Şimdi Ara

Protein Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar forumdaşlar, bugün spor hocam decathlondan whey protein tozu almamı istedi ama tozlar hakkında hiçbir bilgim yok. Bu whey markası mıdır yoksa çeşidi midir ? Ve çeşitleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.

Edit: Arkadaşlar whey'in ne olduğunu öğrendim ve whey almam gerekiyor marka önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B913FB4A -- 18 Aralık 2016; 2:04:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Baska Optimum gold standart whey var,para sikinti degil diyorsaniz weider premium whey var
  • ben ilk protein tozumu f/p ürünü dedikleri genrise aldım kutu bitmek üzere bende birdaha alacağım ama hangisini alacağımı kesinleştiremedim. uzun vadede etkileri anlaşıldıgından genrise hakkında da iyi yada kötü diyemiyorum ama diğerlerinin fiyatlar baya fazla. genrise hakkındaki görüşleri de yazabilir misiniz

Orijinalden alıntı: -Blacksea

Hocam etkilerini anlatır mısınız protein tozunun iyi veya kötü ?

hocam ben yeterli protein alamadığım günlerde açığı kapatmak için kullanıyorum. kötü bir etkisinin olmadıgı kesin ama sayesinde kas yaptım da diyemem :)
  • Öncelikle şunu bilmek gerekir Ana yemek yerine geçmez ve kas yapmaz günlük alamadığın protein miktarında küçük açıkları kapatır bir ölçek 24 gr protein sonuçta bu yüzden antreman sonrası kullanabilirsiniz

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Optimum alabilirsin.
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antreman sonrası tüketsen yeter diğer öğünlerde tüketmen yerine yemek yemeni tavsiye ederim. Antreman sonrası tüketimin nedeni, kana çabuk karıştığı için ve antreman sonrasında kas yıkımını engellemek adına içmek gerek. Optimum ultimate iyi ürünlerdir en çok tercih edilen ürünler bunlar ben optimum kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Optimum aldım hocam, fakat bizim koç antremandan yarım saat önce bir doz, yarım saat sonra bir doz almamı söyledi. Sizce fazla mı nasıl kullanmalıyım ?

Orijinalden alıntı: -Blacksea

Optimum aldım hocam, fakat bizim koç antremandan yarım saat önce bir doz, yarım saat sonra bir doz almamı söyledi. Sizce fazla mı nasıl kullanmalıyım ?

NE kadar geçmişin var oda önemli şimdi 75 80kg 1.5 2 yıl geçmişin varsa hocanın dediği doğru ama çokta fazla spor geçmişin yoksa ben antreman biter bitmez tabiri caizse terin soğumadan içmeni tavsiye ederim. Antremandan 1.5 2 saat önce bol karb. ve proteinli(tavuk pilav) yemek yersen hiç bir problem olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Daha çok yeniyim hocam kafam karıştı açıkçası

• Ben sabahları kalkınca yarım ölçek ardından bir kahvaltı ve antreman sonrası tam ölçek şeklinde kullanıyorum siz ister antreman sonrası öncesi kullanın size bağlı benim demek istediğim çok beklenti olmasın hocam her öğün içeyim kas olsun falan o anlamda yani

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • benim salondaki hocada eğer toz alırsak 3 ahftada 2 cm kol kalınlaşacağını gatran,i ediyordu.ee beslenmen z olunca toz ne yapacak?ha belki antreman sonrası 30 dakikada mutlaka protein aman gerekiyor demiş olabilir.ancak ben 4 sene 45 dakika sorna protein aldım ve sindirimi 2 saate yakın oluyo.benim süzülmem gerekirdi ama olmadı.bence çok abartıyorlar.
  • Hesapliycaksin hocam, gunluk protein ihtiyacini karsiliycaksin her gun, spordan sonra banko iciceksin fakat ant öncesi icmene gerek yok. İlla 2 ölçek kullanicam dersen kahvaltida veya yatarken süt ile tüket yavas karişsin kana.

Genrise ile baslamistim bende ilk supplemente. Sonra ultimate ve optimum devam ettim, ediyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes öneride bulunmuşda,
    Önce vücut ağırlığın ne?
    Yağ oranı tahmini kaçtır?

Misal 75kilo isen ve yağlı göbekli isen, yağsız ağırlığın ya da ideal fazla yağı olmayan ağırlığın 66-67 dir
    Sporu-uykuyu tamamen optimal şartlarda yaptığını varsayarsak %100verimli beslenme için 120-130gr protein alman tavsiye edilir.(Ki bu genel kural derler ama ne kadar doğru orası tartışılır, vücut hiç aminoasitten kendi protein sentezlemiyor gibi düşünüyorlar)

Neyse spor yaptığın gün yeteri kadar kalori alıyorsun diyelim (ki zaten önce onu sorgulamak lazım)

Sen günlük normal, dümdüz beslenme ile zaten 50gr protein aşağı yukarı alıyorsundur (daha fazlasını sanmıyorum ama daha az olabilir ortalama diyelim) artakalan 70gr protein içinde protein tozu almak yerine kendine marketten yeteri kadar tavuk alman çok daha ucuz lezzetlidir.

tavuk ile beslenmek protein tozu ile beslenmeye göre 3 kat daha ucuzdur. (hesap edebilirsiniz fiyat ve alınan gr bazında)

Yeni başlayan adama protein tozu öneren insan sahtekardır.

BU takviyeler yiyerek ulaşamadığın kısımı telafi etmek için kullanılır. Parana yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 21 Aralık 2016; 22:28:35 >

• tavsiyem paraya kıyıp weider alman.www.saglikliyasaminsifreleri.blogspot.com.tr blogumdaki yazılara bakabilirsin. Düşük bütçe için hardline önerebilirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.