Şimdi Ara

PROTON (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratbayir43

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

arkadaşlar herkese merhaba bende proton 415 sahibiyim size danışmak istediğim birşey var işim gereği uzak doğuya (ÇİN) e sık sık gidiyoruz ve mal getiriyoruz size sorum şu aracın parçaları burada var ama demek istediğim ordan araçların yedek parça fiyatlarını araştırıp 10 ar tane getirmek istiyorum işte çamurluktu aynaydı tampondu vs deneme amaçlı burdaki fiyatların 4 de 3 ü fiyatınada satmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu sizin ihtiyacınız vs olsa alırmısınız şimdiden teşekkürler.
    (Not:cevap yazarsanız alıntı yaparak yazarsanız sevinirim)

O hacimdeki parçaları gümrüğe taktırmadan getirebilirseniz harika. Ama çamurluğu çinde nasıl buluyorsunz?

yan sanayi hocam illaki vardır made in china her şey var oda vardır diye düşünüyorum şuan fikir aşamasında zaten araştırıcam..

bulma ihtimaliniz yüksek ama bu aracın çide satıldığından emin değilim

araç değil parçası hocam araştıracağım sadece yan sanayi parçasını sizden de fikir istedim

ok. can bey: bende onu diyorum, size müşterinin adresini gösteriyorum, forumumuzda projenizi paylaşın, talebi görmeniz açısından...

Pm atıyorum size orayada açtım

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-415-proton-hb-sahibinden-satilik-99826597/detay/ Arkadaslar bu ilandaki araç nasıl fiyatı fian hidrolikmi acaba bide 7.500 tl ye alabileceğim en iyi araç hangisidir hidrolik direksiyon olmak şartıyla ilk arabam olcak çünkü
  • 3 yıl Babalar gibi binip kullandığım 416 mı sattım ahali. adam alıp giderken şöyle bir baktım ve içimi hüzün kapladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

3 yıl Babalar gibi binip kullandığım 416 mı sattım ahali. adam alıp giderken şöyle bir baktım ve içimi hüzün kapladı...

Kaça sattın, neden sattın, ne yapacan ?

Hayırlısı olsun bu arada

• proton gen2 sahibiyim. aracımın triger kayışını değiştirecegim. bulundugum ilde proton servisi yok. başka bir ustaya sordum, "ben değiştiririm" dedi. izmirden fiyat sordu 250 tl dedi (egzantirik triger kayış seti) internetten baktım, 150-160 TL ye var. bu konuda ne önerirsiniz? servisi dışında biryerde değiştirmem de sıkınıt olur mu, parçayı nereden temin edebilirm? değiştiren varsa kaça değiştirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

proton gen2 sahibiyim. aracımın triger kayışını değiştirecegim. bulundugum ilde proton servisi yok. başka bir ustaya sordum, "ben değiştiririm" dedi. izmirden fiyat sordu 250 tl dedi (egzantirik triger kayış seti) internetten baktım, 150-160 TL ye var. bu konuda ne önerirsiniz? servisi dışında biryerde değiştirmem de sıkınıt olur mu, parçayı nereden temin edebilirm? değiştiren varsa kaça değiştirdi?

İyi bir usta çok rahat değiştirir, ama çok uzak değilse yetkili servise götürmeniz daha sağlıklı olur bu tip kritik değişimler için. Parçalarınızı Ulukar veya Ergin otomotivden alabilirsiniz orjinal olarak. Sanırım Dyco'dur
  • quote:

quote:

3 yıl Babalar gibi binip kullandığım 416 mı sattım ahali. adam alıp giderken şöyle bir baktım ve içimi hüzün kapladı...

Hayırlısı olsun bu arada

10750 , artık küçük gelmekteydi, nasip olursa 0 km Kangoo planlıyorum ( ama hala içimde bir hüzün)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun bu arada

10750 , artık küçük gelmekteydi, nasip olursa 0 km Kangoo planlıyorum ( ama hala içimde bir hüzün)

İyi fiyata satmışın, tekrar hayırlı olsun.

• Allah razı olsun. Aracım temizdi ama. eksiği gediği yoktu.
  • Gen-2 fazla konuşulmamış gördüğüm kadarıyla, favorim olur kendisi:)

PROTON

PROTON
  • Uşakta satılık 2.el mavi renk proton gen2 var 20000 lira civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player..43

Uşakta satılık 2.el mavi renk proton gen2 var 20000 lira civarında.

Uşak / Merkez / İslice Mah. deki gen-2 mi bu? eğer oysa 1 yıl önce verilmiş ilanı, hala satılmadı mı, temiz bir araca benziyor.
  • Aracı kullanıyolar şu anda. Arayıp sormak lazım.

• ah bi de 2. elde tutulan bi araç olsaydı hiç düşünmez Gen-2 alırdım, alırsam en az 5 yıl binerim kolay kolay satmam zaten ama acil bi ihtiyaç olur da satmak zorunda kalıp hemen satamazsam diye düşünmeden de edemiyorum.
  • Arkadaşlar linkteki araç nasıl sizce? Proton servislerde periyodik bakım ücretleri ne akdar bu konuda da bilgi verir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-fulll-uygun-fiyat-son-102999426/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Arkadaşlar linkteki araç nasıl sizce? Proton servislerde periyodik bakım ücretleri ne akdar bu konuda da bilgi verir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-fulll-uygun-fiyat-son-102999426/detay

Her 10.000 km de bir yapiliyor ucretleri uygun 10.000 bakimi 160 190 arasinda 20.000 230tl civari 30.000 Yine 160 190 arasi.Bi cok markaya gore cok cok cok uygun opel 450 500 TL ikisde orjinal ikiside yetkili servis

• Merhaba yeni üyeyim proton halkkında bilgi almak istiyorum 415glsi buldum 7500 tl ye pazarlık yaptık arabada sıralı sisitem atiker gaz var değişen boya yok araç temiz alınırmı ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaymudanya

Merhaba yeni üyeyim proton halkkında bilgi almak istiyorum 415glsi buldum 7500 tl ye pazarlık yaptık arabada sıralı sisitem atiker gaz var değişen boya yok araç temiz alınırmı ne dersiniz

Fiyat çok uygun eğer sıkıntısı yoksa alınabilir.
  • Iyı bulmussun o fıyata ancak satarken sıkıntı olabılır.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.