Şimdi Ara

PROTON (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Proton 416 Glxi kullanan ve tavsiye eden var mı? şu linkteki araba bi göz atabilirmisiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-2000-model-dizel-proton-76993093/detay/

Araç nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

Arkadaşlar Proton 416 Glxi kullanan ve tavsiye eden var mı? şu linkteki araba bi göz atabilirmisiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-2000-model-dizel-proton-76993093/detay/

Araç nasıl?

Bu araç 420, 416 Modeller benzinli ve en donanımlısıdır. 420'de donanım olarak Abs yok, Bazılarında Klima Yok, Arka camlar manuel, 2 disk fren vs..

416 Benzinli+Lpg'li bak sadece Benzinlisi de 7-8 Lt yakıyor

• ilanın açıklama kısmında "her türlü takasa açığız" demiş. sanki biraz araçtan kurtulmak için yazılmış gibi geldi bana. dizel de olunca insan daha da bi işkilleniyor...
  • Arkadaşlar merhaba ,

Yaklaşık 15 gündür ilgili sitelerden 2. el bir araç bakıyorum.7000 ila 7500 arası bir bütçem var ve kısmet olursa ilk aracım olacak.
    bu fiyatlarla baktığım araçlar genelde 1990 modeller ve çoğunun dış ve iç görünüşleri aradığınız özelliklere sahip olmuyor.
    Bugün PROTON 416 GLXİ aracına rastladım sitede ve fiyatı,modeli ve özellikleri çok dikkatimi çekti.
    Sizlerden ricam anlayan ve kullanan arkadaşların aşağıda vereceğim linkteki aracı inceleyerek fikirlerini belirtmeleridir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-proton-416-glxi-80175376/detay

Ayrıca araç otomatik,manuel ile arasında km. başına yakıt ücreti ne kadar fark eder ?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: globen37

Arkadaşlar merhaba ,

Yaklaşık 15 gündür ilgili sitelerden 2. el bir araç bakıyorum.7000 ila 7500 arası bir bütçem var ve kısmet olursa ilk aracım olacak.
    bu fiyatlarla baktığım araçlar genelde 1990 modeller ve çoğunun dış ve iç görünüşleri aradığınız özelliklere sahip olmuyor.
    Bugün PROTON 416 GLXİ aracına rastladım sitede ve fiyatı,modeli ve özellikleri çok dikkatimi çekti.
    Sizlerden ricam anlayan ve kullanan arkadaşların aşağıda vereceğim linkteki aracı inceleyerek fikirlerini belirtmeleridir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-proton-416-glxi-80175376/detay

Ayrıca araç otomatik,manuel ile arasında km. başına yakıt ücreti ne kadar fark eder ?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,saygılarımla...

Merhaba,

Lpg'li ise Yakıtta okadar farketmez ( km'de en fazla 0.50 krş belki ) Bu aracın düz vitesinden vardı bende çok memnundum, donanım rakipsiz zaten. Direklerinde veya şasesinde herhangi bir oynama yok ise ve oto. vites'de problem yoksa bu fiyata çok uygun. Tavsiyem yetkili servise ekpertiz yaptırmanız. Motor zaten biliyorsunuzdur Mitsubishi (Carismalar ile aynı ) memnun kalırsınız. Parça problemi yok ve uygun.

• ben daha geçenlerde bir proton waja aldım araçtan çok memnunum ayrıca araç çalışır çalışmaz lpg ye geçiyor. ayrıca araçta 2008 e kadar olan modellerde mıtsubıshı motoru var 2008 ve üstlerin de ingiliz devi lotusun ürettigi lotus motor var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neox92 -- 21 Nisan 2012; 17:12:34 >
  • ben daha geçenlerde bir proton waja 1.6 medium line aldım araçtan çok memnunum parça sıkıntısı servis sıkıntısı fala kesssinlikle yoktur. ayrıca 2008 e kadar olanlarda mıtsubıshı motor var. 2008 ve üslerinde lotus motoru var . birde bilmeyenler varsa proton markası ingiliz yarış arabaları üretimi yapan lotus firmasını kendi bünyesine katmıştır. bunun dışında araç gerçekten çok atik bir araç 2008 ve üs modellerde 115 beygir 2008 altı is 105 beygirdir.yani araç güzel bir araçtır
  • Mrb arkadaşlar. Başım her sıkıştığında donanım habere koşarım, soru sormadan birileri benim yaşadığım sorunu yaşamış ve cavabını bulmuş olduğu için, sorumun cevabını almış oluyorum. Ancak bu kez proton hakkında bildiklerimi aktarmak için buradayım.
    1998 yılında abimin kayınları Fadıl Bey' in küçücük hissedarları idi. Ve kar payı olarak parayla birlikte adamlara 98 model sıfır km 415 araç vermişlerdi. Aracı abim sıfır şekilde onlardan aldı. 98 yılının temmuzuydu sıcaktı, arabaya bindim buz gibi. Lüks gibi gelmişti bana. Camlar otomatik, direksiyon hidrolik, merkezi kilit, klima, otomatik vites, sony 4x35 watt teyp, vs vs.
    Araç 2009 baharına dek abimdeydi, zaman zaman alır işimizi görürdük, sağolsun kim istese yok demezdi, ki bundan dolayı araç çok fazla kaza geçirdi.
    Yılları yazdım yaklaşık 11 sene araç bizdeydi. Tek sorunu şuydu: otomatik camlar.
    Bu yazdığımdan başka kronik sorun yoktu. Araç otomatik vitesti sorun yapmadı, hatta bir kere 40 gibi bir hızla giderken yanlışlıkla vitesi R ye aldık:) sesler geldi ama araçta tık yok.
    415 in hararet sorunu var diyorlar. Çok önceki mesajlarda bir arkadaş yazmış. Bizimkinde böyle bir duruma şahit olmadık. Hatta çok övdük bizim bir arkadaşa gidip bir tane manuel 415 aldık, adam bindi şikayetçi değildi, altı alçak diye satmak zorunda kaldı.
    Araç bir kez bile 11 yıllık süre zarfında yolda kalmadı. Kış ortası (elazığ soğuğunda) tek marşta çalışırdı. Birilerinin öve öve bitiremediği 1.6 toyota gli vardı amcamda ona biniyordum gözle görülür fark göremiyordum. Ki fiyat olarak düşünürsek şu an temiz bir gli 15 bin tl. Oysa tertemiz 416 proton 10 bin tl. Ben o aradaki farkla, 3000 tl ile arabamı uçağa çevirir binerim, kalan 2000 ini de satarken zarar ederim yine almam gli yi.
    Yaşım 30, 2 senelik memurum, hiç aracım olmadı. Borçlarım var alamam da şu an. Ama heves işte bazen bakarım sahibinden e, adamlar 97 model torosa utanmadan sıkılmadan 11 bin tl yazıyor. Alan vatandaş yazın sıcağını hesap etmeden gidip o araca o fiyatı veriyor. Onu geçtim toros donanım olarak boş olduğu için bozulmuyor, dağ keçisi vs. Tofaş ın yıllarca (proton Türkiye ye geldikten 2-3 sene sonrasına kadar bile doğan slx ie nin üretimi vardı) insanlara sattığı kuş serisi Allah a emanet. Şu an 96 model temiz, çakma modifiyeli şahinin fiyatı 10 bin tl.
    Diyeceğim şu arkadaşlar, burada proton konusunda en tecrübeli (kullanım olarak değil, uzun zamana dayanan gözlemler konusunda) kişilerden biriyim. Fadıl Bey i beğenmeyip yerden yere vuranlara küçük hatırlatma: abim konyada kaza yaptı, ağır bir kazaydı araç önden pert oldu gibi, öyle ki kalıba soktular aracı. Masraf epey fazla idi yani. Aracın tüm masrafları, işçilik hariç, proton tarafından garanti kapsamına alındı. Birileri gitsin sadece kaportasına 3 sene garanti verilen şahinleri övmeye, parçası ucuz demeye (avrupa araçlar bir kez yolda kalır kuş serisi sürekli yolda kalır) yazın sıcağında yanmaya devam etsinler. Siz gidin temizlerinin nesli tükenmeden 10 bin tl ye kadar gücünüz varsa alın protonu yazın serinleyin, arkadaşlarınız sizinle alay etmeye devam etsin.
    En sıkıntılı dönem planlarla hapse atılan Fadıl Bey den sonrası idi. Ama yine de protonun parçası pahalı da olsa gelirdi.
    Yanılmıyorsam 99 muydu, 2000 miydi hatırlamıyorum. otocar, otoshow veya otohaber dergisi proton 416, toyota yuvarlak farlıyı, astrayı ve daha başka bu sınıftaki araçları kıyaslamıştı. Proton hiç de kötü değildi.
    Virajlara çok keskin olmamaları kaydıyla siz 140 ile giredurun, dalga geçen renocular, fiatçılar fren yapmaktan balata eskitsinler.
    Hasıl-ı kelam alın arkadaşlar, korkmayın. Sağlamını bulun, boyaya takılmayın, değişene takılmayın, direklere, çubuklara, iskelete bakın düzgünse tamamdır.
    Alan pişman olursa (fiyat/performans açısından) az sabretsin ben alırım ondan protonu. Hatta bir kendime bir de eşime dostuma alırım.
    Selametle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbzkrt525 -- 3 Mayıs 2012; 2:05:58 >

• Vay Be 25 Sayfa Proton Konusu :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbzkrt525

Mrb arkadaşlar. Başım her sıkıştığında donanım habere koşarım, soru sormadan birileri benim yaşadığım sorunu yaşamış ve cavabını bulmuş olduğu için, sorumun cevabını almış oluyorum. Ancak bu kez proton hakkında bildiklerimi aktarmak için buradayım.
    1998 yılında abimin kayınları Fadıl Bey' in küçücük hissedarları idi. Ve kar payı olarak parayla birlikte adamlara 98 model sıfır km 415 araç vermişlerdi. Aracı abim sıfır şekilde onlardan aldı. 98 yılının temmuzuydu sıcaktı, arabaya bindim buz gibi. Lüks gibi gelmişti bana. Camlar otomatik, direksiyon hidrolik, merkezi kilit, klima, otomatik vites, sony 4x35 watt teyp, vs vs.
    Araç 2009 baharına dek abimdeydi, zaman zaman alır işimizi görürdük, sağolsun kim istese yok demezdi, ki bundan dolayı araç çok fazla kaza geçirdi.
    Yılları yazdım yaklaşık 11 sene araç bizdeydi. Tek sorunu şuydu: otomatik camlar.
    Bu yazdığımdan başka kronik sorun yoktu. Araç otomatik vitesti sorun yapmadı, hatta bir kere 40 gibi bir hızla giderken yanlışlıkla vitesi R ye aldık:) sesler geldi ama araçta tık yok.
    415 in hararet sorunu var diyorlar. Çok önceki mesajlarda bir arkadaş yazmış. Bizimkinde böyle bir duruma şahit olmadık. Hatta çok övdük bizim bir arkadaşa gidip bir tane manuel 415 aldık, adam bindi şikayetçi değildi, altı alçak diye satmak zorunda kaldı.
    Araç bir kez bile 11 yıllık süre zarfında yolda kalmadı. Kış ortası (elazığ soğuğunda) tek marşta çalışırdı. Birilerinin öve öve bitiremediği 1.6 toyota gli vardı amcamda ona biniyordum gözle görülür fark göremiyordum. Ki fiyat olarak düşünürsek şu an temiz bir gli 15 bin tl. Oysa tertemiz 416 proton 10 bin tl. Ben o aradaki farkla, 3000 tl ile arabamı uçağa çevirir binerim, kalan 2000 ini de satarken zarar ederim yine almam gli yi.
    Yaşım 30, 2 senelik memurum, hiç aracım olmadı. Borçlarım var alamam da şu an. Ama heves işte bazen bakarım sahibinden e, adamlar 97 model torosa utanmadan sıkılmadan 11 bin tl yazıyor. Alan vatandaş yazın sıcağını hesap etmeden gidip o araca o fiyatı veriyor. Onu geçtim toros donanım olarak boş olduğu için bozulmuyor, dağ keçisi vs. Tofaş ın yıllarca (proton Türkiye ye geldikten 2-3 sene sonrasına kadar bile doğan slx ie nin üretimi vardı) insanlara sattığı kuş serisi Allah a emanet. Şu an 96 model temiz, çakma modifiyeli şahinin fiyatı 10 bin tl.
    Diyeceğim şu arkadaşlar, burada proton konusunda en tecrübeli (kullanım olarak değil, uzun zamana dayanan gözlemler konusunda) kişilerden biriyim. Fadıl Bey i beğenmeyip yerden yere vuranlara küçük hatırlatma: abim konyada kaza yaptı, ağır bir kazaydı araç önden pert oldu gibi, öyle ki kalıba soktular aracı. Masraf epey fazla idi yani. Aracın tüm masrafları, işçilik hariç, proton tarafından garanti kapsamına alındı. Birileri gitsin sadece kaportasına 3 sene garanti verilen şahinleri övmeye, parçası ucuz demeye (avrupa araçlar bir kez yolda kalır kuş serisi sürekli yolda kalır) yazın sıcağında yanmaya devam etsinler. Siz gidin temizlerinin nesli tükenmeden 10 bin tl ye kadar gücünüz varsa alın protonu yazın serinleyin, arkadaşlarınız sizinle alay etmeye devam etsin.
    En sıkıntılı dönem planlarla hapse atılan Fadıl Bey den sonrası idi. Ama yine de protonun parçası pahalı da olsa gelirdi.
    Yanılmıyorsam 99 muydu, 2000 miydi hatırlamıyorum. otocar, otoshow veya otohaber dergisi proton 416, toyota yuvarlak farlıyı, astrayı ve daha başka bu sınıftaki araçları kıyaslamıştı. Proton hiç de kötü değildi.
    Virajlara çok keskin olmamaları kaydıyla siz 140 ile giredurun, dalga geçen renocular, fiatçılar fren yapmaktan balata eskitsinler.
    Hasıl-ı kelam alın arkadaşlar, korkmayın. Sağlamını bulun, boyaya takılmayın, değişene takılmayın, direklere, çubuklara, iskelete bakın düzgünse tamamdır.
    Alan pişman olursa (fiyat/performans açısından) az sabretsin ben alırım ondan protonu. Hatta bir kendime bir de eşime dostuma alırım.
    Selametle kalın.

Hocam Araba Hakkında Yorumunuz Güzel Ama Jet Fadılın Savunulack Bi Tarafı Yok.Malum.

• Ben proton ile olan sergüzeşti konusunda savundum onu. Adamı vergi borcu var diye attılar içeri. Malum medya patronu bir ara her gün maliye bakanının kapısında yatardı, hapse atıldı mı? Yok. Demek kötülemeden önce 3 kez düşünmek gerek ve Siirt lilere sormak gerek. Çünkü Fadıl Bey onların parası ile iş yaptı, paraları geri verdi mi diye sormak lazım. Bir komşum var Siirtli çok samimiyiz unutmazsam ona sorar dönerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

proton savvyler hakkında deneyimi olan var mı?

415 proton u proton bayisine verip yerine savy aldı abim. 1.2 en dolusuydu. 2. vitese geçtiğinizde gaza yüklen asfaltta patinaj çekerdi. İşçiliği ilk protonlara nazaran daha iyi gibi. Clarion marka cd çalar var. Altı yüksek, içeri ses fazla almaz, az yakar. Biz lpg ye gerek duymadık. Sadece dar olduğu için sattık. Başka şikayetimiz yoktu. Zannımca modifiye çok yatkın bir tipi var. Bu arada vites geçişleri biraz sertti. Zaten 2009 model 15 bin tl ye başka araç bulamazsınız.
  • Fadıl tehlikeli adam en yakınım madur iyi biliyorum o zamanki işleri. Protona gelince gerçekten kalıtelı araba. Yanlız altı çok alçak spor araçlardaki kadar alçak neredeyse. Motoru epey torkluydu turbo dizelle bayır yukarı fişeklerdi resmen. Doğan şahinle mukayese dahi olmaz.
  • @ysfbzkrt525

İmza Prototipi Üretip Dolandırıcılık Yaparak İnsanların Parasını Toplaması,Bu Yüzden Mahkemeden Tutuklama Kararı Çıkması Üzerine Yurtdışına Kaçması Hakkında Nasıl Bi Yorum Yapacaksın
  • Ben araştırma yapmak lazım dedim. Ama imzayı yapacakken hapse girdi zaten. Gerisini bilmiyorum. Ancak ciddi mağdur edilmiş birileri varsa Allah yardımcısı olsun Fadıl Bey in. Sonuçta kul hakkı :) Ben protonu savunurum, gerisi teferruat.
  • bende proton 218 coupe vardı, 7500e alıp 8000'e 2-3 haftada satmıştım.. bugün o aracın yol tutuşunu şirket aracı olarak kullandığım megane II'lerde Jetta'larda bulamıyorum.. sorunsuz güzel bir arabaydı.. aşık olarak almıştım zaten :)
  • Yerinde ve mutlulukla sonuçlanan bir aşkmış sizinki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

bende proton 218 coupe vardı, 7500e alıp 8000'e 2-3 haftada satmıştım.. bugün o aracın yol tutuşunu şirket aracı olarak kullandığım megane II'lerde Jetta'larda bulamıyorum.. sorunsuz güzel bir arabaydı.. aşık olarak almıştım zaten :)

2 Kere Niyetlendim 218'e Sizinki gerçekten çok temizdi. Geçen yine alayım dedim ama mevcut arabamda extern olduğu için sat-al olamadı. 90.000'de vardı 218
  • Arkadaşlar proton kullanıcılarınnın yardımına ihttiyacım var.

Otomatik vites 416 düşünüyorum. Protonun motoru mitsubishi uzun ömürlü ancak Şanzumanı hakkında herhangi bir bilgim yok. Km de ne kadar yakıt sarfeder? Şanzuıman sıkıntı çıkarır mı ? Piyasası ne kadardır bu araçların. Teşekkürler
  • PROTON Araçların expertiz raporunu mitsubishi servisleri hazırlar mı? Kısacası bu aracı almak istesek kime baktırmalıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.