Bildirim
Protein tozunu sabah hazırlasam, akşama kadar bozulur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bozulabilir onun yerine protein tozunu cam kapaklı bir kaba koyup yanındada kapalı süt götürüp içeceğin zaman sütle karıştırıp içersen daha iyi olur bence _____________________________ 24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl -
Tozu içtikten sonra shakeri yıkamazsan sabaha ölü gibi kokuyor. Bunu düşününce sabah hazırladığın şey akşama yine leş olur yani icemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle bir hata yapma, zaten süt olayın içine girdi mi nasıl duracak öyle? Fare leşi gibi kokar _____________________________ -
Ben sabah 6 akşam 5 yapıyodum ama tabiki su ile sabahtan hazırlıyodum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şöyle shakerlar var ben decathlondan 10 lira gibi bir fiyata almıştım altına tozu koyuyosun sütünü de üstteki shake'e hiçbir sıkıntısı olmuyor öneririm
www.hepsiburada.com
Hardline Nutrition Shaker 600ml. Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/hardline-nutrition-shaker-600ml-p-SPORHRG68
_____________________________ I was listening to the ocean
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı