Şimdi Ara

PROTON (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Proton almayı düşünüyorum. Tabi bu ilk arabam olacak. yaklaşık 9.000 tl param var. Biraz araştırdım, özellik olarak en uygun fiyata bu aracı bulabildim. Tabi hiç kullanmadım ama forum kullanıcılarının yorumu sürüş keyfi - sağlamlığın iyi olduğu yönünde. Karaman'dayım, aşağıda ki ilan dikkatimi çekti. Dizel olmasını bir avantaj olarak görüyorum ama motor daha sonra sorun çıkarabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-0-km-protona-binmek-isteyenlere-bu-firsat-kacmaz-68946107/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: fbedir

Merhaba arkadaşlar, bende Proton almayı düşünüyorum. Tabi bu ilk arabam olacak. yaklaşık 9.000 tl param var. Biraz araştırdım, özellik olarak en uygun fiyata bu aracı bulabildim. Tabi hiç kullanmadım ama forum kullanıcılarının yorumu sürüş keyfi - sağlamlığın iyi olduğu yönünde. Karaman'dayım, aşağıda ki ilan dikkatimi çekti. Dizel olmasını bir avantaj olarak görüyorum ama motor daha sonra sorun çıkarabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-0-km-protona-binmek-isteyenlere-bu-firsat-kacmaz-68946107/detay

Şahsi fikrimdir, Dizel değil Proton, pejo, reno, fiat dahi alırken 40 kere düşünürüm. Bu yüzden çok kelepir olmadıkça bakmayın derim, Lpg'li bir 416'ın tadından yenmez. Donanım olarakda Abs,Klima ve birçok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Merhaba arkadaşlar, bende Proton almayı düşünüyorum. Tabi bu ilk arabam olacak. yaklaşık 9.000 tl param var. Biraz araştırdım, özellik olarak en uygun fiyata bu aracı bulabildim. Tabi hiç kullanmadım ama forum kullanıcılarının yorumu sürüş keyfi - sağlamlığın iyi olduğu yönünde. Karaman'dayım, aşağıda ki ilan dikkatimi çekti. Dizel olmasını bir avantaj olarak görüyorum ama motor daha sonra sorun çıkarabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şahsi fikrimdir, Dizel değil Proton, pejo, reno, fiat dahi alırken 40 kere düşünürüm. Bu yüzden çok kelepir olmadıkça bakmayın derim, Lpg'li bir 416'ın tadından yenmez. Donanım olarakda Abs,Klima ve birçok fark var.

• proton'un dizel motorundan memnun olan var mı ? proton kulanırken ustalarla bu konularda diyaloğa giriyordum ve dizel motorunun sorunlu olduğunu belirtiyorlardı.

tabi usta milleti, yapamadığına tü kaka da der :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

proton'un dizel motorundan memnun olan var mı ? proton kulanırken ustalarla bu konularda diyaloğa giriyordum ve dizel motorunun sorunlu olduğunu belirtiyorlardı.

tabi usta milleti, yapamadığına tü kaka da der :)

Bende 420 vardı.Pek bi sıkıntım yoktu ama kısa süre kullandım.Yaklaşık 1 ay kadar sonrasında gen 2 aldım

• 416yı tavsiye ederim, 413ler 1.3 motor az var ve pek tutmuyor.. donanım bakımından da 416yı aratır, gönderdiğiniz ilanlarda 416 daha uygun fiyatlı zaten..
  • Peki sizce o fiyata alınır mı? veya en fazla ne kadar vermeliyim 416'ya?
  • Broadway, şahin'in 8-10 bin tl ettiği bir ortamda mitsu altyapısı olan protonlar kesinlikle alınası duruyor.
  • quote:

Peki sizce o fiyata alınır mı? veya en fazla ne kadar vermeliyim 416'ya?

Benim tavsiyem kesinlikle 416. Çok temiz ve bakımlı 416'a Maksimum 9000 veririm. Ben kendiminkini ( Boyasız ve Yetkili servis Bakımlı 102.000 di sanırım sattığımda 10.500 'e vermiştim 6-7 ay önce )
  • edarguner arabayı sattın mı? şimdi ne var sende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdogan2002

edarguner arabayı sattın mı? şimdi ne var sende?

Evet sattım üzerine 2 tane araç aldım

Şimdi Saab 900 Turbo Var , 185 Hp olandan .

Bi ara Nissan GT baktım , Memnunum demiştin Sen

Nissan ile devam mı ? Sende ne var ne yok?
  • hayırlı olsun. bende hala primera special edition var. gayet memnunum arabadan. dün arabaların kayıp zincirleme kaza yaptığı yerden ben rahat rahat gittim. güzel ve oturaklı bir araba. gt de çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdogan2002

hayırlı olsun. bende hala primera special edition var. gayet memnunum arabadan. dün arabaların kayıp zincirleme kaza yaptığı yerden ben rahat rahat gittim. güzel ve oturaklı bir araba. gt de çok güzel.

2 Ay öncede Kardeşime Almera Aldırdım. 2006 Model, epey donanımlı ve uyguna. Nissan'lar güzel araçlar .Bakalım Reno aldıktan sonra nasıl olacak
  • ediz bey almera nasıl memnun mu kardeşiniz, maliyet nedir?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbayir43

ediz bey almera nasıl memnun mu kardeşiniz, maliyet nedir?...

Murat bey memnun bizimki, zaten fazla km yapmıyor.

70.000Km'de yetkili servis bakımlı, Full olanını 19.000'ne almıştı. 2006 Model Boya,kaza vs yok.
  • arkadaşlarhttp://www.protonclub.org'a ulaşılmıyor, şimdilik buradan devam edebiliriz...
  • quote:

arkadaşlarhttp://www.protonclub.org'a ulaşılmıyor, şimdilik buradan devam edebiliriz...

Database problemi var, Tuncay bey'e ulaşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

ediz bey almera nasıl memnun mu kardeşiniz, maliyet nedir?...

Murat bey memnun bizimki, zaten fazla km yapmıyor.

70.000Km'de yetkili servis bakımlı, Full olanını 19.000'ne almıştı. 2006 Model Boya,kaza vs yok.

çok iyi fiyata alınmış. kazasız sürüşler

kesinlikle memnun olunacak bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.