Şimdi Ara

protein tozu , katkısı kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

spor yapmıyorum sadece dengeli beslenmiş olmak için günlük az miktarlarda almak istiyorum ne dersiniz.

kilo almak istemiyorum :)

http://urun.gittigidiyor.com/spor/best-body-pro-protein-tozu-muz-aromali-750-gr-65893388

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 23 Kasım 2012; 19:03:26 >

• antreman yapmıcaksan kullanma yağlandırır.
  • Doğal beslenmeye yatır parayı kat kat iyi olur, tavuk,balık,et vs ye. aynı etkiyi görürsün
  • bundan az bi miktar süte karistirip icsek zayiflatmazmi daha saglikli olmazmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflamaya faydası olmaz(antreman olmadan) aksine kilo yapabilir

Bu ürünün bir porsiyonundan alacağın 29gr proteini 100gr tavuk göğsünden de alırsın. üstelik kalorisiz ve yağsız olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabulous-

antreman yapmıcaksan kullanma yağlandırır.

katılmakla beraber..

günde 1 ölçektende zarar gelmez diye düşünüyorum.

ama spor yapmıyorsanda gerek yok. ona vereceğin parayı tavuk , et veya balığa ver daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

katılmakla beraber..

ama spor yapmıyorsanda gerek yok. ona vereceğin parayı tavuk , et veya balığa ver daha iyi

tavuk yediğinde ihtiyacın olan 20 çeşit amino asidin tamamını alabiliyormusun bu önemli bana göre? bide hergün tavukmu yiyeceğiz düzenli beslenmek için :) 100 gr tavugun 30 gr ı proteinse geri kalan 70 gram ı nedir. katkının içinde bir miktar vitaminde var.

bende devamlı bir halsizlik devamlı bir enerji düşüklüğü var sanırım bu çağımızın genel hastalığı çünkü tanıdıgım bir çok kişi aynı dertten şikayetçi. her gün düşük bir miktar alarak daha sağlıklı ve zinde olmayı planlıyorum.

25-30 gr proteinden kilo alsam sanırım en fazla 30 gr kadar kilo alırım.

benim sorum şu: bu protein tozları sağlıklımı yoksa içinde sağlığımıza zarar veren şeyler varmıdır? alsak bir zararı olurmu yada bu kadar Çeşit amino asit gerçekden söylendiği gibi bu tozların içinde varmıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dengeli beslenmek istiyosan bir diyetisyene git

Protein tozu kullanarak beslenmeni dengeye sokamazsın

birde spor yapmıyosan hiç alma bu tip katkılar "Sporcu Gıdasıdır" kendine zarar verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

katılmakla beraber..

tavuk yediğinde ihtiyacın olan 20 çeşit amino asidin tamamını alabiliyormusun bu önemli bana göre? bide hergün tavukmu yiyeceğiz düzenli beslenmek için :) 100 gr tavugun 30 gr ı proteinse geri kalan 70 gram ı nedir. katkının içinde bir miktar vitaminde var.

bende devamlı bir halsizlik devamlı bir enerji düşüklüğü var sanırım bu çağımızın genel hastalığı çünkü tanıdıgım bir çok kişi aynı dertten şikayetçi. her gün düşük bir miktar alarak daha sağlıklı ve zinde olmayı planlıyorum.

benim sorum şu: bu protein tozları sağlıklımı yoksa içinde sağlığımıza zarar veren şeyler varmıdır? alsak bir zararı olurmu yada bu kadar Çeşit amino asit gerçekden söylendiği gibi bu tozların içinde varmıdır.

Amacın halsizlik için vs kullanmaksa protein tozu yerine vitamin desteği almalısın. protein tozu boşu boşuna karaciğerini yoracak

Solgar vm 75 tavsiye edebilirim multivitamin için.

• Anladığım kadarıyla biraz da heves etmişşin sen.Biz ne desek alcaksın gibi
  • yok almıyacağım gibi

bu solgar iyi gibi 75 olanmı iyi 2000 olanmı ne dersiniz. birde nereden alabilirim her eczanede varmıdır fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 27 Kasım 2012; 0:33:36 >
  • quote:

yok almıyacağım gibi

bu solgar iyi gibi 75 olanmı iyi 2000 olanmı ne dersiniz. birde nereden alabilirim her eczanede varmıdır fiyatı nedir

quote:

VM 2000 ve VM 75 arasındaki fark VM 2000'in bir multi-besin, VM 75'in bir multivitamin/multimineral takviyesi olmasıdır.

VM 75'in her tabletinde temel vitamin ve minerallerin tamamı optimum dozlarda bulunmaktadır.VM 75 yoğun olarak B kompleks vitaminlerini içerir. VM 75 yoğun çalışan, yüksek tempolu genç kişiler (sporcular, gençler) için daha uygun olup enerji desteği sağlamaya yardımcıdır. VM 2000'de ise VM 75'de bulunan vitamin ve minerallere ek olarak antioksidan etkili bir bitki karışımı ile aminoasitlerin bir karışımı ilave edilmiştir. Bu sayede vücudun antioksidan savunma sistemine ve bağışıklık sistemine destek olur.

Normal şartlar altında temel vitamin ve mineral desteği almak için günde 1 tablet VM 75 yeterlidir. Ancak gerek Akdeniz mutfağına yakın beslenme tarzımızın olması, gerekse güneş ışınlarını yeterince alabiliyor olmamız açısından VM 2000 de bizim için yeterli olabilmektedir. VM 2000'in günde 1 veya 2 kullanılabilmesinin avantajından faydalanmak gerekirse, normal günlerde sabahları tok karnına günde 1 tablet VM 2000 kullanıp, aşırı yoğun tempolu günlerde (iş yoğunluğu, egzersiz yapılıyor olması, aşırı stresin var olduğu günlerde) sabahın yanında öğlen de tok karnına 1 tablet VM 2000 kullanılabilir. Bu hem standart günlerde, yeterince alamadığımız vitamin ve minerallerin alınmasını sağlayacak hem de aşırı tempolu günlerde ekstradan ihtiyaç duyulan besin desteklerini alınabilmesini sağlayacaktır.

Solgar Destek
    Ecz. Dilge Koçak'tan Alıntıdır.

Solgar vm 75 işini görecektir, ortalam fiyatları şu şekilde

30 Tablet 32.50 TL
    60 Tablet 56.95 TL
    90 Tablet 81.50 TL

• Spor yaptığın günler kilonun 2 katı protein almalısın. Öyle bir kutu protein tozuyla olmaz. 1 hafta yeter o kutu. Yumurta akı tozu almanızı öneririm. Daha hesaplı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 29 Kasım 2012; 17:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsue

Merhaba, protein alımınızı doktor danışmanlığında yapmanızı öneririm ,antreman öğreticileri bile bu denetimi yapamazlar, üstelik protein dozu ayarlanılamazsa aşırı kilo artışı(proteinler vücutta doğrudan değil yağa dönüştürülecek depo edilir) , kalp damar hastalıklarına,su kaybına hatta gut Hastalığı'na dahi neden olabilir ,protein kararinde tüketildiğinde vücudumuza için çok çok faydalı bir organik bileşiktir. Tavsiyem yorgunluğunuzu protein eksikliğine mâl etmemeniz bunun yerine kan tahlili yaptırarak ve buna uygun biçimde beslenme planı yaptırarak beslenmektir,üstelik yorgunluk pek çok hastalığın belirtisi olabilir ayrıyeten Bu veya diğer vitamin hapları vücut tarafından tolere edilemeyebileceği için zamanla çok çeşitli hastalıklara neden olabilir istisnai durumlar hariç en doğrusu azda olsa kaliteli ve taze besinler tüketmektir ,sağlıcakla

aldım vitamini supradyn den sonra mucize bekliyordum pek etkisi olmadı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typeous111 -- 1 Aralık 2012; 18:00:31 >
  • quote:

quote:

quote:

katılmakla beraber..

Çeşitli fabrikasyon yöntemleriyle saflaştırılmış hiçbir ürün vücuduna uygun değildir.Vücudun yaratılıştan gelen belli bir yapısı var.Ve doğada vücut yapısına uygun besinler var.Bunları değiştirirseniz besinlerin faydasını göremezsiniz.
    Şöyle bir örnek vereyim;C vitamini bağışıklığı arttırır diyoruz değil mi?Sen her gün ihtiyacın kadar C vitaminini tablet olarak al bunun etkisini göremezsin.Yine aynı şekilde kış hastalıklarına yakalanma oranın devam eder.C vitaminini doğal kaynaklarından alırsan ondan en yüksek verimi elde edersin.Çünkü hiçbir besinde sadece C vitamini bulunmaz.Sen portakal yediğinde C vitamininin yanında binlerce farklı maddeyi de vücuduna alıyorsun.Ve bu binlerce farklı madde birbirleriyle bağlantılı bir şekilde fayda sağlıyor.İbrahim Saraçoğlu'nun bir sözü var onu C vitamini örneği için değiştirip söylüyorum:"C vitamini komutandır onunla beraber alınan maddeler de onun askerleridir".Yani C vitamini tek başına askersiz bir komutanın yapacağını yapar.

Kısaca özetlemek gerekirse saflaştırılmış ve tek bir maddeye indirgenmiş ürünler size belli oranda fayda sağlayabilir.Asıl olan doğal besinlerin yapısını değiştirmeden bir bütün olarak tüketilmesidir.

• dostum o yağ yakıcı deil ki oturduğun yerden nasıl seni zayıflatmasını bekliyorsun?ki yağ yakıcılar bile idman yoksa işe yaramaz.basitçe olayı şu eğer ideal bir kilodaysan yani zayıflamak zorunda deilsen bunu spordan sonra yağsız süte yada suya karıştırıp içiorsun 10 dk gibi kısa bir sürede sindirilir ve az önce çalıştırdığın kaslarını besler sonuç olarak kasların büyür.oturduğun yerden içersen de çalışan bir kas olmadığı için poponu ve göbeğini büyütür:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk777 -- 1 Aralık 2012; 21:42:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.