Şimdi Ara

PROTON (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. @umera hocam vallahi benim için çok keyifli bir sohbetti. asıl ben tşk ederim. yalnız biraz havanın azizliğinden biraz da vakitsizlikten oturop birşeyler içemedik. neyse havalar düzelsin inşallah yakında buluşuruz.
    enjektörler hiç onlar olmadı. olsa mutlaka dikkatimi çekerdi.
    koyduğun resimlere baktımda benim araçta "Check Engine" ilk çevirişte yanmıyor. neden olabilir. hani bişey olsa nerden bilcez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Allah kaza bela vermesin @umera. Kalbin çok temizmiş, bende araçlarımın resimlerini paylaşalım diyecektim Vallahi

Bende yarın yakışıklı resimler çekeyim öyle paylaşayım

Bütün arkadaşlardan bekleriz.
    Sayfa canlansın biraz..
    Şahsi fikrim ha 416 ha 418 pek fark olmaz.
    Yakıt boktasında da öenmli bir dezavatajı olmaz 418 in.
    Triger seti falan hepsi aynı zaten.

Sadece vergi konusunca azcık acıtır.
    200cc fark haricinde fark yok araçlar arasında.
    Tercih manual araç ise mecburen 416.
    418 lerde manual yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

selamlar. @umera hocam vallahi benim için çok keyifli bir sohbetti. asıl ben tşk ederim. yalnız biraz havanın azizliğinden biraz da vakitsizlikten oturop birşeyler içemedik. neyse havalar düzelsin inşallah yakında buluşuruz.
    enjektörler hiç onlar olmadı. olsa mutlaka dikkatimi çekerdi.
    koyduğun resimlere baktımda benim araçta "Check Engine" ilk çevirişte yanmıyor. neden olabilir. hani bişey olsa nerden bilcez?

Kızılcahamama beklerim.
    Ben sıramı savdım.:)
    Ampulu patlamıştır. Gösterge sökülerek kontrol edilmelidir.
    Ben enjektörleri nerden o şekilde hatırlıyorum hala çözemedim:P

• bunlarda benden...

PROTON

PROTON

PROTON

• devamı...

PROTON

PROTON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik -- 21 Şubat 2011; 0:22:33 >
  • Otomobilleriniz gıcır gıcır maşallah

Bende bakıyorum proton ancak yaza inşallah bulursam 100.000 km altında kısmetse almayı düşünüyorum. Tercihen 416 GLX..Bu değerlere sahip varsa arkadaş yaza konuşabiliriz..
  • Temiz Motor

PROTON

PROTON
  • Umera bey viteste (otomatik vites) soğukken 2ye geçme sorunu devam ediyor. Araba soğukken ısınana kadar ve deviri çok yükseğe alana kadar geçmiyor. ısındıktan ve bir kez geçtikten sonra sorun yok. hatta yolda vites geçişlerini hissetmiyorsunuz bile. yağ soğukta donuyor falan olabilir mi?
  • Arakadaşlar istanbuldaki arkadaşlar için güzel iki kampanya,

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/19409/arabaniza-komple-bakim-firsati-hemde-inanilmaz-fiyata-autofresh-turkeyde-wurth-urunleriyle-detayli-ic-dis-cilali-yikama-detayli-jant-temizligi-ve-bakimi-motor-temizleme-ve-koruma-kokpit-bakimi-cam-su-itici-kaydirici-antifirizli-cam-suyu-vinil-aks.html

yukarıdaki kampanya için 9 saat falan kaldı. 336 tllik würth ürünleri ile motor yıkama, koruma, iç dış cilalı yıkama, detaylı temizlik vs. 19.90 tl.

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/19569/park-ederken-artik-iciniz-rahat-olsun-otopratikten-park-sensoru-ve-montaji-170-tl-yerine-85-tl-3-ay-gecerlidir.html

bunda da 170 tllik güzel bir park sensörü montaj dahil 85 tl. özelliklerini okuyun gayet güzel. Montaja sadece normalde 50 tl istiyorlar. bu kampanya İstanbul'da 5, Ankara'da 2, Mersin'de 2, İzmir, Bursa, Uşak, Aydın, Konya /Ereğli, Diyarbakır, Kayseri, Çorum,Karaman, Niğde, İzmit, Urfa'da varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdogan2002

Arakadaşlar istanbuldaki arkadaşlar için güzel iki kampanya,

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/19409/arabaniza-komple-bakim-firsati-hemde-inanilmaz-fiyata-autofresh-turkeyde-wurth-urunleriyle-detayli-ic-dis-cilali-yikama-detayli-jant-temizligi-ve-bakimi-motor-temizleme-ve-koruma-kokpit-bakimi-cam-su-itici-kaydirici-antifirizli-cam-suyu-vinil-aks.html

yukarıdaki kampanya için 9 saat falan kaldı. 336 tllik würth ürünleri ile motor yıkama, koruma, iç dış cilalı yıkama, detaylı temizlik vs. 19.90 tl.

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/19569/park-ederken-artik-iciniz-rahat-olsun-otopratikten-park-sensoru-ve-montaji-170-tl-yerine-85-tl-3-ay-gecerlidir.html

bunda da 170 tllik güzel bir park sensörü montaj dahil 85 tl. özelliklerini okuyun gayet güzel. Montaja sadece normalde 50 tl istiyorlar. bu kampanya İstanbul'da 5, Ankara'da 2, Mersin'de 2, İzmir, Bursa, Uşak, Aydın, Konya /Ereğli, Diyarbakır, Kayseri, Çorum,Karaman, Niğde, İzmit, Urfa'da varmış.

Fırsatlar güzelmiş, özellikle araba temizliği ile olan. Ama şuan işim olduğu için yaptıramayacağım sanırım. paylaşım için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdogan2002

Umera bey viteste (otomatik vites) soğukken 2ye geçme sorunu devam ediyor. Araba soğukken ısınana kadar ve deviri çok yükseğe alana kadar geçmiyor. ısındıktan ve bir kez geçtikten sonra sorun yok. hatta yolda vites geçişlerini hissetmiyorsunuz bile. yağ soğukta donuyor falan olabilir mi?

Yağın soğukta donma gibi bir ihtimali yok.
    Motor yağı gibi değil o yağlar.
    Vites geçişini sağlayan selenoid valfler var.
    2. vitesin ki zayıflamış olabilir.
    soğukta biraz daha fazla güç gerektirdiğinden takılıyor olabilir.
    Şanzıman ile alakalı.

Yakın bir zaman da hiç geçmemeye başlayacaktır.
  • şimdi satın alıp 17 mayısa kadar kullanabilirsiniz.
  • 3000 LİRAYA WAJA/İMPİAN:)

Alır mısınız arkadaşlar?:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

3000 LİRAYA WAJA/İMPİAN:)

Hayırdır? Nasıl birşey bu @Umera ?
  • quote:

Son sahibi olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Son sahibi olursun..

Zaten arabalarımızı Hurda indirimine kadar kullanıcaz.O yüzden korkumuz yok

• Link olarak koydum.
    Tabi ki Türkiye de değil.
    Link ingilterden.Üstüne tıklayın.
    Yinede iyice düşünmek lazım
    İşin sonunda "son sahib"i olmak var:)
  • quote:

Link olarak koydum.
    Tabi ki Türkiye de değil.
    Link ingilterden.Üstüne tıklayın.
    Yinede iyice düşünmek lazım
    İşin sonunda "son sahib"i olmak var:)

Gördüm şimdi

Proton İngilterede çok popüler Lotus'dan dolayı.

Bu arada şu son sahibi olursun lafı gerçekten çok komik. Reelde bu gelişmiş ülkelerde geçerli. Orada hurdalıklar dolup taşıyor arabayla, Bizde böyle birşey olması için Arabaların Avrupa ve Amerikadaki gibi çöpe atılması gerekiyor

• Bu paraya aldığınız arabayı çöpe atsanız ne çıkar:)
    Söylediğiniz belki bir 30 sene sonra bizde ancak olur.
    Suriyye gemilerle hurda araçlar gelip orada parçalanarak satılıyormuş.
    Bizde vergi fazla oldugundan kimse girmiyormuş bu işe.
  • quote:

Bu paraya aldığınız arabayı çöpe atsanız ne çıkar:)
    Söylediğiniz belki bir 30 sene sonra bizde ancak olur.
    Suriyye gemilerle hurda araçlar gelip orada parçalanarak satılıyormuş.
    Bizde vergi fazla oldugundan kimse girmiyormuş bu işe.

Öle tabiki, Pert arabalar bile alıcı buluyorken hiç bir şeyin son sahibi olunmaz. Biz millet olarak sinekten yağ çıkartırız.

Bir daha ki ay yeni lastik almak istiyorum. Yağışlı havalarda düz yolda kaymayacak uygun lastik önerileriniz nedir?

Daha önceki Mazda323 aracımın lastik ölçüleride 14" di ve Starmaxx alıp memnun kalmıştım. Bu jantlarda belki aynı memnuniyeti vermez . Bu arada Pirelli tavsiyesi olursa dikkate almayacağım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.