Şimdi Ara

PROTON (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı bugün sattım ciddi ciddi Proton bakıyorum artık kendime de :D

1 Tane 416GLX var Fiyatı biraz pahalı 9250 istiyorlar ama pazarlığa tabi 96.000-1998 Model Boyasız ve Değişensiz

1 Tane 315 var 98.000 Lokal Boya Ama Çelik jant vs.. 7000 Lira

İkiside LPG uygulanmamış hiç

Fikirlerinizi alayım

İstediğim 218 satıldı .1 tane daha var ama 98 Model 180.000'lerde Lpg takılmış 8000 Lira civarı.
  • 1.5 motorları araştırdığım kadarı ile kimse tavsiye etmiyor.hararet sorunu vs.. türü şeyler okudum.anladığım akdarı ile en makulu 1.6 ve 1.8 motorlu olan protonlar.
  • 416 GLX Donanım olarak tatminkar. Servis bakımlı ve garaj aracıymış İstanbul Ulukar Satıyor 96.000 Km'de 8500-8750 TL arası Tüm bakımları yapılmış 98 Model alınırmı sizce?
  • şahsen kullanmadım.fakat o fiyat aralığında alınabilecek en dolu araç olduğunu söyleyebilirim.aracı iyi bir Motor Ustası ve Kaportacı'nın onayını aldıktan sonra bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.herkesin belirttiği gibi bu araçlar binici aracı.kısa süre sonra satacaksanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.memleketimizde önyargı ve marka fanatikliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom

şahsen kullanmadım.fakat o fiyat aralığında alınabilecek en dolu araç olduğunu söyleyebilirim.aracı iyi bir Motor Ustası ve Kaportacı'nın onayını aldıktan sonra bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.herkesin belirttiği gibi bu araçlar binici aracı.kısa süre sonra satacaksanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.memleketimizde önyargı ve marka fanatikliği var.

Fiyatını sorarken Protonlar içerisinden değerlendirmenizi istedim.Yoksa başka markayla asla mukayese etmiyorum

Bu fiyata bu konfor ve donanım başka yok Ülke sınırları içerisinde

Satıcı Proton Bayii Ulukar-İstanbul

Km:96.000 Orjinal

Boya ve değişen yok

Bakım yapılmış

Lpg yok

8500-8750 TL Proton 416 içinde iyi bir fiyatmı yoksa Pahalımı?

• bugün bir arkadaşımla görüştüm.98 model beyaz 140.000 km de sıralı lpg li proton 4.16 glx 'i 8250 TL ye sattıklarını söyledi.yani pazarlıkla siz 8000-7750 diyin.araç temiz içi dışı dedi.onun haricinde sahibinden.com dan da mukayese edebilirsiniz fiyatları.
  • ulukar satıyorsa alınır. en azından kısa zamanda bir sorun yaşarsanız -ki sonuçta ne olursa olsun 10 yaşında bir araç alıyorsunuz- karşınızda muhatap olur. fiyat da iyi. şunuda unutmayın hangi marka model araç olursa olsun karşılaştırdığınızda piyasından biraz yüksek olsun ama temiz olsun. kendi aracımı alırken piyasından 250-500 fazlaya aldım ama maşallah şu soğuklarda bile aküsünün renk noktası siyah olmasına rağmen tek basışta çalışıyor ve motor harika çekiyor. ince eleyip sık dokuyun 11-12 civarlarına çıkabilirseniz Carisma larada bakın. ama sadece 1.6 GLX lere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

ulukar satıyorsa alınır. en azından kısa zamanda bir sorun yaşarsanız -ki sonuçta ne olursa olsun 10 yaşında bir araç alıyorsunuz- karşınızda muhatap olur. fiyat da iyi. şunuda unutmayın hangi marka model araç olursa olsun karşılaştırdığınızda piyasından biraz yüksek olsun ama temiz olsun. kendi aracımı alırken piyasından 250-500 fazlaya aldım ama maşallah şu soğuklarda bile aküsünün renk noktası siyah olmasına rağmen tek basışta çalışıyor ve motor harika çekiyor. ince eleyip sık dokuyun 11-12 civarlarına çıkabilirseniz Carisma larada bakın. ama sadece 1.6 GLX lere.

11-12'lere çıksam Mazda alıcam yine zaten Ama bugün konuştum ordaki arkadaşla içinde sigara dahi içilmemiş dedi.Bakalım kısmet yarın gidip bakmayı düşünüyorum.

• arkadaşlar bu yaştaki bir aracın 100bin km altında olmasına, özellikle büyükşehir arabasıysa büyük bir şüphe ile yaklaşmanızı tavsiye ederim..
    Öte yandan bu araçların iyi bakımlı olduktan sonra motor açmadan 500bine yaklaşacağı kabul görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

arkadaşlar bu yaştaki bir aracın 100bin km altında olmasına, özellikle büyükşehir arabasıysa büyük bir şüphe ile yaklaşmanızı tavsiye ederim..
    Öte yandan bu araçların iyi bakımlı olduktan sonra motor açmadan 500bine yaklaşacağı kabul görür..

Dediklerine katılmakla beraber tam 1 sene önce 2001 Model Mazda 323 aracımıda 49.000km'de sattığımı belirtmek isterim .Bahsettiğim Araç bir gurbetçininmiş ve içerisinde sigara içilmemiş sıfır kokusu duruyor dediler.Bugün bakmaya giderken yolda Opel Astra aracım kaldı ve çekici çağırdık.Bu arada Astra'da 48.000km'de ve 2005 Model kaç kere yolda bıraktı ve kaç kere servis gördü söylemeyim hiç :)

Japondan vazgeçmemek lazım ( Protonu'da Japon kabul ediyorum)

• PROTON 415 ARACA SAHİBİM. ARACI ALDIĞIMDA ÇAKMAK YERİ ÇALIŞMIYORDU. ARAÇTA ORJİNAL SONY TEYP VAR ANCAK CD ÇALAR OLMADIĞI İÇİN ÇAKMAK YERİNE TAKILAN MP3 ÇALARDAN TAKMAK İSTİYORUM ANCAK BİR TÜRLÜ ELEKTRİK GELMİYOR. MOTOR BÖLÜMÜNDEKİ SİGORTALARA BAKTIM SİGORTALARIN HEPSİ SAĞLAM VE TAM. DİREKSİYON ALTINDAKİ SİGORTAYA BAKTIĞIMDA RESİMDEKİ GİBİ EKSİK YERLER VAR AMA HANGİSİNİN ÇAKMAK YERİNİN SİGORTASI OLDUĞUNU BİLEMİYORUM.
    YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN MSJ BEKLİYORUM...

PROTON
  • @sweethome055
    aynı sorun bendede vardı çakmak bile yanmıyordu.ikinci teyp yerinin sahte kapağını sök çakmaklığın arkasına ulaş soketler çıkmış yahut oksitlenmiştir temassızlık vardır.n azından ben öyle hallettim
  • evet bunlar ana sigortalara benziyor ama arabada kullanım kitabı var sabah bakayım nerde sigorta die.

bu arada @edarguner Protonu tabiki Japon kabul et bak sigorta resmindeki parçalar bile çin-brezilya-polonya-meksika değil orijinal Japon (nais yazanın altında)
  • @monitowoc

BUGUN DEDİĞİN SEKİLDE BOŞ OLAN TEYP YERİNİ SÖKTÜM SOKETİ ÇIKARIP TAKTIM AMA BİR SONUC ALAMADIM. AMA OKSITLENMIS OLABILIR TEMIZLEYİP ÖYLE DENEYECEM BAKALIM. TEŞEKKÜR EDERİM ÖNERİN İÇİN İNŞALLAH OLUR SONUCU BİLDİRECEM TEKRAR.

@Akustik
    SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ KİTAPCIĞA BAKTIM ANCAK GALİBA TUM MODELLER ICIN 1 YADA BIRKAC FARKLI KITAPCIK OLACAKTI MOTOR BÖLÜMÜNDEKİ VE DİREKSİYON ALTINDAKİ SİGORTA ŞEMASI BİREBİR TUTMUYOR. ANCAK TEKRAR BAKMAKTA FAYDA VARR . TEŞEKKÜR EDERİM...
  • @Akustik
    önfar değişecem birinin nikelajı bayağı solmuş.yanlız tamirci bunlarda yükseklik ayarı yok dedi.içerde düğmesi var oysa.sana danışayım dedim.
    ayrıca hyundai yumurta kasa sis farları bizim protonlara uyarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monitowoc -- 13 Şubat 2011; 10:41:22 >
  • bende benımkinde yoktur sanıyodum ama dedgn gbi icerden ayarlanıyor. Proton 415
  • Arkadaşlar 4.16GLX Protona bugün baktım. Gerçekten çok temizdi ve üzerinde orjinal boyası halen çok canlı ( Garaj arabasıymış). Birkaç km kardeşimle beraber kullandık ve hemen kapora verdim ve anlaştım. Yarın orda yinede bir expertize sokacam aracı öyle alıcam.

Eksikleri:
    - Ön yolcu camı kapanırken takılıyor ve yamuk yumuk çıkıyor cam krikosu arızalı olabilir
    -Sağ ön sinyal lamba camı hafif kırık
    - ön ve arkada çok hafif tampon sürtmesi var

Artıları:
    -Koltuklar ve döşemeler ilk günkü gibi
    -Lastikler iyi
    -96.000km
    -Triger değişmiş
    -Boya çok iyi durumda
    -İçerisi mis gibi kokuyor

yarın hayırlısıyla aldığımda izlenimlerimi paylaşırım
  • Hayırlı olsun kardeş kaça anlaştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip

Hayırlı olsun kardeş kaça anlaştın

8.750 TL
  • vaybe aynı paraya aynı araç, aynı km demekki eski mazdacıların Allah kalbini biliyorki iyi araçlar nasip ediyor
    o cam kriko sorunu bende de vardı. sök-tak hallettik fazla zor bi iş değil. 30-40TL ye heryerde yapılır. tekrar hayırlı olsun.

@sweethome055: kardeş iç sigorta panelinde (416 modeli için) soldan 1 nolu sigorta çakmak ve ayna dır (15A) başka bir 15A lik sigortayla denemek için değiştir sonuca bak bakalım.

@monitowoc: kardeş yükseklik ayarı olması lazım zaten far ın içine giden kablolara bak yada aracı bir duvara sıfır yanaştır bak bakalım düğmeyle oynayınca lambalarda hareket varmı. donanım olarak yükseklik ayarı var. o tamirci bu aracı 17 bin TL ye 2. eli satılıpda arka cam üst yolcu tutamağı bile çalınan düzeltiyorum opsiyon olarak konulan Clio lara benzetmesin!

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.