Şimdi Ara

Protein tozunu attım 100gr. tavuk yiyorum (KANDIRILMAYIN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
24.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thrashead

    Herkül gerçek olmayabilir ama o döneme ait kaslı heykelleri birilerine bakıp yaptıklarına göre ve o birileri de toz kullanmadığına göre başka bir şey dememe gerek yok sanırım.
    Son durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    ne manada?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thrashead

    ne manada?
    Fikir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi de çıkıp dememiş ki '' lan zaten biz bu tavuğu yumurtayı yemek zorundayız ancak protein ihtiyacımız bir şekilde yeterli seviyeye gelmediği için kullanıyoruz.''
    Şöyle özetleyim ben 94 kg olan fitness ile ciddi anlamda uğraşan birisiyim. şimdi çoğu sayfada kilonuzun 2 katı kadar ya da kas kütlenizin 1.7 si kadar ya da çeşitli çeşitli formüllerle ne kadar protein almalısınız hesaplamaları mevcut. Çoğuna katılmamakla birlşikte kendi optimum faydayı gördüğüm protein miktarı kilomun 1.4 1.5 katı kadar daha fazlası değil. Varmak istedğim nokta şu; ben günde 200 gram tavuk 6 yumurta yiyen peynirleri hindi salamlarını etlerini balıkları hüpleten birisim ancak iş hayatım sebebiyle öğle yemeğimi kaliteli yiyememekteyim ve ne kadar iyi beslenirsem besleneyim ki makro hesaplamalara oldukça kafayı takmış birisiyim. 110 gram kadar max protein alabiliyorum kendimi sıksam çatlasam da ... Ama bu biraz az ve ben bunu 25 30 gram kadar protein tozuyla destekliyorum çünkü zaten 6 yumurta yemişim bir 6 tane daha yiyecek midem de yok ve pratik oluyor. Bu ürünlerin adı SUPPLEMENT yani ek gıda. Senin verdiğin örneklerde sanki millet tavuk yerine bu ürünleri içiyor gibi gösteriyorsun onu yapanlar bu konuda cahil adamlardır zaten. MAKRO HESAPLAMANIZI YAPARSINIZ VE DÖNÜP BAKARSINIZ EKSİĞİNİZ VARSA KULLANIRSINIZ YOKSA KULLANMAZSINIZ BU KADAR BASİT BİR KONU NERELERE GELMİŞ.

    Katıldığım noktalar antrenmandan hemen sonra whey içmek zorunda değilsiniz ve hatta eğer definasyon dönemideyseniz ne kadar içeriklerinde şeker dahi olmasa da nasıl bir besin alacaksanız alın 1,5 2 saate yakın bekleyin yağ yakımınız devam etsin. Basit karbonhidrat olayına dair birçok a sınıfı makale var kafalar karışık kilo probleminiz yoksa ya da deneyip faydalı bulduysanız yapabilirsiniz tercih meselesi.

    EKLEME: Şimdi bu ülkede bize satılan tavukların ve nların yumurtalarının da nasıl üretildiğini ne denli hormonlu olduklarını ve aslında bilinenden daha az fayda sağladıklarını biliyorsunuzdur. Her halükarda net bir fabrikasyon ürününden daha sağlıklı olacağına dair şüphe olmasa da organik beslenmiyorsanız her şeyden şüphe etmeniz gerekir. + olarak sen sadece protein oranlarını karşılaştırmışsın ancak protein tozunun içindeki esansiyel olan olmayan aminoasitlerin çeşitliliği ve özellikle işte bu dışarıdan alamadığımız ya da çok çok az alabildiğimiz amino asitleri barındırması da protein tozunu iyi bir seçenek olarak sunuyor.

    FİYAT kıyaslamasındaysa evet protein tozlarına nazaran daha uyguna başka protein kaynakları da mevcut ve supplementler çok pahalı bu bizim ülkemiz için geçerli bir durum maalesef... Atıyorum adam Almanya da yaşıyor 1500 euro maaşı var sen buradasın ve 1600 tl maaşın var. sen Büyük bir protein tozunu 250 liraya alıyorsun almanyadaki ise 45 euroya alıyor... Şöyle bir baktığında sen maaşının % 15.5 ine o ise %3-4 üne alıyor... Bu bizim ülkemizdeki kur problemi yoksa avrupada amerikada falan maaşlarına oranla gördüğünüz gibi 4 5 kat daha ucuza alabilsek birçok tartışma sona erecek zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus103 -- 23 Ekim 2018; 16:43:22 >




  • Konu sahibi kusura bakma ancak sacma sapan bir aciklama yapmissin. Kandırılmayın falan nedir? Milyar dolarlık ve dünyadaki tüm organizasyonların babası olup düzenleyen bir sektör sen söylemeden önce insanları kandırıyordu yani öyle mi? Evet protein tozları kana çok daha çabuk karışır, tavuktaki protein çok daha kaliteli değil, proteini yeterli düzeyde almadigin takdirde kas gelisimini tetikleyemezsin. Bulk dönemindeki sporcular kas kütlesini artırmaya calistiklari 1-2 senelik periyodda vücut ağırlıklarının 2.5 ile 3 katı arasında protein tüketirler. Bu tüketimi de sadece tavuktan veya etten karsilamak mümkün olmamakta ya da sporcuların midesi kaldırmamaktadır. Günlük 5-6 sefer olarak bölünerek öğün başı 50gr protein alınıyorsa geri kalan da protein tozlarından alınmaktadır. Ayrıca antrenman sonrasında glikojen depoları boşalacagı icin, bir sonraki antrenman icin ne kadar hızlı protein alımı yapılır ve bu çabuk kana karışır ve senteze başlarsa bizim için o kadar iyi olmaktadır. Yani uzun sürede sindirilen et proteinleri yerine en hızlı kana karışan whey protein tozları bu konuda ciddi bir fark yaratmaktadır.

    Tabiki naturel beslenmek olmazsa olmazdir ancak ictiginiz protein tozu da naturel bir proteindir fabrikada üretilmez. burada olmayan bilgilerinizle cahilce yorumlar yapmayın




  • Ben yurtta yaşıyorum ve yemek yapabilecek bir yerim yok. Protein tozu o anlamda spor hayatımı kurtarıyor. Fakat eve çıkar çıkmaz bi deneyeceğim o kadar tavuk yiyebiliyor muyum diye xD
  • Adamlar fitness salonu hocasından öğrendiği şeyle 'protein tozu zararlı değil abi yaaa' diyor, komedi cidden.

    En iyisini yapmışsın.
  • Harika bir başlık olmuş, teşekkürler emek için
  • Protein tozu evet zararlı değil.

    Hızlı bir çözüm sunuyor.
  • Hergün tavuk yerseniz,bir sonraki açacağınız konu "Jinekomasti oldum yardım edin" olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Kas kütlesini arttırmak isteyen biri kilogram başına 1.8-2 gr protein almalı. O 0.8 normal, spor yapmayan kişiler için asgari miktar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz zaten supplementleri yediğimiz besinler yetersiz geldigi zaman desteklemek amacıyla kullanıyoruz şahsen ben öyle yapıyorum.Zaten günde yeterince yumurta ve tavuk tüketiyorum fakat bunlar benim protein ihtiyaçlarımı karşılayamıyorlar.E daha tavuk süt ve yumurtayı bi yerden sonra mide kabul etmiyor istemeye istemeye hazırlıyorsun.Bu yüzden besin desteği amacıyla gerek protein gerek karbonhidrat dışardan almak zorunda kalıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la tavuk 2015te 10 liramıydı 25 lira oldu şuan. lifalif 9 lira needecez biz?
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt

    Şuan 110 tl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.