KREMLİ EKSTRA ŞAMPUAN 5 KG (PROVERA) - PttAVM.com https://www.pttavm.com/kremli-ekstra-sampuan-5-kg-provera-p-93157502?gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfUCIfTzOFqxiWJPYPM168sRbvavhL4-86_jAZ1DKDQA6c9AlEZnz6MaAlL2EALw_wcB |
PROVERA ŞAMPUAN 5 KG 59 tl kargo bedava

-
-
çamaşur mu yıkıcok saç mu yıkıcok
-
Sıvı sabun yok bu fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dandik şampuanların dörtyüz altmış mililitresinin otuz liradan satılması bile fırsat olarak görülürken bu paylaşım için teşekkürü bir borç bilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuaförler bunu beğendi.
Berber: Olum boş şampuan kutularını hazırlayın.
-
sayın tuvnera, bunlar otellerde satılan küçük şişelerdeki gibi mi ? clear kilosu 150 lira olmuş nerdeyse, bunlar 5 kgyi 60-70e satıyor. ilginç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kel kalmakla karsi karsiya gelebilirsiniz. ucuz el sabunu vs kullanilir da sac insanin onemli bir parcasi. ucuz sampuan kotu sonuclar dogurabilir.
-
hocam ucuz şampuanin saç dökeceğine inanmıyorum. hepsi kimyasal sonuçta. sadece krema oranı düşüktür, sen de saçların yumuşak olmayınca, şampuanı kötü sanırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon başlığında şu ürünleri paylaşmıştım ve tartışma çıkmıştı :
Sektörü bildiğini iddia eden bir arkadaş, "hiç bir şey olmaz. premium şampuanlar zaten öyle yarım litresi 40-50 TL olanlar değil. Ünlülerin, zenginlerin kullandıkları şampuanlar bambaşka ürünler. Bunlarla popüler piyasa malları arasında aman aman fark yok. Hepsi aynı kimyasallar" demişti. Ne kadar doğru bilemiyorum. Buraya da yazayım dedim
-
%100 kepek garantili.
-
Bir bidon bir etiket içinde ne olduğu belli değil.Sıvı sabun mu,başka kimyasal mı ? Bilmediğiniz her ucuz şeye atlamayın arkadaşlar.Satıcı yeni .Ürünle ilgili yorum yok.Sağlığınız bu kadar ucuz olmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 19 Ekim 2022; 12:39:13 > -
elma kokulusundan 5 litre 61,95 liraya almıştım.
saç yoğunluğum düşük olduğu için çok da fazla şaapmıyorum.
-
-
Eğer değişmemişse 1990-2000 arası bu marka epey popülerdi, bizde kullandık o dönemde.
-
Merdivenaltı üretim dedikleri işte bu ürünler.Paranız yoksa alın varsa bu kalitesinden bir haber olsuğunuz ürünlere para vermeyin.içinde hangi kimyasallar var vücudunuza geçecek bilmeden almayın
-
En iyisi organik sabun.
Eskiden sabun kullanırdık sorun yoktu, ne zaman ki şampuanlara döndük dökülmeler hızlandı.
Geç kaldım ama sabun kullanıyorum artık, ama market sabunu değil tabi.
-
4 lt sıvı sabunlar bile 50-60 tl .) Bu çok ucuz değil mi?
-
arkadaşlar var sayalım ki bunun kalitesi iyi değil, daha kaliteli 5kg-2,5kg luk toplu alacağım tavsiye şampuan-saç remi ve duş jeli ne var ?
-
-
Bulaşıkta da gideri var demek istemişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- bim çiğköfte fiyatı
- bim soğuk baklava
- afyon eko sucuk
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X