Şimdi Ara

PROTON (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: player..43

Selam arkadaşlar konuyu baştan sona okudum çok yararlı bilgiler paylaşmışsınız hepinize teşekür ederim kısmet olursa bende PROTONcu olarak aranızda olacağım bi araç buldum proton glsi 415 sahibinden.com da 92751865 numaralı. Araç tanıdık bi kişide bu aracı tavsiye edermisiniz. İyi akşamlar.

Araç 416'ya benziyor gibi. 415 için şahsen 9000 vermem 416 ise ve temizse ( Km Orjinalse bide) verilebilir 8500 TL. Gerçi bu aralar fiyatlar biraz yüksek ama 1-2 ay'a düşer sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player..43

Cevap için teşekür ederim.
    Araç proton 415 glsi modeli 1999
    Arka tampon degişmiş ve araç 3 ay önce komple boyanmış km si orjinal. Aracın şu andaki sahibi 2. Sahibidir. Sizce ne kadar verilir bu araca.

7000-7500 TL arası veririm. Ama 416 varken 415 almam asla.
  • 418 sahipleri motorlu taşıtlar vergisini 1.8 motor üzerinden mi ödüyor yoksa kasko bedelinin yüzde bilmemkaçına tekabul ediyorsa bir alt dilimden (1.6) ödenir olayını mı gerçekleştiriyorlar ?
  • selamın aleyküm arkadaşlar yakın zamanda proton 415 aldım 99 model persona
    glsi mi bilmiyorum airbag 2 cam otomatigi klima merkezi kilit kolçak vs var araçta
    sormak istediğim bir kaç soru var
    1. si aracın ampulleri h4 mü
    2.si araç 1500 cc 12 valf bu motor kaç hp artıları eksileri nelerdir
    3.sü istanbuldayım herhangi parçalarını bulmakta sıkıntı çekermiyim
    4. sü aracın komple artıları eksileri nelerdir kullananların yorumlarını alırsam sevinirim ayrıca 100 km de kaç lt benzin tüketir bu araç.
    aracın herşeyini merak ediyorum mesajı alıntı yaparak cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı ramazanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 9 Ağustos 2012; 3:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

418 sahipleri motorlu taşıtlar vergisini 1.8 motor üzerinden mi ödüyor yoksa kasko bedelinin yüzde bilmemkaçına tekabul ediyorsa bir alt dilimden (1.6) ödenir olayını mı gerçekleştiriyorlar ?

bende 218 vardı, 1834 cc idi, kasko olayından yırtmayı bırak 2000 motor vergisi ödüyordum,
    418 de böyle olabilir, bilmiyorum...
  • Ben başka proton ile ilgili forumlarda okudum bu durumu.Ama her sene bizzat başvurmak gerekiyor anladığım kadarıyla.Yani bir kere yapıp yırtılmıyor.Tabi bu protona has birşey değil hukuki hak.
  • Proton 416 Glx 1998-99-00 model araç arıyorum.İlk aracımız olacak.Temiz güzel bir şey denk gelirse veya satarsanız haber verin lütfen.300-500 fazla olmuş sorun değil ama hakkı olsun hem kaportasıyla hemde motoruyla.

Saygılar.
  • Selamün Aleyküm. Herkese hayırlı Ramazanlar ve hayırlı bayramlar. Ben de protona merak sarmaya başladım. Ancak dizel düşünüyorum. Aşağıdaki linkte satılan proton alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-ilk-gunku-gibi-temiz-96524661/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 68mahmut68

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

proton'un dizel motorundan memnun olan var mı ? proton kulanırken ustalarla bu konularda diyaloğa giriyordum ve dizel motorunun sorunlu olduğunu belirtiyorlardı.

tabi usta milleti, yapamadığına tü kaka da der :)

Bende 420 vardı.Pek bi sıkıntım yoktu ama kısa süre kullandım.Yaklaşık 1 ay kadar sonrasında gen 2 aldım

Hayırlı akşamlar. Şu linkteki araç alınır mı? Araba.comda da 2000 motor seçeneği vsr. Hangisi doğru?:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-beyazkelebek-96973046/detay
    TEŞEKKÜRLER. ALLAH'A EMANET OLUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 23 Ağustos 2012; 19:32:57 >

• merhabalar

arabalarinizi cok sevdiginizi gordum, anladigim kadariyla parca ve servis sikintiniz da yok. merak ettigim bu araclarin guvenligi. guvenlik konusunda proton nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

quote:

Orijinalden alıntı: 68mahmut68

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

proton'un dizel motorundan memnun olan var mı ? proton kulanırken ustalarla bu konularda diyaloğa giriyordum ve dizel motorunun sorunlu olduğunu belirtiyorlardı.

tabi usta milleti, yapamadığına tü kaka da der :)

Bende 420 vardı.Pek bi sıkıntım yoktu ama kısa süre kullandım.Yaklaşık 1 ay kadar sonrasında gen 2 aldım

Hayırlı akşamlar. Şu linkteki araç alınır mı? Araba.comda da 2000 motor seçeneği vsr. Hangisi doğru?:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-beyazkelebek-96973046/detay
    TEŞEKKÜRLER. ALLAH'A EMANET OLUN.

Turbo dizel dediğine göre muhtemelen 2,0 motordur.Proton da sadece bu motorlarda dizel var.Aracın durumuna görmeden birşey demek zor.Trabzonda iseniz aracı gösterin isterseniz Proton servisine

• 316'nın teknik verilerini paylaşabilecek var mı?0-100 değerleri vs.
  • Teşekkürler. Sağ olun. Allah'a emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reminiscence

merhabalar

arabalarinizi cok sevdiginizi gordum, anladigim kadariyla parca ve servis sikintiniz da yok. merak ettigim bu araclarin guvenligi. guvenlik konusunda proton nasil?

Proton marka araçların kapılarınin icinde ve degisik yerlerde güvenlik kafesi var ayrıca birçok modelinde hava yastığı ve abs gibi donanımlar standart olarak gelir. Ayrıca şu anki üretilen modelleri lotus mühendisleri ile ortak geliştiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proton'un Volkswagene satilmasi an meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Proton'un Volkswagene satilmasi an meselesi

Basında böyle bi haber çıkmadı kesin bi kaynak varmı?. Malezya hükümeti izin vermişmi?

• Alman basinindan duydum, olay henüz netlik kazanmadi

Vw kesin almak isterken , VW sendika baskani bu duruma karsi cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Alman basinindan duydum, olay henüz netlik kazanmadi

Vw kesin almak isterken , VW sendika baskani bu duruma karsi cikiyor.

vw uzak doğu markalarından uzak duruyor daha öncede sauber'le F1e giriyor haberleri çıkmıştı.

• VW Malezya'da hükümetle anlaşma yaptı, Proton'un üretim bandını kullanarak Passat montajlıyorlar; montaj hattına önümüzdeki sene Polo sedan ve Jetta da ilave edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

VW Malezya'da hükümetle anlaşma yaptı, Proton'un üretim bandını kullanarak Passat montajlıyorlar; montaj hattına önümüzdeki sene Polo sedan ve Jetta da ilave edilecek.

Bemce Malezya devleti izin vermez kaynak nedir?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.