Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bugün aldım sürükleyici bir oyun zaten oynarken grafiklerine dikkat etmiyorsunuz sizi o kadar içine alıyor ki...
  • videosunu izledikten sonra direk torrent
    inşallah makinem hiç bi pürüz çıkarmaz
  • görev yapısı bana biraz spiderman 3 ü anımsattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

görev yapısı bana biraz spiderman 3 ü anımsattı

+1 banada öyle geldi
  • inceleme için tşkler ama oyun 8.8 puani hiç haketmemiş bence..cok cocukca bir oyun olmasinin yanisira hikayeside cok dandik derlenmiş bence..=(
  • quote:

Orjinalden alıntı: eixs

inceleme için tşkler ama oyun 8.8 puani hiç haketmemiş bence..cok cocukca bir oyun olmasinin yanisira hikayeside cok dandik derlenmiş bence..=(

Sana katılmıyorum.Bence bu oyun yeni nesil oyunlara önder niteliği taşıyacaktır.Enazından oyunlar daha aksiyon olacaktır.Grafikler yeterli olmayabilir orası doğrudur ama oyunun 2. çıktığında onuda elden geçirirler.
  • Assasin's Creed'e benzerliği var mı? Posterleri Altair'den kopya çekilmiş izlenimi bırakıyor.
  • İnceleme için teşekkürler. Oyunu yaklasık 1 hafta önce 1 saat falan oynadım. Pek fazla hosuma gitmedi fakat zaman gecirmek için ideal bi oyun
  • Harika bi oyun kesinlikle tavsiye ederim!!!
  • X-men origins wolverine özenmişler sanki
    videoyu sonuna kadar izlemedim başını izledim biraz benzetmiş olabilirim..
  • arkadaşlar şu baştaki hepsiburada reklamında çalan şarkıyı bana yazabilir misiniz?
  • Süper kahraman oyunlarda artık şiddet olmamalı.

Kaslarını değil, aklını kullanan şiddetten uzak oyunlar istiyoruz.
  • Hemen hemen her süper kahraman her oyunda neredeyse birisini dövüyor yada öldürüyor. Biraz daha insani, örneğin doğa sevgisini aşılayan oyunlar görmek istiyoruz. Bu karakterde bunlar yoksa nesi Süper Kahraman ?
  • HD versiyonunda hata veriyoo sayfa
  • bence çok güzel
  • atlama zıplama muhabbeti güzelde çok özellik ve çok hereket var ben prince of persianın bilr bütün hareketlerini tamamlayamadım kaçkere bitirmeme rağmen.
  • oyun bence mukemmeldi. Atmosfer çok iyi idi. Herkes grafiklerine takmış ama Grafikler de iyi idi bence o kadar kalabalık bi şehir dizaynına göre.
  • araba surme falan varmı bunda bulamadım ben
  • tank ve helikopter kullanabiliyosun.
  • Güzel oyun gerçekten oyun grafiği kapatıyor xbox alınca sabahlıcam :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.