Bildirim
Protein tozu aldım kullanmak istemiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sattın sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba proteinin markasi nedir kac kg
Merhaba, bence baban anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta doğal proteinin yerini tutacağını düşübmüyorum. Markası nedir kaç kg?
Markası Ronıc 2kg olması lazım
Ronic nutrition mı??
Nerden buluyosunuz bu markalari.
turk markasi ve sıkıntılı diye hatirliyorum.
Aynen Türk markası hocam gittiğim salondan aldım. Sıkıntılı derken ne gibi mesela?
En az 200 lira da almislardir sizden
https://forum.donanimhaber.com/ronic-nutrition-marka-suplement-yorum--120847934
Salondan neden supplement alınmaz konusuna örnek olmuş.
Konu sahibine tavsiyem tek kullanımlık bir kaç kaliteli marka whey alması ve denemesi. Genelde 7 TL fiyatı oluyor kargo ücretsiz.
Markayı googleye yazınca kendi siteleri çıkıyor sadece. Bir de gidin optimum whey yazın neler çıkacak. Bu ürünleri gidiyorlar kaliteli markalarla ayni fiyattan kendi sitelerinde satıyorlar ki araştıran hımm iyiymiş demek ki desin. Gerci araştıran adam almaz bunları.
Bizim salonda da bunlarin farkli versiyonu satılıyor kac paraymış diye baktım optimumdan ultimateden pahalı satış fiyatı koymuşlar. Biraz markayı araştırdım 240 TL etiket bastıkları ürünleri salonlara 60TLden satıyorlarmış.
Kullanmiyim yani bunu hocam 180 tl ye aldım bu arada
Bence kullanmayin.180 lira para veriyosunuz Piyasada tonla marka var,arastirin sizde bi zahmet 180 lira az para degil.
quote:
Orijinalden alıntı: Herakless12
Kullanmiyim yani bunu hocam 180 tl ye aldım bu arada
Kampanya ile optimum düşüyor o fiyatlara. Neyse hocam olan olmuş kullanmayın zaten kullanamamışsınız rahatsiz etmiş sizi. Almak ıstiyorsanız protein tozu bütçe belirtin öneride bulunalım size. Denemek isterseniz optimum markasının wheyleri var tek kullanımlık 7TL kargo ücretsiz onlara bi bakın isterseniz belki mideniz çok hassastır.
www.fitbull.com
Optimum Gold Standard Whey 30 gr Fiyatı ve Yorumları | Fitbullhttp://www.fitbull.com/optimum-gold-standard-whey-30gr.html
Supplementler comda daha ucuza almak isterseniz.
Elinizdeki satın desem buralardan alan çıkmaz o ürünü de zaten 180e satmak uygun olmaz. Salondaki satan adama deyin midemi bozdu kaç liraya geri alırsın bunu? Muhtemelen almaz geri ama derse vereyim 40 50 satın adama biraz daha ekler linkini attığım ürünün yarım kiloluk olanını alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
LOL
LACTOSE INTOLARANCE
Genetic thrash -
Yemin ediyorum viral reklamları gibisiniz. Ronic monic nerden buluyorsunuz böyle markaları bilmiyorum.
Buraya konu açmasını bilen adamda eminim ki bu işi yaparken protein tozunu araştırmayı düşünecek kadar kapasite vardır diye düşünüyorum.
Sana o protein tozunu o fiyattan satan adama kutusuyla birlikte komple sok o ürünü. Aldığın haz, o protein tozumsu şeyden daha fazla kas yaptıracaktır sana emin ol. -
Hem protein tozu alıyorsun hem de dandik markadan alıyorsun.
Hocam dun 189 a bundan aldim. Icerik olarak optimum dan daaha iyi gonlumden optimum almak geciyordu ama 215lira fiyat cektiler. supplementler.com
Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr - Whey Proteinhttps://www.supplementler.com/urun/ultimate-prostar-100-whey-2390-gr-614
Edit: Niye hic arastirmadan aldiniz ki hocam simdi ennnn kotu hardline alsaniz yine satici bulursunuz da Ronic nedir? Ben 4-5 gun bunlari arastirdim hangisi neyin nesi nedir ne degildir izolesi kompleksi konsantre olani bilmemm ne yok amino asit sapmasindan kaynakli kutu ustunde yazan proteinin aslinda gercekten daha az olmasi, sirketlerin bunu bilincli yaparak protein miktarini fazla gostermesi iste bazi testler var yasakli maddeler var banned ingredients gibisinden tam da yasakli degil ama kullanima bagli olarak bazi hastaliklari ve sorunlari tetikleyen ortaya cikaran gibisinden ben cok yuzeysel olaraak bahsettim siz arastirirsaniz cok daha iyi sonuclara ulasacaginiza inaniyorum.
Bu arada elinizdeki protein tozunu gidin salondan birine ne kadara satabiliyorsaniz satin zararin neresinden donseniz kardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 23 Nisan 2017; 13:57:50 >
-
Hocam geçen sene 4 ay spora gidip neredeyse hiç gelişememiştim şimdide yeni başladım bu sefer protein tozuda kullanıyım dedim de markalar arasında bu kadar fark olucağını düşünmemiştim
Hocam belli basli markalar var senelerden beri olan ün salmis, yeni markalarda var bu ise giren ama insanlar pek sicak bakmiyor. Biz bildigimizden sasmayalim dusuncesindeler.
Xpro ve hardline bana kalirsa uzak durmaniz gereken firmalardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Lich King
Hocam belli basli markalar var senelerden beri olan ün salmis, yeni markalarda var bu ise giren ama insanlar pek sicak bakmiyor. Biz bildigimizden sasmayalim dusuncesindeler.
Xpro ve hardline bana kalirsa uzak durmaniz gereken firmalardan.
XPRO'nun neyi kötü hocam?
Hiç Hardline almadım ama şuan 1 kiloluk Wheyini aldım XPRO'nun ve gayet memnunum tadı olsun karışımı olsun. BCAA oranı olsun. -
Hocam yerli bir marka, yanlis hatirlamiyorsam yakamoz gida nin urunu e hakli olarak zaten yabanci sitelerde incelemesi yok(amma bir o kadar da sacmadir ki denilene gore urunler ABD ve Almanya da uretiliyormus e insan dusunuyor sadece Turkiye'de mi saatiliyor diye) cogu turk sitesinde incelemelerde ve diger isim yapmis senelerdir bu isin icinde olan markalarin urunleriyle kiyaslamlarinda okudugum incelemelere gore hardline in hallicesi az daha iyisi diyorlar. Fiyatlandirma olarak ta ayni sekilde bu kadar para verdikten sonra, yurtdisindan ithal senelerdir insanlarin kullandigi piyasada olan kendini kanitlamis, bilinen herhangi bir problem cikarmamis urunler alinabilir diyorlar.
E yani 189-199 lira para saydiktan sonra buna kampanya kollayip optimum ultimate myprotein muscletech musclepharm kapayabilirsiniz. Ki aralarinda sadece myprotein yeni firma sayilir ki bu kadar sure de iyi yer etti o da.
Ki bu aralar magazadan pazarliklan vs 180-190tl ye 2390gr ultimate alinabiliyor.
Benzer içerikler
- 5 gr kreatin ne kadar su ile içilir
- spor yapıyorum ama gelişemiyorum
- en iyi gainer
- bcaa saç döker mi
- ağırsağlam 5x5
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X