Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
37
Favori
269.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Rahatsız edici bir hissiyatı yok fakat ben cildi biraz yağlı ve fazla terleyen biriyim bu yüzden haftalık bakımı yapmazsam kaşıntı oluyor, ona dikkat ediyorum. Scalp protector kullansan üst düzey verim alırsın ve kaşıntı olmaz, bakım süresi uzar hele de tatillerde diyorlar ama şimdilik gerek duymuyorum, biraz pahalı bir ürün çünkü. En fazla 10 gün bakımsız durabildim sonrasında kaşıntılar arttı, ama bantsız sistem olduğu için hiç tül ünitelerdeki gibi bant atma ya da potluk durumları yaşamadım en sıkıntı çektiğim konulardan biri oydu, hangi bandı kullanırsam kullanayım uygulama öncesi alkolle temizlememe rağmen bantlar hep 3-4 gün sonra salıyordu kendini, bir de vaat edildiği gibi ünite 6 ayı görebilirse harika olur, şimdilik dökülme sorunu yaşamadım ama dikkat ediyorum, saçı çok ellememeye gayret gösteriyorum sabahları şekil verdikten sonra, bir de saçın nemini kaybedip kuruyarak kopmaması için saç bakım yağı sürüyorum uçlarına her 2 günde bir.


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_terorist -- 12 Mayıs 2023; 17:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de v loop kullanmaktayım 0.03 thin skin. İlk defa protez kullandığım için en doğal görünümle geçiş yapmak adına bunu tercih ettim. Önleri açık kullanıyorum. Arka, sağ ve sola bant yapıp ön c bölgesini likit yapıştırıcı ile hallediyorum. Beklediğimden çok çok daha rahat bir kullanımı var. Gün için de kafamda olduğunu unutuyorum bile bazen. Spor salonunda dahi hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama yaz için lace sisteme geçebilirim belki. 40 derece sıcakta daha rahat ederim diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç aydır kullanıyorsunuz? 0,03 mm’lerin kullanım ömrünün çok az olduğunu, 2-3 ayı zor gördüğünü söylemişlerdi ben de o yüzden 0,1mm aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sanırım buradan eklediğim fotoğrafların altına adımı falan yazmalıyım :) bazı sözde firmalar benim buraya eklediğim protez saç fotoğraflarından alıp instagram sayfalarına koymuş şaka gibi. Silin deyince de beni engelliyor. Şarlatanlar :) Bu gözü doymaz, öküz gibi kar ile satış yapan firmalara inat şu işe ciddi anlamda girip, makul seviyede satış fiyatı ile bu işi yapıp hepsinin kökünü kurutasım yok değil hani! Daha geçen gün sözde bir firma, 12 bin liraya buradan birisine saç için anlaşmış, benden fikir istedi. Dedim vah ki ne vah! 5 bin peşin gerisini de sözleşme yapmışlar! Dedim 2 protez getirilir iyi kalitede o fiyatlara! Bu firmalar kendileri kaşındı zaten, artık bir çok kişi bilinçlendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 12 Mayıs 2023; 22:33:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt
    Çok yeni henüz,2 hafta doldu bugün. Ömrü ne olur bilemiyorum ama değişim zamanı ne kadar dayandığını yazarım buraya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Bir kac yerde ayni fotograflari ben de gordum hatta dedim ki "lan sanki bu foto paylasilmisti donanimhaber'de?" diye, fotograflara kullanici adi ya da sosyal medya hesabi urlsi gomseniz saydam fontta iyi olur.


    Esegin aklina karpuz kabugu sokmak gibi olacak ama, bu adamlar tekellesip hukumete baski yaparlarsa bireysel kullanicilarin yurtdisindan protez sac getirmesinin onune gecmeye calisirlar boyle giderse, "saglik sebepleri ve hijyen problemi nedeniyle yurtdisindan bireysel protez satin alimi yasaklanmistir, sadece saglik bakanligi onayi olan firmalar ithal edebilecektir" diye bir kanun cikartip tikarlar onumuzu. Cep telefonu kilifi ve ufak elektronik aletleri yurtdisindan daha ucuza aliyoruz diye adamlar 1 dolarlik urunlere bile gumruk vergisi getirdi ki gumruk vergisi muhabbeti olmasa 6 ay kullanim omurlu orta kalite bir protez sacin maliyeti bireysel kullanici icin 2500 tl'ye kadar dusuyor.


    Yalniz suna dikkat ettim, cok fazla sikayet almis olmalilar ki artik "bizim protez saclarimiz en az 1 bucuk 2 sene omurludur" yazan firmalar teker teker "ortalama kullanim omru 8-10 aydir" olarak ilanlari guncellemis. Bir kismi da sadece ham uniteyi alana, tasarim, kesim ve olcu gibi hizmetleri almayana 4500-5000 tl gibi daha makul bir fiyattan uniteyi satiyor, altyapilara bakiyorum aynilari malum sitelerde de mevcut. Bu bile kullanici icin buyuk gelisme sayilir aslinda, Avrupa ve Amerika'da bile 500-600 dolara unite satilmiyor, en babasi 300 dolar, 0,03 thin skinler de 150 dolar.





  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt
    Merhaba nerede gördünüz buraya eklediğim fotoğrafı acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Instagram'da protez sac satisi yapan bir hesapta gordum diye hatirliyorum fakat adini unuttum, cok fazla protez sacla alakali reklam cikiyor anasayfamda o yuzden net hatirlamiyorum fakat bir daha denk gelirsem ozelden urlsini yollarim size

  • Bu firmadan saç alan oldu mu arkadaşlar? Şu ünitenün fiyatı 1800 yazıyor nasıl bi şey acaba?


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)swell hair
    Bio Modeli Protez Saç - S-Well Hair - Kampanya Ürünü
    https://swellhair.com.tr/bio-modeli-protez-sac/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellenmemiş fiyatlar olabilir bir telefon açıp sorun isterseniz, sentetik değilse gayet iyi bir fiyat


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt

    Sordum fiyatlar güncelmiş. Gerçek saç yazıyor ama bu fiyata emin olamadım.


    Direk ABD'de satış yapan bi yer bilen var mı arkadaşlar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkeze selam bende yaklaşık 21 aydır saç sistemleri kullanıyorum ilk saçımı ismini vermeyim türkiyede çok reklam yapan doğallık diyen çift düğüm olması gerek diyen bir firmada yaptım sonuç rezillikti önü tül olması ağartılmış olmasına rağmen saç %130 çift düğümlü olduğundan taramayıda bilmediğimden ilk zamanlar insanlar tuhaf bakıyordu, neyseki araştıra araştıra lord hair buldum artık direk fabrikasından getirtiyorum burada satılanlar 10 15 civarıysa oradan max en kaliteli avrupa saçı veya remy saçı herşeyi dahil 350 400 dolara getirtiyorum alt yapılarıda kaliteli L15 fransız danteli kullanmaktayım. Sorum bilgili arkadaşlar var ise sormak istiyorum maalesef 2 senedir hem ilk alt yapılı doğal olmayan mono modelli protez olsun hemde şuanki memnun kaldığım model olsun ikisindede takıldığım bir konu var, yan ve arkalara bant sonrası likit yapıştırcı yapıldığında nekadar duş alsamda şampuan kalıntıları saçın ek yerinden geçemiyor bant ve yapışkana takılıyor temizledim sanıyorum aradan 3 4 saate kalıntı bırakıyor elimle hissediyorum kepek tarzı bu durum beni çok sıktı bu tarz durumlar yaşayanlar oldumu ?, birde buna çözüm olarak thin skin 0.03 inceliğinde vloop ürünler var daha önce hiç kullanmadım bu ürünü kullanan arkadaşlar hissiyatı hakkında bilgi verebilirlermi ? Su ve hava geçirmediğinden egzama veya yazın nasıl rahat ediyorlar yoksa çok ince olduğu için rahatsızlık vermiyormu ve bir forumda okumuştum beyaz bant kalıntıları ön hatta bir süre sonra 3 4 gün gibi zaman sonra önde belirginleşip doğallığı gidiyor gibi bir yazı okumuştum deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar. ben de 2gün önbce ilk protez saçımı yaptırdım. Birkaç sorum olacak.


    1. saçlarımın yanı çok seyrek ve kısa. Protez saçın tepesi seyrek ve derim görünüyor. Bu sayede herkes kendi saçım sanıyor. Ama b u ilerleyen dönemde sorun teşkil eder mi? Daha çok dökülür mü?


    2. Saçı yıkadıktan sonra hep dik dik oluyor bir türlü indiremiyorum (Fönle anca iniyor)



    3. Saçı yıkadıktan sonra bir türlü yumuşak olmuyor saç sert kalıyor.



    4. protez saç ilk geldiğinde çok sarıydı.. rengini koyulattırdım . fakat hala sanki renginde bir gariplik var.



     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)













     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)



     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi92 -- 21 Mayıs 2023; 17:58:17 >




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    merhaba. gönderdiğim fotoğraflara bakar mısınız? Yorumunuzu merak ediyorum

  • Shunfa Hair'dan saç alan oldu mu acaba? Direk üretici fabrika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi92 H kullanıcısına yanıt

    yanlara saç simulasyonu yaptırabilirsiniz, düşük yoğunluklu protez saç kullanırsanız zamanla normal saç gibi döküldüğü için seyreklikler daha çok artar ve ünite ömrünü daha çabuk tamamlar. Bir de bu dökülmeler genelde yüzdelik dağılımda değil bölgesel başlıyor, mesela ilk ön alın çizgisi ve orta nokta dökülmeye başlar her zaman, sonra şakaklara doğru seyreklik iyice açılır ve poly çizgisindeki makas izleri kendini belli eder ya da tülle bant sırıtmaya başlar.


    saç kremi kullanmanızı tavsiye ederim, bir de saç kondisyoneri ya da bakım yağıyla saçı nemli tutup kurutmamaya çalışın, diplere gelmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler... Duştan sonra saçı açmak için saç sütü gibi bir şey verdileri. onunla açıyorum yumuşak oluyor. ama kurutma makinesiyle kurutunca sertleşiyor yine. Bir de yanında keratin yağı verdiler onu sürün dediler, ama yine sert

  • hagi92 H kullanıcısına yanıt

    2 gün önce yapılmış bu saçın bu kadar seyrek olması hiç mantıklı gelmedi bana baya dökülmüş sanki. benim saçlarım bu kadar seyrek diye protez almıştım ben :) birde rengi turuncu gibi görünüyor kendi saçınız ne renk? protez kullanan arkadaşların yanlar ve arkalarını bu kadar kısa yapmamalarını öneriyorum. üst bölge yoğun olunca yanlarda dolu olması gerekiyor doğallık için. ilk gittiğimde benimde yanları sıfırdan çıktı üstler ise uzun ve çok yoğundu resmen peruk gibi kullandım 1 ay çok dikkat çekti.saç kremi kullanın yıkadıktan sonra 4,5 dk bekletip sonra durulayın. birde mavi su diye geçen fön suyu kullanın saçları kuruturken ve kuruttuktan sonrada bir miktar sıkın şekil verirken. ben hiç keçe gibi olduğunu görmedim bu şekilde yaptığımda




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqmaster -- 1 Haziran 2023; 15:31:29 >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Hocam öndeki fazlalık tülü nasıl kesiyorsunuz? Dikkat etmek gereken bi nokta var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 21 yaşındayım saçım çok fazla döküldü ve ekim için şuanda ekim yapmıyolar tutmaz diyolar fazla döküldü çünkü genetik, Ankarada bakımını düzenli yapan ve saçı kaliteli olan yerler varmıdır yarı yolda bırakmasın istiyorum sonuçta yaş genç bir kez yapınca sürekli kullanacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.