Şimdi Ara

Protein İçin Alternatif Yumurta Yeme Şekilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci evinde yaşıyorum ve tüpümüz bitti. Evde de pek öyle teçhizat yok. Normal fırın ve mikrodalga fırın var bişeyler pişirebileceğim. Normalde yumurtayı haşlayarak yiyorum ama fırında haşlaması malum biraz zor :) ne yapabilirim bunun için ? Yağsız almam gerek.

• Ben tavada sıfır yağ ile yapıyorum. Tefal'in krep için ürettiği çok ince teflon tavalar var. Ortasında kırmızı nokta olanlardan. Daha önce görmüşsündür. O tavaya ısısı pişirme için uygun olduğunda ocağın en küçük gözünün en kısık ayarında üstüne direk yumurtayı kırıp bekliyorum. Piştiğinde de alıyorum. Dibi yapışıyor yapışmıyor arası bir şey oluyor yani yağda pişmiş gibi tık diye alıp tabağınıza alamıyorsunuz ama bir kaç ufak spatula darbesiyle(Teflonda sakın metal kullanmayın zehirlenirsiniz) yumurtamı tabağıma alıp yiyorum. 0 yağ 0 tuz. Tam vücutcu stili.

Ekleme: Tüpü yenileyince bu stil yaparsın artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 23 Mayıs 2011; 19:56:16 >
  • Üzerine limon biraz da pul biber ekleyerek ye çok güzel oluyor
  • teşekkürler fakat sorun şu ki muhtemelen tüp alınmayacak. final zamanı, az para. zaten sınavlardan sonra da 3 ay bu eve uğrayacak değiliz o yüzden yeni eğitim dönemini bekleyecek tüp.
  • yani tekrar etmek gerekirse, yumurtayı fırında falan nasıl yapabilirim ?
  • Tamam işte çiğ içebilirsin .Ben bir ara öyle yapıyodum
  • Amuda kalkarak ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçük tüp al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

küçük tüp al

bencede piknik tüpü almak en mantıklısı
  • Çiğ güzel oluyor. Çay kaşığıyla tık tık vur ustunden delik aç. Biraz tuzla agzina dök :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Ben tavada sıfır yağ ile yapıyorum. Tefal'in krep için ürettiği çok ince teflon tavalar var. Ortasında kırmızı nokta olanlardan. Daha önce görmüşsündür. O tavaya ısısı pişirme için uygun olduğunda ocağın en küçük gözünün en kısık ayarında üstüne direk yumurtayı kırıp bekliyorum. Piştiğinde de alıyorum. Dibi yapışıyor yapışmıyor arası bir şey oluyor yani yağda pişmiş gibi tık diye alıp tabağınıza alamıyorsunuz ama bir kaç ufak spatula darbesiyle(Teflonda sakın metal kullanmayın zehirlenirsiniz) yumurtamı tabağıma alıp yiyorum. 0 yağ 0 tuz. Tam vücutcu stili.

Ekleme: Tüpü yenileyince bu stil yaparsın artık:)

Bende teflon tavada sıfır yağ değilde tat vermesi açısında çok çok az yağ kırıyorum tabi bazen kenarda iz bırakıyor benim tavada doğal karşılıyorum 6 yumurtalı omlet yapınca

• Shaker'ı altına al üzerine kaşık tut kaşığa kır sarısı kaşıkta kalsın beyaz kısmını hafif sallaya sallaya shaker'a dök
  • Ketıl nasıl yazılıyo bilmiyorum ama anladın sen onu :D.
    ketıl da normalde su ısıtıyorsun ya yumurtayı da öyle onun içine koy işte.Hafif çiğ kalsın sonra kır üstünden içine de az tuz oh mis olmadı git bimden pizza al at fırına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.