Arkadaşlar bu Prozac'in bildiğiniz güçlü bir yan etkisi var mı? Reçetesiz olarak satılır mı acaba karnemi ve içindeki herşeyi kaybettim 3 çeşit prozac varmış ama hangisi onu da bilmiyorum eczacı yardımcı olabilir mi acaba hani kiloya göre falansa?
ben kullandığımda çok fazla uyku yapıyordu.başkada bişey yapmamıştı bana.reçetesiz alabilirsin herhaldee ama tam emin değilim.
Toplumda bilinenin aksina prozac etkisini hemen gostermez duzenli olarak 3 hafta kullanimdan sonra etki etmeye baslar fakat cevrenizde kullanipta hemen etki ettigini iddaa eden insalar mutlaka vardir. Bu kesinlikle imkansizdir. Prozac cok gereksiz ve tehlikeli bir ilactir. Yan etkileri arasinda cilt bozukluklari kullanim suresi boyunca istahsizlik ve ilac kullanimi kesildiginde asiri istah yapip obeziteye yol acar.
quote:
Orjinalden alıntı: Karos N.
Arkadaşlar bu Prozac'in bildiğiniz güçlü bir yan etkisi var mı? Reçetesiz olarak satılır mı acaba karnemi ve içindeki herşeyi kaybettim 3 çeşit prozac varmış ama hangisi onu da bilmiyorum eczacı yardımcı olabilir mi acaba hani kiloya göre falansa?
Bunları doktorumda söyledi bana hatta ailemin ve benim imzamı alarak yazdı bu ilacı ama salaklık bende işte