Şimdi Ara

Prozac Alsam Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok yogun seyler yasiyorum ve geceleri uyuyamiyorum, bir kac arkadas anti depresan falan onerdi, evde de prozac var, kullansam ne gibi etkileri olur? Unutmadan universite sinavina hazirlaniyorum.

• Alırsan vücudun alışana kadar kendini çok güzel hissedersin ufak seylere tepki vermezsin rahat uyursun gece dislerini filan sikiyosan oss sitereinden kullanabilirsin ama cok erken saatte kullanma gece kac gibi ders calismayi birakiyosan o saatte al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ergin1992

Alırsan vücudun alışana kadar kendini çok güzel hissedersin ufak seylere tepki vermezsin rahat uyursun gece dislerini filan sikiyosan oss sitereinden kullanabilirsin ama cok erken saatte kullanma gece kac gibi ders calismayi birakiyosan o saatte al

Surekli kullanmayi dusunmuyodum aslinda, su aralar duygusal olarak farkli seyler yasiyorum, bunlardan siyrilip derslere yogunlasmak istiyorum, bu konuda etkisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
    -- Adolf Hitler
  • up
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey olmaz
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • anti depresanlar uzun süreli kullanımlarda doğru etkiyi gösterir. bugün çok sıkkınım bitane alayım bari diye kullandığın bi işe yaramaz.

Orijinalden alıntı: Mülki Arazi

quote:

Orijinalden alıntı: ergin1992

Alırsan vücudun alışana kadar kendini çok güzel hissedersin ufak seylere tepki vermezsin rahat uyursun gece dislerini filan sikiyosan oss sitereinden kullanabilirsin ama cok erken saatte kullanma gece kac gibi ders calismayi birakiyosan o saatte al

Surekli kullanmayi dusunmuyodum aslinda, su aralar duygusal olarak farkli seyler yasiyorum, bunlardan siyrilip derslere yogunlasmak istiyorum, bu konuda etkisi olur mu?

İlk bir iki tanede anlayamassin ne oldugunu ama duzenli olursa. Fark eder
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.