Şimdi Ara

PROTEUS KURULUM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
38.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. proteus v7.7 sp2 programını bilgisayarıma bir türlü kuramadım. licance anahtarını gösterdiğim halde açarken böyle bir uyarı geliyor ve açılmıyor. ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler

PROTEUS KURULUM SORUNU

• Rusların bir update dosyası vardı onu yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Rusların bir update dosyası vardı onu yaptın mı?
    Proteus u kurduktan sonra kurulum dosyasını,lisans dosyasını falan hepsini C:\Program Files\ içinde Proteus u kurduğunuz klasörün içine kopyalayın. Sonra Start menüsünden Proteus un içinde "Licence Manager" çalıştırın. Buradan C:\Program Files\ içindeki Proteus un içine kopyaladığınız lisans dosyasını bulun ve onu yükleyin. Daha sonra bu işlemi tamamladıktan sonra C:\Program Files\ içindeki Proteus klasörünün içinde "LXK Proteus 7.7 SP2 ENG v1.0.0" olması lazım. Onu çalıştırın ve "Update" butonuna basın. Ondan sonra Proteus sorunsuz çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Rusların bir update dosyası vardı onu yaptın mı?
    yama var işe yaramadı denemiştim. aynı ingilizce de olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan_y

Proteus u kurduktan sonra kurulum dosyasını,lisans dosyasını falan hepsini C:\Program Files\ içinde Proteus u kurduğunuz klasörün içine kopyalayın. Sonra Start menüsünden Proteus un içinde "Licence Manager" çalıştırın. Buradan C:\Program Files\ içindeki Proteus un içine kopyaladığınız lisans dosyasını bulun ve onu yükleyin. Daha sonra bu işlemi tamamladıktan sonra C:\Program Files\ içindeki Proteus klasörünün içinde "LXK Proteus 7.7 SP2 ENG v1.0.0" olması lazım. Onu çalıştırın ve "Update" butonuna basın. Ondan sonra Proteus sorunsuz çalışacaktır.

bunu da şimdi yapmaya çalıştım ama çalıştırdan licance dosyası açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluca

quote:

bunu da şimdi yapmaya çalıştım ama çalıştırdan licance dosyası açılmıyor

Alıntıları Göster
    update i yapacagın exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıp dene..

• quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

Alıntıları Göster
    lisans dosyasında problem olabilir, ya da yazdığı gibi kara liste olayı falan vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler arkadaşım işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluca

quote:

teşekkürler arkadaşım işe yaradı

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar yüklerken interneti kestim,yükledikten sonra lisansi göstermeden kendi görüyor ama bir türlü yükleyemeeedim yardımcı olun lütfen şu lisans problemini bi çözemedim ..

PROTEUS KURULUM SORUNU

• quote:

Bunu dene.
  • quote:

saatlerdir uğraşıyorum. indirmediğim proteus sürümü ve licence.lxk sürümü kalmadı. ne kayıt defteri kaldı ne appdata bilgileri uğraşmadığım.

tek yapmam gereken
    ../BIN/licence.exe
    dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak açıp lisansı öyle yüklemem gerekiyormuş. vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

quote:

saatlerdir uğraşıyorum. indirmediğim proteus sürümü ve licence.lxk sürümü kalmadı. ne kayıt defteri kaldı ne appdata bilgileri uğraşmadığım.

tek yapmam gereken
    ../BIN/licence.exe
    dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak açıp lisansı öyle yüklemem gerekiyormuş. vay be

aynen öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

quote:

tek yapmam gereken
    ../BIN/licence.exe

aynen öyle

Alıntıları Göster
    hazır başlık açılmışken bide ben soriyim
    w vista 64 bit için link varmıdır eğer varsa bana verebilirmisiniz baya aradım ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

hazır başlık açılmışken bide ben soriyim
    w vista 64 bit için link varmıdır eğer varsa bana verebilirmisiniz baya aradım ama bulamadım

Alıntıları Göster
    7.8 versiyonunu dene, windows 7 uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

7.8 versiyonunu dene, windows 7 uyumlu.

Alıntıları Göster
    ben dün format attığım pc de win7 ye bugün 6.9 u kurdum. yani win7 ye özel bi sürümü yok. istediğin sürümü yükle.
  • quote:

olay budur çok teşekkürlerrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_kars

quote:

olay budur çok teşekkürlerrrr

bende olmadı.

win7 diye mi acaba ?
  • quote:

Ya kardeş aynı sorun bende de var 7.10 dediklerini yapıyorum ama olmuyor aynı setup dosyasını laptopuma yükledim o 32 bit ama masa üstüne bir türlü olmuyor aynı hatayı alıyorum yardım eder misin?

Ayrıca update yaptıktan sonra başarılı değil şöle bir şey geliyor:
    BIN\ARES.EXE -> File updated successfully!
    BIN\ISIS.EXE -> File updated successfully!
    BIN\LICENCE.DLL -> Original file CRC error occurred, it has been skipped.
    BIN\PROSPICE.DLL -> File updated successfully!
    BIN\UPDATE.DLL -> Updated file CRC error occurred, original file restored.
    MODELS\AVR.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\AVR2.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\i8086.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\KEYPAD.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\LCDALPHA.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\LCDPIXEL.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\LEDMPX.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\MCS8051.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\pic16.dll -> File updated successfully!
    MODELS\PIC16EX.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\PIC18.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\READOUT.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\VTERM.DLL -> File updated successfully!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41oze41 -- 1 Ekim 2012; 19:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 41oze41

quote:

Ya kardeş aynı sorun bende de var 7.10 dediklerini yapıyorum ama olmuyor aynı setup dosyasını laptopuma yükledim o 32 bit ama masa üstüne bir türlü olmuyor aynı hatayı alıyorum yardım eder misin?

Ayrıca update yaptıktan sonra başarılı değil şöle bir şey geliyor:
    BIN\ARES.EXE -> File updated successfully!
    BIN\ISIS.EXE -> File updated successfully!
    BIN\LICENCE.DLL -> Original file CRC error occurred, it has been skipped.
    BIN\PROSPICE.DLL -> File updated successfully!
    BIN\UPDATE.DLL -> Updated file CRC error occurred, original file restored.
    MODELS\AVR.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\AVR2.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\i8086.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\KEYPAD.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\LCDALPHA.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\LCDPIXEL.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\LEDMPX.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\MCS8051.DLL -> Access to original file was denied, it has been skipped.
    MODELS\pic16.dll -> File updated successfully!
    MODELS\PIC16EX.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\PIC18.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\READOUT.DLL -> File updated successfully!
    MODELS\VTERM.DLL -> File updated successfully!

Alıntıları Göster
    yaması vardı sanarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Roberazo

yaması vardı sanarım

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede vardı . herşeyi sildikten sonra en baştaki kurulumda dikkatlice bakarsanız adımların birinde lisans var yazar. o lisansı silip yerine indirdiğiniz yerdeki lisans dosysını gösterin.

ben burdn indirdim ve kurdum. çalışıyor .LİNKİ YARIN VERCEM ÖBÜR BİLGİSAYARDA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.