Şimdi Ara

PROTON (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa kaç tl civarında bişey istiyor? ama benim Laptop um yok neyse bulurum bi yerden

quote:

Orijinalden alıntı: umera

sANIRIM DOĞRU DÜĞMEYİ ELLEMİŞSİNİZ.
    Sanırım açma şeklinde döndermenız gerekir. Daha doğrusu kablo olsa pc den basıncı takıp ederek ellemk gerekir.
    Kablo ile beraber yazılımıda verıyor sahibindende bir arkadaş.
    İstersen ondan temın edebılırız.

• 139.90 fiyat açmış
    uyan araba listesinde proton var.
  • bi zahmet linkini verebilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: monitowoc

139.90 fiyat açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

bi zahmet linkini verebilirmisiniz?

quote:

139.90 fiyat açmış

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-obd2-elm-327-oto-ariza-tespit-cihazi-ucretsiz-kargo-41775293/detay?
    bu 80 lira .

• quote:

arkadaşlar direksiyonun sol tarafında göğüste far ayar düğmesinin altında kırmızı bir ışık var nedir ne işe yarar bilen varmı.göğüsü söktüğümde arkadan soketi çıkmış
    bilen biri varmı

İmmobilizer ışığıdır üstad o.
  • 218 ile ilgili bilgi istedik ama kimse ilgilenmedi .Sanırım 218 sahibi yok. Bilgi alacağımız kimse bulamıyorsak problem çıkınca yedek parça ve yaptıracak kimsede bulamayız sanırım

Temiz 416 bakmaya devam o zaman bizim arkadaşa.
  • yahu alet iyiymiş te bunun benim LPG kitine nasıl müdahale edeceğini anlamadım. Sonuçta benzin sisteminde, motorda birşey yok. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

yahu alet iyiymiş te bunun benim LPG kitine nasıl müdahale edeceğini anlamadım. Sonuçta benzin sisteminde, motorda birşey yok. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

u müdahale etmiyecekki dostum. e değerleri veriyor.sen olması gerekenle karşılaştırıyorsun.nerde prolem var ona ait yorum yapıyorsun.arıza lambası yanarsa arızayı tespit edip söndürüyorsun(arıza kaydı silme) mesela senin aracı bağlayınca rolantide veya seyir halinde yanma odasına giren yakıt fazla geliyor yanmadan çiğ çıkıyor buda yakıtını arttırıyor.bunu tespit amacıyla sanırım
    yanlışım varsı umera düzeltir.
  • Umera bey bugün arabayı diferansiyeldeki sorununu tamiri için sanayiye götürdüm. İndim baktım yağ olduğu gibi boşalmakta. Bıraktım arabayı ustaya. Niye olabilir? kartelden değil. Şanzıman ile motorun arasından dedi usta.
  • quote:

315lerde ABS yok benim bildiğim, 316'larda var.. 316 da piyasada gayet az..
    218 estetik, bagaj donanım özellikleriyle beni çok etkiledi ve yazın severek aldım..
    yakıt harici her açıdan 315'ten iyidir, ancak 1.8 olduğu için haliyle yakıtı fazla, tabi performansı da..
    Yakıt fazla dediğim 1 litre lpg ile uzun yolda 10-11 km civarı kullanıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

218 ile ilgili bilgi istedik ama kimse ilgilenmedi .Sanırım 218 sahibi yok. Bilgi alacağımız kimse bulamıyorsak problem çıkınca yedek parça ve yaptıracak kimsede bulamayız sanırım

üstad 218 hakkında daha önce de yazmıştım, ne tür bilgiye ihtiyacın varsa yardımcı olmaya çalışırım.. ben memnuniyetle kullanan, özellikle yol tutuşuna hayran olan bir 218 kullanıcısıyım..

ilave: performansına veya tipine özel bir ilginiz yoksa, 416 daha avantajlıdır.. ama 218 daha dikkat çekici, daha keyifli bir araçtır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergungur -- 4 Şubat 2011; 13:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

quote:

315lerde ABS yok benim bildiğim, 316'larda var.. 316 da piyasada gayet az..
    218 estetik, bagaj donanım özellikleriyle beni çok etkiledi ve yazın severek aldım..
    yakıt harici her açıdan 315'ten iyidir, ancak 1.8 olduğu için haliyle yakıtı fazla, tabi performansı da..
    Yakıt fazla dediğim 1 litre lpg ile uzun yolda 10-11 km civarı kullanıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

218 ile ilgili bilgi istedik ama kimse ilgilenmedi .Sanırım 218 sahibi yok. Bilgi alacağımız kimse bulamıyorsak problem çıkınca yedek parça ve yaptıracak kimsede bulamayız sanırım

üstad 218 hakkında daha önce de yazmıştım, ne tür bilgiye ihtiyacın varsa yardımcı olmaya çalışırım.. ben memnuniyetle kullanan, özellikle yol tutuşuna hayran olan bir 218 kullanıcısıyım..

ilave: performansına veya tipine özel bir ilginiz yoksa, 416 daha avantajlıdır.. ama 218 daha dikkat çekici, daha keyifli bir araçtır..

218 parçaları diğer 418 veya 416 gibi rahat ulaşılırmı, alırsak nelere dikkat edelim gibi şeyler sormuştum Size hem burdan hem özelden ama cevap gelmeyince bizde ilgilenmedik araçla. Evet tipi, donanımı ve performansı güzel gözüküyor, çok uygun bütçesine görede vardı birtane ama Model biraz başı boş gelince vazgeçtik.

• özel mesaj konusunda kusura bakmayın, forum uyarı verir zannıyla kutumu pek kontrol etmiyorum, o da uyarı vermeyince görmemişim, üzgünüm...
    hocam 218'i aldıktan sonra -balıkesirdeydim o zaman- buji kabloları ve debriyaj setini değiştirdim, orjinal buji kabloları istanbuldan getirtildi, debriyaj seti de..
    aslında 416nın da 218in de çoğu parçası bildiğim kadarıyla istanbuldan istenmek durumunda, bir günde kargoyla geliyor. ancak filtre türü sarf malzemeleri diğer marka araçlarla ortaklık taşıdığı için heryerde bulunabilir diye düşünüyorum.. ön taraf diğer protonlarla aynı, parça sorunu olmaz.. ancak arka far kırılırsa ne yaparım emin değilim, bulabileceğimi düşünüyorum, ergün oto istanbula bu tür sorularınız varsa danışabilirsiniz..

alırken diğer araçlardan farklı bir dikkat edilecek noktası olduğunu düşünmüyorum.. protonlarda benim okuduğum kronik sorunlardan cam motorunun zayıflaması-çalışmaması ve kilometre sayacının takılması var, ben ikincisini yaşadım, kilometrecide söktürüp yaptırdım..
    haftasonu konyadan balıkesire giderken genelde 130la gittim ve 1 lt lpg ile 10-11 km gidebildim..
    418ler gibi otomatik vites olmadığı için yakıt ve masrafının daha uygun olduğunu düşünüyorum..

satarken de 1-2 bin aşağıya gerekirse satarım, en kötü ihtimalle diye düşünüyorum, onu da kullandığıma sayarım.. sonuçta bana daha evvel kullandığım 2004 clioya göre daha fazla konfor-performans ve keyif veriyor bu araç..

tamamen şahsi zannımdır, yola tutunma bakımından geçenlerde kullandığım 2010 jetta bana arabamı arattı :)

daha önce dediğim gibi performansına veya tipine özel bir ilginiz yoksa, 416 daha avantajlıdır(4 kapı, yaygınlık, az da olsa yakıt açısından).. ama 218 daha dikkat çekici, daha keyifli bir araçtır..

• bu km. söktürme işlemini nerde kaç tl ye yaptırdınız. bizimkide yaptı 1 ay önce kadar o sorunu ama Türk işi kafasına vurunca düzeldi bi daha da yapmadı. ancak bazen yapar die korkuyorum
  • bende son zamanlarda 218 e takılıp kaldım.google 'da çok araştırdım yararlı bir bilgi bulamadım.evo motoru diyorlar .130 beygir 260 kadran 9000 rpm . sizden ricam arac yol sesini içeri alıyormu yüksek hızda.ne kadar süredir sizde ve bugüne kadar hiç sorun yaşadınız mı ? fiyatına göre gerçekten güzel bir arabaya benziyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

özel mesaj konusunda kusura bakmayın, forum uyarı verir zannıyla kutumu pek kontrol etmiyorum, o da uyarı vermeyince görmemişim, üzgünüm...
    hocam 218'i aldıktan sonra -balıkesirdeydim o zaman- buji kabloları ve debriyaj setini değiştirdim, orjinal buji kabloları istanbuldan getirtildi, debriyaj seti de..
    aslında 416nın da 218in de çoğu parçası bildiğim kadarıyla istanbuldan istenmek durumunda, bir günde kargoyla geliyor. ancak filtre türü sarf malzemeleri diğer marka araçlarla ortaklık taşıdığı için heryerde bulunabilir diye düşünüyorum.. ön taraf diğer protonlarla aynı, parça sorunu olmaz.. ancak arka far kırılırsa ne yaparım emin değilim, bulabileceğimi düşünüyorum, ergün oto istanbula bu tür sorularınız varsa danışabilirsiniz..

alırken diğer araçlardan farklı bir dikkat edilecek noktası olduğunu düşünmüyorum.. protonlarda benim okuduğum kronik sorunlardan cam motorunun zayıflaması-çalışmaması ve kilometre sayacının takılması var, ben ikincisini yaşadım, kilometrecide söktürüp yaptırdım..
    haftasonu konyadan balıkesire giderken genelde 130la gittim ve 1 lt lpg ile 10-11 km gidebildim..
    418ler gibi otomatik vites olmadığı için yakıt ve masrafının daha uygun olduğunu düşünüyorum..

satarken de 1-2 bin aşağıya gerekirse satarım, en kötü ihtimalle diye düşünüyorum, onu da kullandığıma sayarım.. sonuçta bana daha evvel kullandığım 2004 clioya göre daha fazla konfor-performans ve keyif veriyor bu araç..

tamamen şahsi zannımdır, yola tutunma bakımından geçenlerde kullandığım 2010 jetta bana arabamı arattı :)

daha önce dediğim gibi performansına veya tipine özel bir ilginiz yoksa, 416 daha avantajlıdır(4 kapı, yaygınlık, az da olsa yakıt açısından).. ama 218 daha dikkat çekici, daha keyifli bir araçtır..

• km saatini izmirde söktürdüm ama neresi ve fiyatı malesef aklımda değil.. sanırım 1.sanayinin arkalarında göçmen bir kilometreciydi.. kaç para verdim hatırlamıyorum malesef..

218 beni bir kere yolda bıraktı, o da şehir içinde debriyaj boşaldı, vitese takamadım, tamirciye çektirdim..
    200.000 km'yi görmüş araç için çok şaşırtıcı değildi :) başka da bir sıkıntısı olmadı çok şükür..

başta çok yakan aracın lpg vs. ayarlarını yaptırınca şu an 20 kuruş civarında şehirler arası yakıyorum..

110 km/h 3000 devirden sonra ses artıyor, almıyor desem yanlış, gerçi bendeki araçta açık hava filtresi olduğu için sesin artması çok normal, normal filtreyle ne olur bilemiyorum..

bence test edip iyice baktırıp rahatça alınacak ve sahibini mutlu edecek bir araba..
  • bilgi için teşekkür ederim.şuan proton 'a herkes temkinli yaklaşıyor.bundan seneler önce kia ve hyundai içinde öyle yaklaşıyordu milletimiz.şimdi coğu kişide diesel kia ve hyundai var.bende 4.16 veya 2.18 almayı düşünüyorum 2-3 ay içerisinde.
  • İyi ki temkinli yaklaşıyorlar da bu fiyata bu kalitede arabalara binebiliyoruz..
    klimalı, absli, donanımlı araçlar bunlar..
    ne kaybettirebilir ki? parça mı parça var, kronik arızası yok.. yakıtı güzel..
    proton 416 veya 218i şiddetle tavsiye ederim..

hayırlısı olsun..
  • İyi ki temkinli yaklaşıyorlar da bu fiyata bu kalitede arabalara binebiliyoruz..
    klimalı, absli, donanımlı araçlar bunlar..
    ne kaybettirebilir ki? parça mı parça var, kronik arızası yok.. yakıtı güzel..
    proton 416 veya 218i şiddetle tavsiye ederim..

hayırlısı olsun..
  • aynen öyle . benim arabam HB bugun birşey dikkatimi çekti. bende 3. fren lambası led. yani birçok iyi markanın şimdi şimdi kullandığı bir özellik. yine arka tek anarya lambası. birçok firmada yeni kullanılıyor. demekki bu herifler şimdikilerden 15 yıl önde.
  • umera hocam nerelerdesin yahu????
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.