Bildirim
protein tozları kilo aldırır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Karponhidratla birlikte protein tozu alirsan kaslarin direk uretime gecer body yaptiktan sonra kilo alirsin. zayifken body yapmak cok mantikli cunku nereye calisirsan orasi cikar motivasyon yaparsin kendine . krbnhdrt olarak meyva suyu al ic protein tozunun yaninda ama body yapmassan vucudun o tozuda tuvalete cikarir pek fayda gormessin.ictiysen yapman lazimki gelisesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spor progamını ve yemek listeni yazarsan daha doğru cevap verebiliriz
muhtemelen beslenmeyle ilgili bi problem vardır
günde 4-5 öğün protein ağırlıklı beslenme
spora gitmeden önceki ve geldikten sonraki öğün enerji için makarna , pilav filan diğer öğünlere göre daha fazla yersin
genel olarak günde yarım kilo tavuk , 1 muz , sabahlarıda 3 yumurta yiyebilirsin
zayıf veya şişman olmanın bi önemi yok (kas insası açısından)
zayıfsan çabuk belirginleşir kaslar ve motivasyonun artar
şişmansan yağların altından kasların belli olmaz yada çok az belli olur moralin bozulur -
quote:
Orijinalden alıntı: Dıgıdık Naşit
spor progamını ve yemek listeni yazarsan daha doğru cevap verebiliriz
muhtemelen beslenmeyle ilgili bi problem vardır
günde 4-5 öğün protein ağırlıklı beslenme
spora gitmeden önceki ve geldikten sonraki öğün enerji için makarna , pilav filan diğer öğünlere göre daha fazla yersin
genel olarak günde yarım kilo tavuk , 1 muz , sabahlarıda 3 yumurta yiyebilirsin
zayıf veya şişman olmanın bi önemi yok (kas insası açısından)
zayıfsan çabuk belirginleşir kaslar ve motivasyonun artar
şişmansan yağların altından kasların belli olmaz yada çok az belli olur moralin bozulur
spor programım yok adamın dediklerini yapıyorum 20 gün oldu daha
bisiklet
sonra ileri doğru itme 30 kg (ing isimlerini bilmiyorum)
sonra dambıl göğüs çalışıyorum yatıp yukarı doğru çekiyorum
sonra yukarı duğru kaldırma 30 kg
sonra dambıl yana açma
sonra sırta çekme 30 kg
sonra dambıl kaldırıyorum klasik
sonra da bir alet daha var onu anlatamıyorum:D
sonrada bacak egzersizleri
mekik
ayakları yukarı doğru çekme
bitiyor
beslenme programım
kahvaltı: 1 tost domates 2 yumurta süt 5 zeytin yağlı peynir 2 kaşık bal
ara öğün: 1 elma 1 muz
öğle yemeği: pilav/makarna vs sebze yemeği 250 gr tavuk 4 kaşık yoğurt
ara öğün: mısır gevreği
akşam yemeği: 250 gr tavuk pilav/makarna baklagil yemeği 4 kaşık yoğurt
yatmadan önce 1 brdak süt 1 yumurta 1 muz 6 bebe bisküvi mikserde karışırıp iç (2 günde 1)
-
anladığım kadarıyla şimdiki programın alıştırma programı muhtemelen 28 günü tamamlayınca normal çalışmalara başlarsın
beslenme programın iyi saatlerini ve spora gidiş saatini yazarsan iyi olur
zaten daha 20 gün olmuş çokta bi gelişme bekleme en azında 6 ay filan düzenli çalışman lazım
makarna ve pilavıda kilo almam gerekli diye çokta fazla tüketme sonra göbek bağımsızlığını ilan eder
hareketleride nizami yap eğer kaldıramıyacağın kadar ağırsa daha hafif kilolarla çalış
8 saat düzenli uyu
haftada kaç gün gidiyorsun ? -
quote:
anladığım kadarıyla şimdiki programın alıştırma programı muhtemelen 28 günü tamamlayınca normal çalışmalara başlarsın
beslenme programın iyi saatlerini ve spora gidiş saatini yazarsan iyi olur
zaten daha 20 gün olmuş çokta bi gelişme bekleme en azında 6 ay filan düzenli çalışman lazım
makarna ve pilavıda kilo almam gerekli diye çokta fazla tüketme sonra göbek bağımsızlığını ilan eder
hareketleride nizami yap eğer kaldıramıyacağın kadar ağırsa daha hafif kilolarla çalış
8 saat düzenli uyu
haftada kaç gün gidiyorsun ?
zayıf olduğum az çıktılar motivasyon oldu :D
beslenme programına saat düşünmedim kafama göre yiyorum bir saat mı koyayım? pazar hariç hergün gidiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurxv
beslenme programına saat düşünmedim kafama göre yiyorum bir saat mı koyayım? pazar hariç hergün gidiyorum
saat koyarsan iyi olur
spora öğle yemeğindenn sonra mı gidiyosun ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onurxv
saat koyarsan iyi olur
spora öğle yemeğindenn sonra mı gidiyosun ?
kahvaltıdan sonra gidiyorum geç kalktığımdan dolayı işsiz güçsüz tayfasındayım:D -
Kısa ve öz: Aldırmaz.
Spor yapmayan normal bir insanın %6lık enerji ihtiyacını karşılayabilen bir gıdanın - ki gün içinde yediğin yemek sırasında bunun iki katı kalori harcarsın - kilo aldırması bile düşünülemez. Kilo aldıran düzenli beslenmedir. -
aldırmaz kaybetmedinde önler. -
Süt önemli bak süt iç. -
bende yıllarca kilo almak için uğraştım protein tozu idman sonrası kasları çabuk onarmak içindir kilo almak için gainer al ama en az 6 ay sonra önce beslenmeni düzene sok her gün bir önceki günden daha fazla ye ayrıca evdeki tartılarıda kaldır bir günde kilo alınmaz -
Bu konuda kısaca bilgilendirme yapmak gerekirse ;
Eğer kullandığınız protein tozu peynir altı suyu yani whey protein ise aldırmaz aksine vücutta kilo vermeye destek bile olur içerisinde bulunan BCAA aminoasitleri (lösin,isolasin,valin) vücudun yağ yakma mekanizmasını destekler aynı zamanda bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkileride vardır.Hatta yaşlılarda kas erimelerinde destek olarak verilebilir.
Temel olarak idman bitiminden sonra yarım saat içinde içilmesi lazım ki vücudumuz enerjisini yağ ve kasları yıkarak sağladığından ağırlıklı olarak kasları koruyarak yağdan yakılmasını destekler.
Burada önemli olan içerik değerlerini çok yüksek olmaması genelde ideal miligramlarda olması ve kullanıcak kişinin böbrek hastası kesinlikle olmamasıdır.
Herkese iyi forumlar..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım protein tozuyla kilo alamazsın takviye gıda kullanmak istiyorsan karbonhidrat kullanman gerekiyor.
protein tozuyla kas hacmini artırabilirsin. Kilo almak içinde normal besinlerle destekleyebilirsin. Kepekli makarna, muzlu süt,yulaf ezmesi, pirinç lapası yani saf karbonhidrat alabilirsin.
http://ekstraprotein.com/karbonhidrat karbonhidrat için, protein tozu içinde
http://ekstraprotein.com/protein-tozu buraya bakabilirsin yeni bir site tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmin80 -- 26 Kasım 2014; 20:02:57 >
-
protein tozu kilo aldırmaz. karbonhidrat kullanmalısın. onlarda acayip pahalı ve etkisi az . bana kalırsa sen istah acici bitkisel urunlerden kullan. bomba gainer vs -
Evet doğru şekilde spor yaptığında alırsın.
Şu sitedeki makalelere kilo almak isteyen bir baksın derim.
Protein tozu kilo aldırır mı -
Z aten kutuların üzerinde yazıyor. Bu ürünü diyetle beraber kullandığınızda verim alırsınız diye... ayrica protein tozlarinin gainer yani karbonhidrat içerikli olanları kilo aldırır. Zaten kilo alamayanlara gainer protein tozu onerilir. Ama standart olarak Spor Yapan kisi whey protein tozu yada sindirime göre digerlerini kullanacaktır. Dolayısı ile protein tozu gainer lar haric kilo aldirmaz....
quote:
Orijinalden alıntı: orgena
aldırmaz kaybetmedinde önler.
nasılmış o ? -
Daha kilo aldırıcı veya suplement kullanmanız için çok erken. 3 ay geçsin vücut ağırlık kaldırmaya alışsın ondan sonra kullanırsınız. Bol ve sık yemek yiyin şimdilik. Tavuk yumurta vb protein leri almayı unutmayın.
Protein tozu kullanırsan kas olarak kilo alırsın tabi bunu yanında makarna pilav karbon için şart toz içiyorum diye spordan sonra yemek yememezlik yapma sakın
Gainer alma dengesiz bir kilo alımı olur ve çabuk kaybedebilirsin pro al ölçeğini kaçırmadan iç
Benzer içerikler
- dana yağı faydaları
- ventolin titremesi nasıl geçer
- ideal vücut ölçüleri
- antibiyotiksiz tavuk markaları
- istanbul mma salonları
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X