Aklımda optimum vardı. Salondaki hocamla konuştum ısrarla optimum alma dedi. Piyasada çakması kaynıyor çok uygun fiyatlara optimumlar var diyerek kıllandığını belli etti. Ben de böylelikle eledim. Kendisi All Stars kullanıyormuş, memnunum diyerek bana da önerdi.
Ben de whey+bcaa+karnitin kombine paketinin uygunluğu sebebiyle hardline almayı düşünüyorum. Hardline'ı da çok yeriyorlar, daha önce cla, karnitin, burner v.s. tarzı ürünlerini kullandım hardline'ın açıkcası ne denli faydası oldu/olmadı kestiremiyorum.
Ben ileri seviye bir sporcu değilim, geçen yıl 7 ay yaptım. Askerlik için ara vermek durumunda kaldım ve son 4 aydır spora devam ediyorum. Boy 183 cm, kilom 90 civarı. Haliyle göbek bölgesi oldukça kötü durumda. Kısaca hem yağ yakmak hem de kas kütlemi artırarak forma girmek istiyorum. İlk kez protein tozu alacağım. Birçoğunun içeriğinde bcaa bir miktar da olsa mevcut. Benim ekstradan bcaa almama gerek var mı? Yoksa sadece protein tozu ve L-karnitin mi alayım?
All stars'ı bir yerde 179'a buldum onu alıp bcaa almasam baya güzel oluyor bana maliyet açısından. Bir de karnitin olarak herkes grenade tavsiye ediyor ama bana çok pahalı geliyor açıkcası.
Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum, saygılarımla.