Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
28
Favori
88.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Benimle iletişime geçiniz hocam perdenizi fixed frame haline getirelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingReis

    Benimle iletişime geçiniz hocam perdenizi fixed frame haline getirelim.

    Tesekkurler de, ben zaten cinewhite fixed frame perde alali aylar oldu.



    Mevcut haliyle daha kiymetli su an perde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış mesajdan mı alıntı yaptı ne
  • Selam arkadaslar prolyt power deep yuksek kontrast gri perde kumasi boyut digitalden alip(200.300)sabit cerceve 16.9 120 inc ekran yapmayi dusunuyorum.
    Cihaz panasonic ae 4000 2.el yeni aldim tam olarak nasil olur kestiremiyom.
    1000 tl ye kadar daha iyi alternatif varmidir sizce nasil olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu perdeleri aldığımızda herhangi bir yerinde marka model bilgisi olmuyor mu? Örnek: Specta?
  • Arkadaşlar selamlar, bu başlığı sonradan buldum..benim perde kumaşı ile ilgili sorum var, bakabilirseniz sevinirim, forumda Projeksiyon Perde Kumaşı başlığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingReis

    Arkadaşlar bu başlığı ben bana olan sorularınızı sormak için açtım fakat görüyorum ki herkes kendi sitesinin reklamını yapmaya başlamış.

    Türkiye de bu işi ehli ile yapan tek yer www.projeksiyonscreen.com firmasıdır özel ölçü ve en uygun fiyat garantii ile yapmaktadır perde alacağınız zaman kesinlikle bizden fiyat almadan başka yerden almayınız neden çünkü çoğu firma alt - sat yapmaktadır biz hem üretim hemde ithal ürün satışı yapmaktayız


    Başlığı açtıktan iki yıl sonra attığınız mesaj bu mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com/m_121533255/tm.htm başlığına yazdım ama kimsenin fikri yok sanırım :)
  • Lg pa1000 kullanıyorum duvar da artık daha iyi olacak ise görüntü dıy bir şeyler yapmak istiyorum çerçeveli panel yaklaşık ebat 180*180 falandır yardımcı olacak varmıdır teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgrozt

    Arkadaşlar herkese selamlar. Panasonic AT6000 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Çalışma odamı boyayıp hazır hale getirdim, hafta içi cihaz da gelecek ancak öncesinde hazırlıklarımı tamamlamak için sizlerden yardım istiyorum. Odamın ölçüleri şöyle: Uzunluk: 483 cm, Genişlik: 282 cm ve Yükseklik: 257 cm.
    Şimdi adresinden değerleri girdiğimde sonuçlar zaten çıkıyor )örneğin perde benim anladığım kadarıyla filmin kaplayacağı alan 268cm'e kadar büyütülebiir haliyle perdenin kendisi de 276cm civarı olsa dört tarafındaki siyah alanlar içinde yeterince yer kalmış oluyor) ancak orada kafama takılan bir şey oldu, projeksiyon cihazının durması gereken yükseklik hakkında bilgi bulamadım. Nasıl bir yapılandırmaya gitmem gerektiğini doğrusu çözemedim. AT-6000 de eşek ölüsü gibi ve kocaman, asmayı da hiç istemiyorum. Ne yapmamız lazım arkadaşlar, katkılarınızı bekliyorum.


    Ekleme: Bu arada önemli bir detayı da atladım tabi, odamın yapısı nedeniyle (Odanın genişliği yani eni çok dar) ya pencere ya da kapı tarafına perde koymak zorundayım, bütçe de neredeyse kalmadı zaten, yine de şartları motorlu perde yönünce zorlayabilirim ancak ilk tercihim duygusal bağlamda manuel olması yönünde. Direk üreten kişilerden iletişime geçtiklerim arasında gain değeri 1.0'ın altında olan pek yok, hemen hepsi 1.2'den bahsediyor, bu çok önemli mi sizce ve hangi perdeyi, markayı vs tercih etmeliyim, önereceğiniz bir esnaf var mı? Ankara'dan firma tavsiyeniz olursa daha çok işime gelir.

    Cihazınız hayırlı olsun,
    Perde olarak yerli üretim veya oem(uzakdoğudan ithal edilip TR de üzerine etiket basılan) perdelerin gain oranı şu, kalitesi bu gibi verilen değerler gerçeği yansıtmayabilir. Malesef bu ürünlerin bir standardı olmuyor.
    Tavsiyem uluslararası alanda marka yatırımı yapılmış olan ürünler tercih edin. Bu markalar kullanılan kumaş üzerine arge yapıp gerekli testlere tabi tutup o şekilde kumaş gaini 1,1 vs diyebiliyorlar. Yoksa herkes benim kumaşım şu kadar gain diyebilir. Teste sokmadan aksini kim ispatlayabilir ki.
    Bu markalara örnek olarak Elite Screens ve Projecta yı tavsiye edebilirim.
    Projectanın storlu perdeleri de türkiye de satılıyor. Uygun fiyatlı kaliteli storlu perde düşünürseniz projectayı inceleyin derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rkocak03

    Eyeq 200*200 arkası siyah perde aldım fakat 1-2 yerde dalgalanma oluyor bu tur problemleri nasıl çözüyorsunuz

     Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.

    Storlu perdelerde zamanla daha da potluk oluşuyor diye biliyorum. Sizin perdeniz ne durumda acaba.
    Fotoğrafta görünen karanlık ortamda dahi yansıttığınız görüntü yamuk çıkmış. Böyle bir durumda ürünü iade etseniz en iyi çözüm olurdu açıkçası.
    Normalde hiç bir perde markası storlu veya motorlu projeksiyon perdesi için potluk oluşmayacağı garantisi vermez, az da olsa potluk oluşabilir. Ancak film izlerken rahatsız etmediği oranda kabul edilebilir ancak karanlıkta çekilen fotoğraflarda görüntü yamuk çıkıyor ise bu resmen üretim hatasıdır.
    Sıfır potluk sadece fixed ve tensioned perdelerde garanti edilmektedir.
    fixed frame perdeler orta seviye fiyata sahipler ancak tensioned gerdirmeli motorlu perdeler giriş seviyesi fullhd ev sinema cihazından bile daha pahalıya gelebiliyor.
    bu arada siz nasıl çözüm ürettiniz.




  • newonw1 kullanıcısına yanıt
    Specta aldım hocam, hayırlısı artık, zaten 1 bilemedin 1,5-2 yıl idare etsin de bakarız bir hal çaresine. Tavsiyeniz için teşekkür ederim...
  • kumaş konusunda yardım edecek yok mu?
    https://forum.donanimhaber.com/m_121533255//tm.htm#121647375
  • Arkadaşlar merhaba,
    3 mt X 2.5 mt olan gri stor projeksiyon perdemi duvara sabitlemek istiyorum (Hem potluk sorunu var hem de duvara sabit daha iyi gözüküyor)

    Nasıl bir yol izlemeliyim ? Örnekleri var mıdır ?

    Desteklerinizi rica ediyorum.
  • Merhabalar,
    Silvercrest'in 240x200 perdesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? fiyatı çok uygun
  • Merhabalar,

    Motorlu projeksiyon perdem bozuldu ve tamir yerine yenisini almam tavsiye ediliyor. (300x225)
    Bu perdeyi storlu bir perde haline çevirebilir miyim? başka bir yerde kullanmak için?

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denbay -- 4 Aralık 2016; 19:8:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgenc

    Merhabalar,
    Silvercrest'in 240x200 perdesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? fiyatı çok uygun

    silvercrest uygun fiyat kategorisindeki alabileceğiniz en ideal perde diyebilirim.
    motorlularını tavsiye ederim,
    storluları ise yay mekanizması biraz sesli çalışıyor.
    forumda da epey kullanan var sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 6 Aralık 2016; 0:50:44 >
  • Merhaba TW-5350 almaya karar vermiş gibiyim ama şimdi de perde sıkıntısı başladı bulunduğum ilde bu konuda hizmet veren bir mağaza olmadığı için haliyle internetten almak zorundayım ve araştırdıktan sonra çok fazla kişinin perdeler de sıkıntı yaşadığını gördüm 500 ile 800 arasında bir bütçem var taş çatlasa 900'a çıkabilirim 300x220 bir perde arıyorum istediğim fiyatlara 2-3 tane buldum ancak bu perdeler bana sıkıntı çıkarır mı ? sizin önerebileceğiniz modeller var mı ?
  • Merhaba

    Ofisimizde toplantı odasında kullanmak üzere Sony VPL-EW245 3LCD projeksiyon cihazımızı tavana sabitlemek istiyoruz ancak oda ölçüleri 6x4.5x4m şeklinde uzunluk 6m genişlik 4.5m yükseklik 4m.

    4m görüntü almak için belirttiğim model projeskiyon için 5.5m mesafe yeterli olur mu nasıl öğrenebilirim.
  • merhabalar, lg pw1000 led projeksiyonu genelde duvara kullanıyordum, deneme amaçlı uygun fiyatlı tripod 180X180 bir projeksiyon perdesi aldım. görüntüden mutluyum.

    sorum acaba, kullanmadığım zaman kapatayım mı perdeyi yok hep açık kalsa daha mı iyi olur. açık kalsa yer açısından bir problem yok sadece acaba açık kalınca esneme yapar, potluk olur veya bir zarar gelir mi? teşekkürler şimdiden cevaplar için.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.