Oyunu bugün aldım sürükleyici bir oyun zaten oynarken grafiklerine dikkat etmiyorsunuz sizi o kadar içine alıyor ki...
videosunu izledikten sonra direk torrent inşallah makinem hiç bi pürüz çıkarmaz
görev yapısı bana biraz spiderman 3 ü anımsattı
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
görev yapısı bana biraz spiderman 3 ü anımsattı
+1 banada öyle geldi
inceleme için tşkler ama oyun 8.8 puani hiç haketmemiş bence..cok cocukca bir oyun olmasinin yanisira hikayeside cok dandik derlenmiş bence..=(
quote:
Orjinalden alıntı: eixs
inceleme için tşkler ama oyun 8.8 puani hiç haketmemiş bence..cok cocukca bir oyun olmasinin yanisira hikayeside cok dandik derlenmiş bence..=(
Sana katılmıyorum.Bence bu oyun yeni nesil oyunlara önder niteliği taşıyacaktır.Enazından oyunlar daha aksiyon olacaktır.Grafikler yeterli olmayabilir orası doğrudur ama oyunun 2. çıktığında onuda elden geçirirler.
İnceleme için teşekkürler. Oyunu yaklasık 1 hafta önce 1 saat falan oynadım. Pek fazla hosuma gitmedi fakat zaman gecirmek için ideal bi oyun
Harika bi oyun kesinlikle tavsiye ederim!!!
X-men origins wolverine özenmişler sanki videoyu sonuna kadar izlemedim başını izledim biraz benzetmiş olabilirim..
arkadaşlar şu baştaki hepsiburada reklamında çalan şarkıyı bana yazabilir misiniz?
Süper kahraman oyunlarda artık şiddet olmamalı.
Kaslarını değil, aklını kullanan şiddetten uzak oyunlar istiyoruz.
Hemen hemen her süper kahraman her oyunda neredeyse birisini dövüyor yada öldürüyor. Biraz daha insani, örneğin doğa sevgisini aşılayan oyunlar görmek istiyoruz. Bu karakterde bunlar yoksa nesi Süper Kahraman ?
HD versiyonunda hata veriyoo sayfa
bence çok güzel
atlama zıplama muhabbeti güzelde çok özellik ve çok hereket var ben prince of persianın bilr bütün hareketlerini tamamlayamadım kaçkere bitirmeme rağmen.
oyun bence mukemmeldi. Atmosfer çok iyi idi. Herkes grafiklerine takmış ama Grafikler de iyi idi bence o kadar kalabalık bi şehir dizaynına göre.
araba surme falan varmı bunda bulamadım ben
tank ve helikopter kullanabiliyosun.
Güzel oyun gerçekten oyun grafiği kapatıyor xbox alınca sabahlıcam :D