Şimdi Ara

PROTON (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette High Line alınız. Low ingilizcede kelime manası olarak zayıf demek :) Abs yoktur, işaretleyen şuursuzca yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbzkrt525

Elbette High Line alınız. Low ingilizcede kelime manası olarak zayıf demek :) Abs yoktur, işaretleyen şuursuzca yapmıştır.

3 senedir 2008 proton low line kullanıcısıyım, araçta ön iki cam otomatik, hidrolik direksiyon, abs, yolcu sürücü hava yastığı, klima, yolbilgisayarı var. temiz glx lere 11 lira verileceğine en az 2006-2007 model gen-2 15 liraya alınabilir.

abs sadece baseline modelinde yok.

bu arada alınacaksa medium line en güzel modelidir. high line ın medium line dan üstün sadece deri koltukları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirasa -- 7 Haziran 2012; 1:30:28 >
  • pardon :)
  • Bende Low Line araçlarda Abs , Ayrıca Yol Bilg. Hiçbir Gen2'de yok biliyordum.
  • evet son face-lift diye geçen makyajlı kasada yokmuş, fakat 2009 ve öncesi gen-2 lerde lowline da abs var. çıplak ayakla kullandığım dönemde topuğumu deliyordu fren pedalı
  • En son kampanyayla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? GEN2 27900 TL YE düşmüş. 10 bin tl kadar indirim gelmiş araca. Şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

En son kampanyayla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? GEN2 27900 TL YE düşmüş. 10 bin tl kadar indirim gelmiş araca. Şaka gibi.

Aynen öyle araçlarda rekor indirim var bu indirimden biçok kişi yararlanmıştır.27900 e hangi araç varki indirimi geçti bu segmentte başka araç yok
  • Şaka değilde önceki fiyattan arabayı alanlara küfreder gibi.
    Düşünün zaten piyasa belli e birde fiyatı aşağı çektiler alanlara Allah sabır versin diyorum.
  • Arkadaşlar 2008 model 45000km deki Proton Gen-2 Low-Line Ateş Turuncu aracımızı 15.750tl ye satmış bulunuyoruz. Şöyle diyebilirim ki piyasada 2006 - 2007 modellerine 17-18bin para isteniyorken 2008i bu fiyata verdik. Bursadan sattık araç İstanbul yolcusu. Gen-2 düşünen arkadaşlar için fikir olması açısından söyledim bu arada uzaktan kumandasından bagaj açılan bir turuncu gen-2 gördüyseniz o bizim sattığımız araçtır 10tl ye kendim yapmıştım
  • Protonla ilgili tüm detaylar burada arkadaslar....protonclub.org
  • proton sağlam bir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gen-2 nasıldır? Uzun zaman kullanan varsa lütfen yorum yapsın. Netekim şu an Gen-2 kampanyası var. Low Line 28.000 Tl' den satışta.
  • şu forumda benim kadar gen-2 kullanmış biri yoktur. yol tutuşu ve ivmelenmesi çok güzeldir, vitesleri kemiklidir vw deki gibi geçip geçmediğini anlamazsınız olayı yoktur kemik kırar gibi vites geçişleri vardır direksiyon hissi çok güzeldir zevkli araçtır. parçası ucuzdur fakat kendiniz kovalamalısınız yani tamirhaneye bırakıp tamir edin derseniz öperler adamı, arızalı parçayı usta size söylesin sizde gidip yetkili servisten yada istanbuldaki parçacılardan alın, yedek parçaları ucuzdur 2008 model hiçbir aracın ön tamponu 250 tl değildir fakat protonun ki öyle. daha önce kaza yaptığımda konu açmıştım orda bilgiler var. bizdeki low line modeli, yani base line dan bir üst model. klima, abs, airbag var. diğer otomatik cam gibi özellikleri yazmaya gerek yok. motoru üstten çift egzantirik 4 silindir 109hp motordur. araç fabrika çıkışı spor egsozla gelir. medline da arka cam sileceği ve direksiyondan teyp kontrolü , cruise kontrol vardır. bilmek istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. genel olarak bu şekilde bir araç. ağırlığı 1200 kg .

• http://forum.donanimhaber.com/m_42380567/mpage_1/f_/key_//tm.htm buda kaza yaptığım da açtığım konu.
  • Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Para bulursam bir yerden sıfırını alırım, aksi halde bir zaman sonra ikinci elini alırım inşallah.
  • haziranda 99 proton 416 otm. aldım.a-z ye bakım ve klasik sistemi sıralı sistem lpgye çevirdim.göstergedir,kilomtredir,cam krikosudur derken (ıvır zıvır sorunları kendim hallettim.)araba adam oldu.şimdi abartmayım ama kalkışta diğer arabalar çok bozuluyorfazla basmadığım için 150 m sonra arkadan yetişip geçmelerine izin veriyorum.bu fiyata bu keyif ve konfor harika.servis ve parça sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Merhaba,

Bende 3 aydan fazla süredir 416 glxi otomatik vites proton kullanıcısıyım. Otomatik olduğu için şehir içinde biraz fazla mı yakıyor sizce ? 10-11 lt benzin tüketiyordur şehiriçinde sanırım, 100 km de. :) Genelde çok trafik olmadığı zamanlarda 30 tl benzinle 70-75 km arası gidebildim en fazla.

Arabamda maalesef aldıktan sonra ABS lambası yanmaya başladı ama yaptıracağım. Arabadan memnunum, oldukça konforlu bir araba bence.

Spor araçlar gibi alçak değilmi? Yolda gidişi çok hoş bir araba.

Dostum ben tüpte biniyorum km de şehir içi 20 kuruş yakıyor su an

• quote:

Orijinalden alıntı: kkamsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Merhaba,

Bende 3 aydan fazla süredir 416 glxi otomatik vites proton kullanıcısıyım. Otomatik olduğu için şehir içinde biraz fazla mı yakıyor sizce ? 10-11 lt benzin tüketiyordur şehiriçinde sanırım, 100 km de. :) Genelde çok trafik olmadığı zamanlarda 30 tl benzinle 70-75 km arası gidebildim en fazla.

Arabamda maalesef aldıktan sonra ABS lambası yanmaya başladı ama yaptıracağım. Arabadan memnunum, oldukça konforlu bir araba bence.

Spor araçlar gibi alçak değilmi? Yolda gidişi çok hoş bir araba.

Dostum ben tüpte biniyorum km de şehir içi 20 kuruş yakıyor su an

Merhaba,

Ben o zamanlar test yapmamıştım,yani tahmini olarak o kadar yaktığımı düşündüm. Sonra km sayacını sıfırladım, yarısı 90 km sabit sayılabilecek yarısı şehir içi trafikte olmak üzere 27 lt lpg ile (1,85 tl den aldım ltsini) 305 km kadar yol yaptım. Yani problem yok değerler bence de iyi :)

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.