Şimdi Ara

Protein tozu + Amino asit kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1,5 yıl önce BB yapıyordum yaklaşık 7 ay yaptım daha sonra ders vs. yüzünden ara verdim.Tabi ara sırasında basketbolcu olduğum için BB gibi geniş çaplı olmasa spora devam ettim.O dönemde protein yada amino gibi hiçbirşey kullanmadım.Kol ölçüm 35 di halen 35 herhangi gerileme olmadı sadece 74 kiloydum şuan 80 kiloyum, bacaklar biraz yağlandı Dün ''Muscletech Nitro-Tech Hardcore 1816 Gr. Chocolate MilkShake'' ve ''Hardline Nutrition Amino Full 300 Tablet'' aldım haftaya kullanmaya başlayacağım.Herkez ilk önce en az 3 ay BB yapın ondan sonra başlayın proteine falan diyo biliyorum fakat o ilk kez balayacaklar için yani bende temel var.
    Buradan üstadlara sesleniyorum 18 yaşındayım boyum : 1.83 kilom : 80 (fazla yağlı bir yapıya sahip değilim zaten dışarıdan görenler 70-75 olduğumu söylüyor.)Ben bu protein ve aminoyu ne şekilde? günde kaç kez? ne zaman? kullanayım tavsiyeleri bekliyorum.Cardioda yapmaya başladım.

• Guncel yok mu onerisi olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

protein tozunu ant. sonra kesin olmak üzere beslenmen kötüyse sabah kalkar kalkmazda al

aminoasit için sitesinden alıntı
    quote:

Aç karnına, 2 - 4 porsiyon (6- 12 tablet) büyük bir bardak (300 ml) su ile günde 2 defa alınır. En iyi sonuç için antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra kullanınız.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

o kadar ara vermişsin 1 ay takviyesiz git.o kaslar çoktan uyumuştur hazırda bekliyormu sanıyorsun

protein tozunu ant. sonra kesin olmak üzere beslenmen kötüyse sabah kalkar kalkmazda al

aminoasit için sitesinden alıntı
    quote:

Aç karnına, 2 - 4 porsiyon (6- 12 tablet) büyük bir bardak (300 ml) su ile günde 2 defa alınır. En iyi sonuç için antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra kullanınız.

teşekkür ederim bir siz ciddiye alıp cevap vermişsiniz :) evet geçen hafta hamlık atmak için genel bi çalışma yaptım büyük ölçüde hamlığı attım pazarteside aynı şekilde + squat yaptım toparlıyo vucüt bende gelecek hafta kullanmaya başlayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.