Şimdi Ara

Protein ve amino asit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır bi fitness salonuna gidiyorum ramazan dolayısıyla 1 aylığına ara verdim tekrar başlıcam bayramdan sonra ben hocaya protein tozu kullanabilirmiyim diye sorduğumda bana amino asitin ve proteinin nasıl oluştuğunu anlattı (anlatmaya çalıştı en azından) sen amino asit kullan amino asit protein tozunun saf halidir gibi şeyler söyledi ve vücütta yağlanma yapmaz dedi bizim hoca bildiğiniz insan evladi değil kolları 50 cm civari birşey ama pek güvenmiyorum hocaya sanki bana kolpa sıkıyo gibi geliyo bu konular hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim şuan 189 boy 87 kiloyum 17 yaşındayım

• UP
  • Aminoasitler proteini oluşturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amino asit kullanırken çok sıkı bir program yapmak gerekir.Eğer sporunu yarıda bırakırsan o yağlar organlarında birikebilir buda ciddi sorunlara yol açabilir.
  • Proteini yeni başlayanlar için öneriyolar genelde 6 aylıklar için Amino daha fazla ihtiyaç deniyor çünkü amino yağ yapmaz.
  • amino asit kullandım.faydasını gördüm.ramazanda ara verdim spora bu arada aminolar bozulmuş bend eprotein tozu alıcam bayram bitöiminde.6 yıldır sporla uğraşan birisne sortmuştum ben kolları kalınlaştırmak istiyorum diye protein tozu öenrdi.ayrıca forumda arkadaşlar bi markayı önerdiler.onu alıcam.spora bırkaıjnca yağ birikmesi diye bişey duymadım.diyeitn düzügnse yağ birikmez merak etmeyin.daha doğrusu vücuda göre değişir.arkadaşım 110vkilo ve çok yağlı.ancka bendne kat be kat güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

Proteini yeni başlayanlar için öneriyolar genelde 6 aylıklar için Amino daha fazla ihtiyaç deniyor çünkü amino yağ yapmaz.

hocam ben bunu hocayada sordum senin söylediğini söylemişti aynen peki ben bu ilaçları kullandım bi yere geldim vücüt oturdu diyelim sporu ara verdim yada bıraktım vücüt hemen çökermi yada sürekli ilaç almaya devam etmek zorundamıyım ilaç bi bağamlılık yaparmı (bağamlılıktan kastım vücüdün çökmemesi için )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

Proteini yeni başlayanlar için öneriyolar genelde 6 aylıklar için Amino daha fazla ihtiyaç deniyor çünkü amino yağ yapmaz.

hocam ben bunu hocayada sordum senin söylediğini söylemişti aynen peki ben bu ilaçları kullandım bi yere geldim vücüt oturdu diyelim sporu ara verdim yada bıraktım vücüt hemen çökermi yada sürekli ilaç almaya devam etmek zorundamıyım ilaç bi bağamlılık yaparmı (bağamlılıktan kastım vücüdün çökmemesi için )

valla detaylı bilmiyorum iyi bilen arkadaşlar vardırda spor a ara vereceksen ilerde evde devam et maksat dinç olsun vücut hergün 150 şınav 200 mekik (misalen) zor değil 15 dakkanı almaz ki buda tüm kaslarını çalıştırır vücudun istediği gibi olduysa ya yeter ben memnunum tam istediğim gibi diyorsan boşuna para verme salona

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

amino asit kullandım.faydasını gördüm.ramazanda ara verdim spora bu arada aminolar bozulmuş bend eprotein tozu alıcam bayram bitöiminde.6 yıldır sporla uğraşan birisne sortmuştum ben kolları kalınlaştırmak istiyorum diye protein tozu öenrdi.ayrıca forumda arkadaşlar bi markayı önerdiler.onu alıcam.spora bırkaıjnca yağ birikmesi diye bişey duymadım.diyeitn düzügnse yağ birikmez merak etmeyin.daha doğrusu vücuda göre değişir.arkadaşım 110vkilo ve çok yağlı.ancka bendne kat be kat güçlü

amino ve protein kasların parçalanmasını kolaylaştırdığı doğrumu hocam yani amino kullanmadan 1 ayda yapacağın işin amine kullanarak 1 haftada yapılabilir gibi bir şeymidir hocanın verdiği yemek programına uyamıyorum acayip saçma ve zor geliyo bana okadar yemeği kim yapıcak aminoyuda gerekli proteini yediğim besinlerden alamadığım için kullanmak istiyorum

• quote:

quote:

amino asit kullandım.faydasını gördüm.ramazanda ara verdim spora bu arada aminolar bozulmuş bend eprotein tozu alıcam bayram bitöiminde.6 yıldır sporla uğraşan birisne sortmuştum ben kolları kalınlaştırmak istiyorum diye protein tozu öenrdi.ayrıca forumda arkadaşlar bi markayı önerdiler.onu alıcam.spora bırkaıjnca yağ birikmesi diye bişey duymadım.diyeitn düzügnse yağ birikmez merak etmeyin.daha doğrusu vücuda göre değişir.arkadaşım 110vkilo ve çok yağlı.ancka bendne kat be kat güçlü

amino ve protein kasların parçalanmasını kolaylaştırdığı doğrumu hocam yani amino kullanmadan 1 ayda yapacağın işin amine kullanarak 1 haftada yapılabilir gibi bir şeymidir hocanın verdiği yemek programına uyamıyorum acayip saçma ve zor geliyo bana okadar yemeği kim yapıcak aminoyuda gerekli proteini yediğim besinlerden alamadığım için kullanmak istiyorum

aga kas parçalam nedir?yağ desen bi derece.spor sırasında akslarını iyice çalıştırısan akslarda yırıtlmalar meydana geşyor.bu aminolar proteinler kas onarımında kullanılıyor ve gelişiyorsun.beslen protein v ekarbonhidrat ağırlıklı ise vücudunu gene yaparsın.1 ay 1 hafta gibi bi seviye belirlemek yanlış olur.ben ramazanda hiç kullanamdım ve 2 hafta çalışma sonucu barfiks çekmeye başladım.askerde bile çektirememişlerdi.evet yemek programalrı saçma olaibliyor.ancak biz gözümüz doyana kadar yediğimiz için saçma geliyor.ramznaın ilk günü bi yeidm bi yedim sanki hayvanım.hemen bi düzene girdim ve ilk hafta 2 kilo verdim.ikinci hafta 140 gram aldım sonraki hafta 700 gram aldım.şuan durumu bilmiyorum tartılmadım henüz.tabi yemeklere gömülşmeidm et süt yumurta dayadım.barfiks çalıştım hep.

• montevo kullanıcısına yanıt
    program saçmalıktan kastım az yemek değilki zaten günde 5 haşlanmış yumurta tavuk balık pilavdı etti yani benim yapamayacağım şeyler anneme söylesem oda yapmaz kas parçalamaktan kastımda yağların yakılıp kasların belirginleşmesi parçalamak olarak söylüyodu bize ordan kalmış :D
  • Hocanın kim olduğunu öğrenebiliriyim.Bi tanıdığım varda dediğin gibi biraz sıkan fakat şampiyon olan biri.Bu arada ikisininde işlevleri farklıdır evet protein aminoasitten oluşur fakat kullanım amacı farklıdır.Amino alarak kas yıkımının önüne geçmeye çalışırız proteini zaten anlatmaya gerek yok kas inşaası.8. ayını tamamladıktan sonra kreatin kullanmanı tavsiye ederim.
  • 6 sene yaptım hocam ben bu sporu. Evlenince bıraktım, ama spor çok güzel bir olay tekrar başlamayı düşünüyorum. Neyse 75 kg da çalışıyordum ben. Orta karar kullandım protein tozu, balık yağı ve birkaç iğne. İğneler hormonsal değildi bunu belirteyim. Bunlara ek olarak çok düzenli bir diyet programım vardı. Sırt çantamda pirinç pilavı (tussuz ve yağsız), patates püresi, tavuk haşlama eksik olmazdı. Orta karar bir program ile kendi kilomda ciddi mesafe aldım. Güzelce giyinip motor biniyorduk hocayla çok güzel havamız oluyordu. Benim vücut da estetik ve yağsız olduğundan çok ciddi bir görüntü artısı vardı. Spor sağlıktır, vücut çok dayanıklı ve sağlam oluyor.

Ayrıca protein tozunu süte katıp içmeni tavsiye ederim. Yeni başladıysan protein tozu senin için daha iyidir. Bence sadece protein tozu kullan. Amino alarak böbreklere yüklenmeye gerek yok bence. Ben doktor kontrolünde aldım tüm yan ürünler. Hormona girmeme sebebim de buydu zaten.
    Aklında şüphe uyandıran herşey için doktor kontrolünü tavsiye ederim. Bilinçli spor sağlıktır, kaş yapayım derken göz çıkartmamak lazım.

Steroidler ve ciddi ilaç kürleri olmadan hayvan gibi vücut diye tabir edilen çok kütleli vücut yapmak imkansızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 6 Ağustos 2013; 18:19:58 >

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    bu konularda danışa bileceğim bi doktor varmıdır varsa nasıl nerden ulaşırım
  • quote:

bu konularda danışa bileceğim bi doktor varmıdır varsa nasıl nerden ulaşırım

Ben tanıdık bir doktora gidiyordum. Dışkı tahlili, idrar tahlili ve kullandığım ürünlerin kontrolü için. Sende güvendiğin bir hekim ile görüşebilirsin.

Hormon destekli ilaçlara, çok fazla vitamine, gereksiz yan desteğe girmezsen sıkıntı çıkacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 6 Ağustos 2013; 18:47:29 >
  • quote:

quote:

quote:

aga kas parçalam nedir?yağ desen bi derece.spor sırasında akslarını iyice çalıştırısan akslarda yırıtlmalar meydana geşyor.bu aminolar proteinler kas onarımında kullanılıyor ve gelişiyorsun.beslen protein v ekarbonhidrat ağırlıklı ise vücudunu gene yaparsın.1 ay 1 hafta gibi bi seviye belirlemek yanlış olur.ben ramazanda hiç kullanamdım ve 2 hafta çalışma sonucu barfiks çekmeye başladım.askerde bile çektirememişlerdi.evet yemek programalrı saçma olaibliyor.ancak biz gözümüz doyana kadar yediğimiz için saçma geliyor.ramznaın ilk günü bi yeidm bi yedim sanki hayvanım.hemen bi düzene girdim ve ilk hafta 2 kilo verdim.ikinci hafta 140 gram aldım sonraki hafta 700 gram aldım.şuan durumu bilmiyorum tartılmadım henüz.tabi yemeklere gömülşmeidm et süt yumurta dayadım.barfiks çalıştım hep.

Şişman insanlar(Küçüklükten beri olanlar özellikle) normal insanlara göre güçlüdür.Nedeni ise yerçekimine normal insanlardan daha fazla karşı koymaları gerekmesidir.Bacak kasları genelde normal insana göre daha gelişmiştir.

• yumurta ve tavuk kolay iş.at suya ısıt pilav zahmetli bana göre.fiilleir değişik kullanmak bu sporda moda galiba.bizim yazlıkçılardan biriside önce kilo alacaksın vücut yağ bağlayacak sonra kasa çevireceksin diyordu.öyle bi entegre var galiba önden yağ veiryon arkadan kas çıkıyo felan.

@silent güç başka bişey vallahi.6-7 yaşındaki yeğenim bendne daha güçlü.bi sarmalıyor bi daha açamıyorsun.mesajını okuyunca wwe güreşçileir geldi klıma.adam yağ tulumu oldukça güçlü gösteriyorlardı.batista gibi bi adam umega karşısında zorlanıyordu.

Protein ve amino asit

Protein ve amino asit

• montevo kullanıcısına yanıt
    yağın kasa dönüşmesi diye bi durum yokmuş hocam o tamamen şehir efsanesiymiş "hakan demiray"ın yalancısıyım bende
  • veym2 V kullanıcısına yanıt
    kaç tane yeni başlayan ve yapmadı halde emir veren gördü isem bunu söylüyor.anlamadım ben bu işi.cem yılazm diyoya beyni yok fikri var.tıpkı bu
  • Kısır olursun kullanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.