Şimdi Ara

Slax Linux Wifi Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başıma çok kötü bi olay geldi windows çöktü format atarken hdd deki herşey silindi sonra kurtarmaya çalışırken üstüne bide çizildi şuan hdd boş ve bozuk. Cd den win 7 yi usb ye kurmaya çalıştım olmadı kurulum cd si usb yi görmüyor. Bikaç ay idare etsin diye internet cafeden usb ye slax yükledim açıldı fakat bu seferde kablosuz internete bağlanamıyorum lütfen bi yardım edin delirecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet2131 -- 6 Temmuz 2014; 14:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samet2131 kullanıcısına yanıt
    Slax'da mödüller var hocam o mödülleri usb içinde modules klosörüne atıyorsun yeniden başlatıyorsun o kuruluyor otomatik. Ben sana wifi ile ilgili olanları birde firmware kernel'i vericem. Ayrıca sitesini de vericem oradan başka kendine lazım olanları da indir bir daha cafeye komşuya vs git gel olmasın.

Link 1 wifi
    Link 2wifi
    Link 3 Kernel

Ben 32 bit sürümlü linkleri verdim eğer 64 bit ise 64lükleri indirirsin.

Mödül Sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Slax'da mödüller var hocam o mödülleri usb içinde modules klosörüne atıyorsun yeniden başlatıyorsun o kuruluyor otomatik. Ben sana wifi ile ilgili olanları birde firmware kernel'i vericem. Ayrıca sitesini de vericem oradan başka kendine lazım olanları da indir bir daha cafeye komşuya vs git gel olmasın.

Link 1 wifi
    Link 2wifi
    Link 3 Kernel

Ben 32 bit sürümlü linkleri verdim eğer 64 bit ise 64lükleri indirirsin.

Mödül Sitesi

Dostum çok teşekkürler çalıştı şuan slaxtan yazıyorum Bi sorum daha olacaktı yazılım merkezi var masaüstünde oraya giriyorum 2-3 tane program tek var. Slax ın sitesinden oyun falan indirip modules e atsam slaxtan kapatıp açsam çalışır mı? Tekrar boot istemesinden korkuyorum.

Oyun konusunda bir bilgim yok ama dene istiyorsan yada netten araştır öyle dene.
    Yazılım merkezi kısmını anlamadım açıkcası biraz daha açar mısın ?
  • İlk kurduğum zaman masaüstünde yazılım merkezi diye bi program vardı internet olmadığı için açılmıyordu şimdi açtım 2-3 program var ama tıklıyorum hiçbişey olmuyor daha yapım aşamasında sanırım.

Slax Linux Wifi Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] Slax Linux Wifi Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Onlara çok takılma sen işin yok senin orada pek :)
  • Slaxta kurulu olan mozilla çok donuyor chrome kurmak istemiştim ondan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman yine modül sitesinden chromeyi indir o şekilde kur. Bazen sapıtabiliyor yazılım merkezi.
  • Google'de aradım ilgili birşey bulamadım modül indirip slax a attıktan sonra açmadan önce boot etmemiz gerekiyor mu ? bilgisayarda başka işletim sistemi olmadığı için yapamam öyleyse.
    Zaten hdd olmadığı için her açılışta pc yi usb bellekten başlatmıyor musunuz ? başlatıyorsunuz başlatırken zaten modül dosyasını okuyor yenileri kuruyor diye biliyorum ben.
  • Bende her modül attıktan sonra başka bi işletim sisteminden slax taki boot klasöründeki dosyayı açıp boot etmek lazım diye biliyordum neyse gaza geldim deniyecem :D
    Bunu sizden ilk defa duyuyorum acıkcası. Deneyin siz.
  • https://www.slax.org/tr/modules.php
    Bu siteden modülü indirip "modules "klasörüne atıyorsunuz.Ardından sağ tık ve "Activate Slax Bundle" ye tıklayıp program etkinleştiriliyor.Reset atmaya gerek kalmadan.
    Not:Google chrome ek olarak başka bir programın daha yüklenmesini istiyor,siteden onu da indirin.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.