Şimdi Ara

Projeksiyonda sunu ve M.office dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere piyasada dahili yazılımlı projeksiyonlar yaygınlaşmaya başladı. Ben de dahil birçok kullanıcı bu projeksiyonlardan kullanıyor, bazısı iş için bazısı eğlence için. İş için kullanan arkadaşlar - konu hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlar - ofis dosyalarını bu projeksiyonlarda açmakta zorlandıklarını söylediler. Bildiğiniz üzere hemen hemen hiçbir projeksiyonda ofis formatlı dosya desteği yok. En azından ben görmedim...

Konuyla ilgili çözümlerimi elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım.

PowerPoint sunularını Video veya Resim formatında açmak:

Videoya çevirmek için kullanılacak program: buradan indirebilirsiniz

NOT: 1 seferlik video koydum. Bu tarz programlar genelde bu mantıkla çalışır, zannetmiyorum ama "illa ki koy" diyen olursa diğerleri için de koyarım.

Açıklama:

Resme çevirmek için kullanılacak program: buradan indirebilirsiniz

Açıklama: Kullanımı gayet basittir, ilerleyen zamanlarda ekleyebilirim.

Word ve Acrobat Reader(.pdf) dosyalarını Resim formatında açmak:

Word dosyalarını resim formatına dönüştürmenin en iyi yolu, word dosyanızı ".pdf" formatında kaydetmektir. PDF formatında kaydettikten sonra aşağıdaki linkten indireceğiniz program aracılığıyla resim formatına çevirebilirsiniz.

Kullanılacak program:buradan indirebilirsiniz

Şimdilik aklıma gelenleri ekledim. Konu açmaya değecek şeyler değil fakat bu işlemler için program arayıp da bulamayan çok arkadaş olduğu için yardımcı olmak için açtım konuyu. Umarım işinize yarar.

NOT: Daha eklenecek yöntemler var, acil olarak eklenmesini istediğiniz bir program veya kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 9 Ocak 2013; 1:28:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.