|
PROTON (108. sayfa)

-
-
arkadaşlar konuyu hortlatabilirmiyim :) protona merak saldım satmak isteyen varsa alabilirim geçen tesadüfen arkadaşın aracını kullandım 415 di fena bişeydi çok hoşuma gitti -
yanlışınız var bence, çünkü soldan direksiyon preve modelleri şili ye gitti ve halen de gidiyor olarak da bilinmekte.
Haber Bağlantısı -
Ben bu bilgiyi, mesajı yazdığım tarihin biraz öncesinde Proton yetkililerinden telefonla almıştım.Onların yalancısıyım :) -
Proton 315 otomatik şanzıman bulabilme ihtimalim nedir arkadaşlar? -
-
418 GLXİ 1999 model en dolusuymuş araç otomatik vites km si 262 binde.
deri koltuk bagajda soğutucu vs. donanımları var. motor ve şanzuman için expere sokacağız aracı. 15 bin 5 yüz tl ye anlaştık. nasıl sizce iyi mi ? -
Dediğim gibi önceki bir tarihte, Proton Türkiye den yetkililerden biri telefonda söylemişti.quote:
Orijinalden alıntı: matgab
Proton'un soldan direksiyon üretimi devam ettiğinin en büyük kanıtı Mart-2019'da yüklenmiş bu video'da:
Bu Video da Proton Preve modelinin soldan direksiyon seçeneğinin Mısır'da sunulmuş hali inceleniyor
O tarihten sonra sizin belirttiğiniz gelişmeler olabilir.Bunun yanında belki talep az olduğu için çok az üretim yapılıyordı.
Ve zaten Türkiye de satış yapan firma pek te istekli görünmüyor.Zaten ithalat olduğu sıralarda bile reklam, tanıtım v.s yeterli değildi!
-
Distribütör şirket hakkında bilgim yok fikrim de yok.
Lakin 2012 den sonra ülkemize araç girişi olmadı. Proton soldan direksiyon üretimi uzun zamandır mevcut ama ülkemize bi türlü getirilmedi.
Enteresan bir serüven. Yani birileri illa satma getirme dese bu kadar serüven olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, konuyu hortlatayım :)
418 glx almayı düşünüyorum orj. 200binde. Ne dersiniz ? Alınır mı ? Siz aldınız mı ? Aldıysanız yorumlarınızı alabilirmiyiz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be, son mesajımı 7 yıl önce yazmışım konuya :) Halen neden olduğunu anlamadığım bir şekilde Proton sempatim olduğu için araştırır, kullanıcı yorumlarını okur, daha iyi araçlara sahip olmama rağmen hep bir proton aracım olsun isterdim, özellikle Gen 2, ama hiç sahip olmadım.
Halen Proton gördüğümde döner döner bakarım, hele de Gen 2 görürsem heyecanlanırım :)
Proton Avrupadan çekildikten sonra Ulubaşlar bir süre ilgilenmeye devam etti, şimdi Skywell elektrikli araba getirmeye başladılar, Proton iyice unutulup gidecek gibi.
Soruya dönecek olursak araç temizse alınır hocam bunlar dönemine ve segmentine göre konforlu araçlar ama neredeyse 25 yıllık araba alıyorsanız her türlü sorun, arıza riski her an olacaktır. Usta ve parça bulmanız zor olacaktır bu da ayrı bir sorun. Yaşadığınız yerde ustaları varsa ve parça bulma durumunu iyi araştırıp almanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
eski protonlar esasında Mitsubishi lancer 5. Generation modellerinin proton amblemi basılmış modelleriydi. Jet fadıl’ın getirdiği hani. Hatchback olanları da o dönem ki mitsubishi mirage’dı. Oldukça sağlam ve iyi arabalardı ama distribütör yüzünden maalesef tutunamadı. Geçenlerde arkadaşımın 416’sını kullandım (99 modeldi yamulmuyorsam) 230 bin km yapmış ama hala saat gibiydi. Tabi bu proton’dan ziyade mitsubishi’nin mekanik sağlamlığıdır. Parçası servisi nasıl bilemem ama eliniz anahtar tutuyorsa yurt dışından da parça getirebilir, ya da hurdalıkta sanayide vs. Parça ararım derseniz proton alın. Dediğim gibi kolay bozulmuyorlar zaten mekanik açıdan. Efendi gibi kullanan, 25 yaşındaki arabayı hırpalamayan adam çok memnun kalacaktır proton ‘dan…
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X