Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mrtk2

berbat ötesi grafikler.

oyunu oynayıp bitirmiş biri olarak o kadar da kötü değil grafikler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mrtk2

berbat ötesi grafikler.

asus 2600 den ne bekliyordun ki?
  • oyun idare eder. oynanabilirlilk güzel görünüyor. grafiklere biraz daha önem verilse denildiği gibi çok daha güzel olabilirmiş.

İnceleme de güzel olmuş.
  • bugün oyunu bitirdim grafikler güzel ama heryerde güzel değil bağzı yerleri baştan savma yapmışlar bağzı yerleri güzel ...
  • oyunu bugun bitirdim 2 gün oynadım ve çok az sıkıldıgımı hissettim.

tebrikler güzel oyun
  • grafik konusu bence abartılmamalı çok büyük bi şehir var tamamını detaylı olarak aktarmak zor olurdu.

adamlar oynanabilirlik konusuna yogunlasmıs ve bence gayet başarılı olmuşlar
  • neresi tam olarak kotu arkadaslar ben farkedemedim de gercekten merak ettim hangi grafikleri kotu.
  • grafikler içler acısı- DX 10 efeklerı eklenmıs max payne 2 grafıklerı war -
  • Grafikler çok da önemli değil. Oynanabilirlik ve kendini tekrar etmemesi daha önemli benim için. Assasins Creed mesela sürekli kendini tekrar ediyordu, bir yerden sonra sıkıldım.
  • Video açılmadı ama oyunu indiriyorum bitirince yorumumda gelir.
  • süper beğendim
  • Sizi bilmem ama ben oyunu beğendim ama dediğiniz gibi grafikler biraz zayıf kalmış...
  • ya abicim söylemekten dilimizde tüy bitti ama kendin söyle kendin işit siz grafik meraklısı arkadaşlar tek düze, yavan sıkıcı oyunlar lazım sonra da
    burda yazarsınız grafikler güzel ama oyun bayıyor.

İNSANOGLUNA YARANILMAZ
  • Bu oyun mükemmel adamlar çok iyi iş çıkarmışlar umarım devam oyunuda gelir. :D
  • Güzel oyun. İnceleme için teşekkürler.
  • İnceleme güzel olmuş elinize sağlık:)
  • Oyunda görevleri yapmak için çok kasrsanız oyun bir süre sonra bayıyor ama şehri dağıtma fantazilerine girerseniz oyuna renk geliyor.
  • grafikleri kötü diyenler gitsin benzer oyunlara baksın... gta4 çok dahamı güzel yada saintsrow?? bu çaptaki oyunlarda grafik fazla güzel olamaz.... adamlarda biliyor çok daha yüksek çözde kaplama kullanmayı ama olmuyor işte milleti sürekli loading ekranıyla baş başa bırakmaktansa bunu seçmişler..

2.olarakta oyun konsol oyunu.. konsol oyunundann ne bekliyordunuz ki zaten sistemleri bu çapta oyunlar için oldukça sınırlı...bundan daha iyisini biraz zor bulup szi tatmin edebilecek olanını yeni konsollar çıkana kadar göremessiniz benden söylemesi.....
  • ortamda onlarca insan koşuşturu etraf havaya uçarken daha nasıl bi grafik isterdiniz ki?
  • PC Games hardware'in geçen yılki Prototype röportajında oyunun DirectX 9 üzerinde geliştirildiğini ve DirectX 10 konusunda bekle ve gör politikası izleyecekleri yazılmış. Yani baştan beri Radical Entertainment DirectX 10 olayın apek inanmamış ve DX9'la devam etmiş gibi gözüküyor. Zaten 3 platform için de frame düşüşü olmadan bir oyun geliştirebilmek için bazı şeylerden feragat etmek lazım bence en doğrusunu yapmışlar. Tabii ki bunda temel sebep konsolların artık bu tip oyuınlarda ortak payda olması ve PC oyunlarının kalitesini aşağıya çekmesidir.

PCGH röportajı:http://www.pcgameshardware.com/aid,641131/PCGH-interview-with-Radical-Entertainment-about-PROTOTYPE/News/?page=4

Hem DirectX10 uyumlu hem konsollarda süper çalışacak bir engine yapan oldu mu bilmiyorum ve Crytek aksini kanıtlayana kadar bu iş böyle olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okean -- 23 Haziran 2009; 19:50:05 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.