha yüksekti sanırım burası TR burda antika da olsa millet b.k atar kıymet bilmezler bende de var ps one kolu çok sağlam ps2 de bile bu kadar sağlam kol görmedim ps3 ile kardeş kardeş takılıyorlar şaka bir yana sevdiğin bir yeğenin varsa ver oynasın satma boşuna...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

Arkadaşında dediği gibi 50 tl ye belki satarsın aklındaki fiyat daha yüksekti sanırım burası TR burda antika da olsa millet b.k atar kıymet bilmezler bende de var ps one kolu çok sağlam ps2 de bile bu kadar sağlam kol görmedim ps3 ile kardeş kardeş takılıyorlar şaka bir yana sevdiğin bir yeğenin varsa ver oynasın satma boşuna...

küçük olan kuzenim var bitanede onun pc si var ps1 ı açmaz bile yeni nesil böyle ne oynardık onda be

• 4 - 5 sene önce bile ps2 ye 100tl veriliyodu burada, şimdi ps1 e 50tl veren olursa hiç düşünme derim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.