Şimdi Ara

Promine(Pronamel) Diş Macunu 18.95(1+1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
6.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, a101 başlığı var mı bilmiyorum ama bence başlık açmaya değer. Daha iki gün önce 22 lira verdiğim için diş macununa, dün bunu gördüğüm için sevindim bir paket aldım.

Ürün pronamel'in bire biri. Sanırım satış stratejisi gereği promine ismini vermişler a101 versiyonuna. Tanesi 9.5tl olur ki bu da gerçekten iyi bir indirim.

Son kullanma tarihi 03.2019 idi. Bir alana bir bedava ikili paket şeklinde 18.95tl.

Örnek fiyat ve Pronamel ürünü.
    http://www.hepsiburada.com/sensodyne-pronamel-75ml-1-1-gunluk-bakim-dis-macunu-p-SGSENSDYN22003457?magaza=Hobimtek Alışveriş&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CjwKEAjw5M3GBRCTvpK4osqj4X4SJAABRJNCrdCg8oP9fQb8gieZbGMXxet0Z8JyWw9rNlkqiFnxSBoCQ2vw_wcB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki bu ürün nasıl?
  • İçeriği ve üretim yerleri aynımı hocam ? Bu arada selamlar nasılsın görüşmeyeli ?
  • İçeriğini ve içeriğindeki maddelerin oranlarını değiştirmiş olmasınlar iki kati fiyat farkı var

• tip olarak birebir olabilir elbette. icerigi de birebir mi ?

• macun güzel de tadı çocukluğumdaki şurup tadı
  • sensodyne, paradontax veya pronamel . para tuzagi bunlar. icerik olarak ipana vs.den farki yok. bu macunlarin bu kadar pahali oldgunu gorunce acaba floridsiz dis macunu mu, niye bu kadar pahali diye dusunmustum. ama hepsinde florid var. hatta paradontax'in icinde alkol bile var. normal dis macunlarindan bir farki yok bence, paranizi kaptirmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros body pure 5 li corap 9.90
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    O kadar basit değil aslında para tuzağı demek. Dişlerin onarımı açısından bir etkisi vardır yoktur bunu bilemem ama sensodyn gurubunda sls yani şampuanların köpürmesi için içerisine konan malzemeden yok.

İkinci olarak da potasyum nitrat var, sucuk gibi ürünlerde istenmeyen mikrobiyal gelişimi azaltmak için sodyum nitrat kullanılır. Ağızda çürüklere mikroorganizma asitlerinin birincil etkili olduğu düşünüldüğünde faydasız olmayacağı aşikar.

• dis hekimleri agiz bakiminda %70 dis fircasi / fircalamanin , %30 dis macununun etkisi var diyorlar. bu da ensodynr vs kullanmanin gereksizligini gosteriyor.

• A101den almıstım 18 tlye 2sini
  • sensodyne şaşmayın diş sağlığınız için çok marka kullandım sensodyne kalitesi hissedilir
  • Taklit ürün için ilk kez sıcak fırsat başlığı açıldığını görüyorum.
    hocam şimdi ipananın 1 tl macunuda var 22 tl yede var. o zaman 1 tllik en ucuzun alsak olur değil mi? nasıl olsa arada fark yok diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

dis hekimleri agiz bakiminda %70 dis fircasi / fircalamanin , %30 dis macununun etkisi var diyorlar. bu da ensodynr vs kullanmanin gereksizligini gosteriyor.

Ilk olarak 70 ve 30 ayrımı neye göre kime göre belli değil. Diğer yönden %30 etkili birşeyin gereksiz olduğu söylemeniz bir hayli enteresan. Sizce %30 düşük bir yüzde mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölgesel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

hocam şimdi ipananın 1 tl macunuda var 22 tl yede var. o zaman 1 tllik en ucuzun alsak olur değil mi? nasıl olsa arada fark yok diyorsunuz.

evet bence fark yok arasinda. adam 1 tl maliyeti olan urune 20 tl etiket basip satiyor. millet de pahaliysa vardir bir hikmeti deyip aliyor. bunun baska bir izahi yok. tabi 1tl.lik macunlardan almiuorum orasi ayri. 4-5/tl.ye kopurmesi icin katkisi olmayan veya az olan, cok kopurmeyen macunlardan alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 24 Mart 2017; 15:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

dis hekimleri agiz bakiminda %70 dis fircasi / fircalamanin , %30 dis macununun etkisi var diyorlar. bu da ensodynr vs kullanmanin gereksizligini gosteriyor.

Ilk olarak 70 ve 30 ayrımı neye göre kime göre belli değil. Diğer yönden %30 etkili birşeyin gereksiz olduğu söylemeniz bir hayli enteresan. Sizce %30 düşük bir yüzde mi?

acikcasi mantiginiza hayran kaldim. ben dis macunu kullanmayin demisim gibi %30 oran az mi diyorsunuz? ben dis macunu kullanmayin demiyorum, pahali dis macunlarina hic gerek yok diyorum.

Usta colgate in 4 liralıklar var sizce onu kullansak yetermi diğerleri çok pahalı öğrenciyiz malum
  • ben bu işin uzmanı değilim , öncelikle onu belirteyim. ama kullandığım diş macunlarında, genelde colgate'in macunları çok köpürüyor. içinde köpürten maddenin daha çok kullanıldığını gösteriyor bu durum. ayrıca hatırladığım kadarıyla içindeki florid oranı en fazla olan diş macunuymuş. ipana pro expert var ben de mesela. fazla köpürmüyor. kullanım tecrübelerinize göre kendiniz bir marka belirlersiniz. ayrıca bugün a101'e gidince konuda bahsedilen diş macunlarına baktım. taklit falan olduğunu sanmıyorum. üzerinde küçük yazı ile sensodyne, daha büyük yazı ile pronamel yazıyordu. yani üzerinde açıkça sensodyne markası vardı. fiyatı yazmıyordu ama arkadaşın söylediğine göre 19tl imiş. bazen bu tür marketlerde satılmayan ürünlere indirim yapılıyor. 15 tl. altına inerse bu ürün de alınabilir. sonuçta 2 adet, tanesi 7 tl. civarına gelmiş olur ki, 75ml.lik bir diş macununa göre fiyat normal sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 25 Mart 2017; 2:16:33 >

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Cahilin ferasetine neden güvenmediniz anlayamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.