Şimdi Ara

PROTEİN TOZLARI VE VÜCÜT GELISIMI HAKKINDA YARDIM LTFN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar . bu konu daha onceden cok kez acılmıs olabılır ama hala aradıgım sorunların cevabını bulamadım. :| 1.80 boyundayım we 85 kıloyum kılo vermem lazım veya kasa cevırmem. sorularıma baslayım :

1) Proteın tozu yerıne SHAKER-SÜT-BAL-YUMURTA AKI onerıolar sız ıı gelır mı ? eger olumlu bı sonuc verırse , ne zaman ıcılmesı gerekır ? kilo yapar mı ?

2) Proteın tozuna ne zaman başlanmalı ?

3) Kola kilo yapar mı ?

BU SORULARI CEVAPLICAK ARK.LARIN CEVAPLARINI BEKLIYORUM.NOLUR TARTISMA YUVASINA CEVIRMEYIN KONUYU SADECE BU 3 SORU ICIN CEVAP BEKLIYORM TSK SIMDIDEN.

• Yeterince Protein almışsın gibi görüyorum kilo'dan.. ne gereği var ?
  • enerjı vermesı veya kasa donusturmesı acısından bısıler arıorum . tam olarak anlatamadım derdımı :S
  • kilon düşük degil ki protein tozları zayıf olup vicut yapmaya başlayınca dahada kilo vermesinler kas olarak kilo alsınlar diye alınan urunlerdir,aksine senin fazla abartılı olmayan dietle başlaman lazım bence,hatta agırlıklı kardio ile başlatacaktır hovan buyuk ihtimalle

edit:bu arada benimde adım baran ve 180 boyunda,85 kiloyum 2 ay kadar kardio body karışık yaptım ilginç bir tesaduf olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 2 Şubat 2010; 23:16:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baranbaranbaran

enerjı vermesı veya kasa donusturmesı acısından bısıler arıorum . tam olarak anlatamadım derdımı :S

biraz daha büyük yap fontları o zaman anlatırsın
  • Enerjı wermesı açısından 1. soruma ne dıosunuz pekı ?
  • www.boyforumtr.com ukalalık yaptığımı düşünmeni istemem ama gerçekten tüm sorularının cevabını bilen insanların ağzından öğrenebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Dönitz

quote:

Orijinalden alıntı: baranbaranbaran

enerjı vermesı veya kasa donusturmesı acısından bısıler arıorum . tam olarak anlatamadım derdımı :S

biraz daha büyük yap fontları o zaman anlatırsın

saçma tartışma içerısıne gıreceksen nıe cewap yazıon ark. ?? cevap vereceksen wer vermıceksen d.gıt !
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

www.boyforumtr.com ukalalık yaptığımı düşünmeni istemem ama gerçekten tüm sorularının cevabını bilen insanların ağzından öğrenebilirsin.

gıdıorm bi salona ama ordakı hocada tamamen tıcaret amaclı bısıler satmaya calısıo bısıden anladıgı yok bnce. hlaa bana kılo aldırıcı bısıler onerıo :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.