Şimdi Ara

proteus ares'in mantığı bu mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=JZMBeuYtk1M

eleman her şeyi kendi yerleştiriyor, yolları da kendi çiziyor. öyleyse kalemle çizerim daha pratik olur. gerçekten böyle mi çalışıyor program, yoksa daha kısayolları var mıdır ? varsa nasıldır ?

• ve power plane diyip karta bir şey yaptı ya, nedir o ?
  • Bilgisayarlı çizimler düzgün basıldığında aşırı süper sonuçlar verebilir.Mesela ben güzel bastığıma inanıyorum.Hiç kopma,taşma olmuyor.Ayriyetten şemaya göre hatasız çizimler de yapılabilir.Başkalarıyla paylaşırken kolaylık sağlar.Videodaki gibi yeşil çizgiler olduğu zaman otomatik çizimde yapılabilir.14 yada 16 katmana kadar desteği olması lazım.Bence kardeş sen biran evvel şu programı öğren
  • secollah kullanıcısına yanıt
    valla öğrenmem lazım, yoksa forumdan kovacaklar beni. ama düzgün bir kaynak bulamadım ki. karman çorman tutorial'lara giriyorum, adamın yaptığını harfi harfine yapıyorum bendeki proteus yapmıyor onu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

http://www.youtube.com/watch?v=JZMBeuYtk1M

eleman her şeyi kendi yerleştiriyor, yolları da kendi çiziyor. öyleyse kalemle çizerim daha pratik olur. gerçekten böyle mi çalışıyor program, yoksa daha kısayolları var mıdır ? varsa nasıldır ?

proteus ares'in mantığı bu mudur ?

bu devreyi de elle çizebilir misin peki ? elle çizmekle pc le çizmek aynı şey mi dostum ?

• baskı devre için ares şart değil.

express pcb, sprint layout, ve benim ara sıra kullandığım real pcb(crocodile technology) var.
    ayrıca eagle kullanlarda var.multisim in ultiboard var.ben genelde sprint layout ile çalışıyorum.
    hepsinde mantık aynı.

simulasyon konusunda multisim, isis ve basit devrelerde crocodile technology kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.