Şimdi Ara

PROTON (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olcaymudanya

Merhaba yeni üyeyim proton halkkında bilgi almak istiyorum 415glsi buldum 7500 tl ye pazarlık yaptık arabada sıralı sisitem atiker gaz var değişen boya yok araç temiz alınırmı ne dersiniz

eğer hemen satmam binmek için alıyorum diyorsanız hemen alın kaçırmayın.
  • bende hemen alayım dedim fakat araçı görmeye gidince şok oldum araç gübre olmuş bide nazlanıyo satmaya hayırlısı değilmiş yorumlar için teşekkür
  • Merhaba Arkadaşlar,yeni üyeyim ve prton ile ilgili sahip olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.98 model 418 6500 tl ama bazı sıkıntıları var.Baş ağratırmı ?Aşagıdaki linkten inceleyip görüşlerinizi ve fikirkerinizi iletirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-avrupa-arac-proton-glxi-1998-model-1yil-vizeli-hemde-bu-fiyata-110559481/detay
  • Temiz bir 416 ne kadar eder en fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Temiz bir 416 ne kadar eder en fazla?

10 ila 11 arası alınır. km az ise ve araç da temizse 11 in üzerine çıkılabilir. çünki Proton öyle bir araç ki (416 için yazıyorum) kullandıkça adamı kendine aşık eder ve o efsaneler diye ortalıkta gezinen corollalar civic lerin (98 ve 2000 modeller) nasıl efsane olduğunu anlayamazsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEAWOLFF

benım bahsettıgım arac full ve en guzel tarafı daha 21000 km de
    bu km.de arac bulmak ımkansız gıbı bırsey

arkadaşım bende 10 gündür araba arıyorum ..A-B-C segmentindeki bütün araçları araştırdım .(kuşlar ve fiat hariç) ve özellik doluluk olarak 9-11000 arası alınabilecek en iyi iki araç proton 416 daewoo nubira ..özllkle proton la ilgili netteki bütün yorum ları okudum yok satamazmışsın yok parçası yok vs vs..son 10 günde ilanı verilen protonları favorilere aldım ...satılmyor diyenlere aldırma fordun eskortu kadar gidiyor...heleki biniciysen alayını boş ver bu km de bu özllklerde başka araç bulamazsın...şu arabaya bende olsa 10 yıl sanayisiz binerim sonrasında çöpede atsam zoruma gitmez... yakıt ve parça olarak gendisini amorti edebilecek bir araç almıyorsan şubat 15 e kadar beni yönlendir ben alayım...

• arkadaşlar bu yedek parça ve satamazsın muhabbetleri çok saçma gelmeye başladı.. Yedek parça heryerde var hadi olmaz ama diyelimki Türkiyede olmayan bi parça lazım; arkadaş teknoloji devrindeyiz netten bi siparişle max bir haftaya parça kapınızda.. Satma konusuna gelince araba tanınmıyor olabilir ama şuan biz burda Proton dan konuşuyorsak ve Protonu biliyorsak başka bilenlerde vardır illaki. Zaten arabayı siz satmadan birileri sizden isteyecektir.. biz 98 yılında almıştık sıfır 413, 2007 yılına kadar sorunsuz olarak kullandık yağını suyunu yemini ver bin git zaten. 2007 yılında babamın arkadaşına sattık arabayı 7bin gibi bir fiyattı araba 2007 yılında satarken 57oooKm deydi ve en son duyduğumda 300bini devirdiğini söylemişti.Arkadaş Suriye falan gidip geliyormuş Ve gördüğümde sol çamurluğu yoktu çok üzülmüştüm sonuç olarak Proton bu fiyatlara alına bilecek en donanımlı güvenli araçtır ben ötesini bilmem.. efsaneymiş kuşmuş bunlar boş yani o fiyatları haketmeyen araçlar bunlar.. bunları alanlar hastaları zaten... ve benim hayalim 218Glxi

• Arkadaşlar bende nasipse proton almak istiyorum, arada eşimde kullanacak o yüzden otomatik olmalı .nasipse ilk arabam olacak. Bütçem çok değil bana protonun hangi modelini önerirsiniz acaba. Evet proton üstatları bir cevap verirseniz çok sevinirim. Bide alırken neye dikkat etmem gerekir.
  • Alırken dyno,tramer,boya ölçüm testlerini yaptırınız. Araç olarak 416-418 önerim fakat 418in vergisi 416ya göre yüksektir. Ben Protonun manuelini kullandım fakat otomatik vitesinin de iyi olduğunu eko mod ları falan olduğu duydum. 415 ve 413 lerde ABS yoktur arka camlar ellidir jantlar kapaktır. Ve pek emin değilim ama 415lerin hararete daha meyilli olduğu söyleniyor. Fakat 416Glxi herşeyi ile mükemmel bir araç. Proton mitsubishi alt yapısı ile üretilmiş bir araçtır zaten parça sıkıntısı falan hikaye. Tuzla da Proton servisi var çok iyi bir yer. Proton sahibi iken sürekli oraya gidiyordum tavsiye ederim fakat almadan servisede götürüp baktırmalısınız. google'a Proton Tuzla servis diye yazarsanız adresini falan ala bilirsiniz. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winston29

Alırken dyno,tramer,boya ölçüm testlerini yaptırınız. Araç olarak 416-418 önerim fakat 418in vergisi 416ya göre yüksektir. Ben Protonun manuelini kullandım fakat otomatik vitesinin de iyi olduğunu eko mod ları falan olduğu duydum. 415 ve 413 lerde ABS yoktur arka camlar ellidir jantlar kapaktır. Ve pek emin değilim ama 415lerin hararete daha meyilli olduğu söyleniyor. Fakat 416Glxi herşeyi ile mükemmel bir araç. Proton mitsubishi alt yapısı ile üretilmiş bir araçtır zaten parça sıkıntısı falan hikaye. Tuzla da Proton servisi var çok iyi bir yer. Proton sahibi iken sürekli oraya gidiyordum tavsiye ederim fakat almadan servisede götürüp baktırmalısınız. google'a Proton Tuzla servis diye yazarsanız adresini falan ala bilirsiniz. Saygılar.

Allah razı olsun süper bir açıklama.
    Sizden ve diğer arkadaşlardan ricam temiz olduğunu düğündükleri ilan vs. bulurlarsa paylaşırlarsa memnun olurum.

• quote:

arkadaşlar bu yedek parça ve satamazsın muhabbetleri çok saçma gelmeye başladı.. Yedek parça heryerde var hadi olmaz ama diyelimki Türkiyede olmayan bi parça lazım; arkadaş teknoloji devrindeyiz netten bi siparişle max bir haftaya parça kapınızda.. Satma konusuna gelince araba tanınmıyor olabilir ama şuan biz burda Proton dan konuşuyorsak ve Protonu biliyorsak başka bilenlerde vardır illaki. Zaten arabayı siz satmadan birileri sizden isteyecektir.. biz 98 yılında almıştık sıfır 413, 2007 yılına kadar sorunsuz olarak kullandık yağını suyunu yemini ver bin git zaten. 2007 yılında babamın arkadaşına sattık arabayı 7bin gibi bir fiyattı araba 2007 yılında satarken 57oooKm deydi ve en son duyduğumda 300bini devirdiğini söylemişti.Arkadaş Suriye falan gidip geliyormuş Ve gördüğümde sol çamurluğu yoktu çok üzülmüştüm sonuç olarak Proton bu fiyatlara alına bilecek en donanımlı güvenli araçtır ben ötesini bilmem.. efsaneymiş kuşmuş bunlar boş yani o fiyatları haketmeyen araçlar bunlar.. bunları alanlar hastaları zaten... ve benim hayalim 218Glxi

218'i 2 sene kadar kullandım..
    o yol tutuşunu unutmuyorum, gerçekten çok tatlı bir arabaydı :)

• hakan bey elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım gözüme takılan bir ilan falan olursa fakat net üzerinde görünen ilanlara inanmak ne kadar doğru bilemeyiz. Arabayı yıkayıp sulu sulu çekmişlerdir fotoğrafı gözümüze güzel görünür aldanmamak gerek. servislerede sormakta fayda var aslında yani oraya gelenlerden satmak isteyen olursa sizede haber verebilirler. Sonuçta o servise geliyorsa o ustadan başka daha iyi kimse bilemez o aracı.. sayın ergungur gerçekten araca hastayım genel mânada proton hastasıyım fakat sportif ve güçlü bi araç olmasından dolayı 218 lere ayrı bir ilgi duyuyorum

Saygılar..

• +http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-cok-temiz-otomatik-vites-proton-416-sirali-lpg-115751998/detay
    + bu aracı çok görüyorum buralarda ve sahibi gerçekten gereken özeni gösteriyor araca fakat evveliyatını öğrenmek lazım:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-proton-416-glxiotomotik-vites-malezya-kaplani-tertemiz-ve-bakim-92266846/detay
    +http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-200-model-2-sahibiyim-115649512/detay

+http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-degisensiz-otomatik-vites-bakimli-klima-abs-airbag-114262932/detay

araçlar temiz duruyor ama sadece duruyor pc başından yürürünü bilmeyiz o yüzden servis şart ama almaya karar verdiğiniz aracı iyice araştırmanızı tavsiye ederim alırkende gerekli testleri yapın ve ölçüm sonucu çıkan ps ile ruhsatta ki ps tutuyormu kontrol edin ve en önemlisi şu olayı çok gördüm atıyorum araç 100ps test sonucu 90ps çıkıyor ve sahibi ruhsatı yazan yanlış yazmıştı zamanında diyor inanmayın yalan.. herkes için geçerli değil ama bunu yapanlar var malesef. dikkat gerçekten önemli. Allah kötüyle karşılaştırmasın..
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winston29 -- 22 Şubat 2013; 20:35:34 >

• İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi servisteki ustaylada görüşmek daha yerinde bir karar olacak. İstanbulda Tuzla servisi haricinde varmı bildiğiniz. Anadolu yakası Ümraniye tarafında oturuyorum. Googlede arıycam ama yinede tecrübelisiniz diye sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi servisteki ustaylada görüşmek daha yerinde bir karar olacak. İstanbulda Tuzla servisi haricinde varmı bildiğiniz. Anadolu yakası Ümraniye tarafında oturuyorum. Googlede arıycam ama yinede tecrübelisiniz diye sormak istedim.

Ümraniye'de Uzman Otomotiv var.O da Ümraniye servisi belki oraya gösterebilirsiniz alacağınız aracı.
    http://uzmanoto.com
    Tel: 0216 420 73 60
  • arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Kısmetse bebeğimiz olacak yakında doğduktan sonra araba şart. Biraz maddi durumları gözden geçirmek gerekli tabi. Proton aklıma yattı ancak hiç bilmediğim araba , nasipse ilk arabam olacak ondan tavsiyelerinizi herzaman dinlerim. Bu arada diyelimki şu aracı alsak kaskosu ne tutar malumatı olan varmı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-cok-temiz-otomatik-vites-proton-416-sirali-lpg-115751998/detay
  • netten biraz baktım kasko hesaplama falan (http://onlinekasko.blogspot.com/ ) 357Tl bu yıl yaptıra bileceğiniz tahmini kasko tutarı. %30 hasarsızlık indirimi ile 250 Tl çıkıyor. fakat benim şuan ki aracım 1.6 2004 model passat %60 hasarsızlık indirimi ile 590Tl veriyorum. mapfre genel sigorta.
  • başka bir siteden daha baktım 609Tl diyor. Kesin bilgi için sigorta şirketlerine başvurup fiyat almak gerekiyor galiba.
  • quote:

başka bir siteden daha baktım 609Tl diyor. Kesin bilgi için sigorta şirketlerine başvurup fiyat almak gerekiyor galiba.

ben siteden araştırim şimdi inş.düşüktür. Tekrar saolasın.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.