Şimdi Ara

Projeksiyon Perde Kumaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Led projeksiyon cihazım için 120x65 görüntü alabildiğim yer için bir projeksiyon perdesi yapmam gerekiyor, maksimum alan 125x75 olabilir.
    Hazır projeksiyon perdelerine baktığımda minimum 180x180 perdeler var dolayısıyla kumaşını alıp kendim hazırlamam lazım.
    Sorularımı TECRÜBELİ arkadaşlar yanıtlayabilirse memnuniyet duyarım..

* Perde kumaşı için çok seçenek var, cam yada gümüş tozlu olmadan fiyat/performans oranı en yüksek kumaş tipi hangisidir?
    * Kumaş rengi ne olmalıdır? Led olduğu için ışık kaybı minimum olmalı.
    * Perde etrafında siyah çerçeve çok farklı bir hava veriyor, kumaş aldığımda bunu nasıl yaparım?
    * Bu perdeyi rulo haline getireceğim için potluklar oluşur mu? gerginlik için başka ne yapabilirim?

Vaktiniz için şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circuit -- 2 Kasım 2016; 16:56:13 >

• kumaş konusunda bilgili arkadaşlar pek uğramıyor buraya sanırım :)
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57815217 Burdaki linkte bahsediyorlardı sanırım bı ıncelersınız bıde yansıttıgınız alan cok kucuk degıl mı tv kullanılacak bıyer gıbı daha genıs duvarınız varsa daha keyıf alırsınız yanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o başlığa baktım, benim sorularım perdeden çok kumaş ile ilgili. Onunla ilgili bilgi maalesef yok. Benim kullanmak zorunda olduğum alanın büyüklüğü o kadar, o yüzden hazır perde alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon Perde Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    projeksiyon perdesi vs duvar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.