Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

projektör konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak;

casio xj-a245 modeli almayı düşünüyorum. projektörün perdeye uzaklığı 3 metre olacak.

http://www.projectorcentral.com/Casio-XJ-A245V-projection-calculator-pro.htm sitesindeki projektör hesaplayıcısıyla,
    3 metre mesafeden 1.96 metre görüntü genişliği alabiliyorum. Fakat ben 2.40 metre genişliğindeki bir perdeyi tam doldurmak istiyorum. Aradaki 44 cm lik farkı projeksiyonun zoom özelliğiyle kapatmak mümkün mü ?
    Cihazın 2x zoom özelliği var.

Ayrıca 2x zoom demek görüntüyü 2 misli büyütmek mi demek ?

Cevaplayana şimdiden teşekkür ederim.

linkte cevabı var zaten. Diagonal Range i seçip zoom aralığını da ölçebilirsiniz.

2x zoom demek mesafe ile oynamadan görüntüyü iki misli büyütüp küçültebilir demek.

Teşekkürler, değerlendireceğim.

• selamlar. toplamda 50 saat kullanılmamış NEC NP115 Projeksiyon cihazı var. Büyük ekran tv aldığımdan ihtiyacım kalmadı.
    Hiç monte edilmedi. Kutusu yok ama çiziksiz, uzaktan kumandası mevcut. kadıköy kozyatağı elden teslim 575 TL. ilgisini çeken olursa pm atabilir.
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 kişiye sunum amaçlı kullanmak için ekonomik bir projektör arıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur, ikinci el projektör tavsiye ediyor musunuz bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar yaklaşık 15 kişiye sunum amaçlı kullanmak için ekonomik bir projektör arıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur, ikinci el projektör tavsiye ediyor musunuz bu arada?

XGA isterseniz:

SVGA isterseniz:

• selamlar, evimde lg nin 5.1 ses sistemi var, nasın bir projeksiyon cihazı almalıyım ki elimdeki ses sistemini bu cihaz ile kullanabileyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffg61

selamlar, evimde lg nin 5.1 ses sistemi var, nasın bir projeksiyon cihazı almalıyım ki elimdeki ses sistemini bu cihaz ile kullanabileyim ?

Ses sistemine uygun projeksiyon cihaz!
    mermime uygun tabanca arıyorum der gibi birşey olmuş hocam
  • Arkadaşlar benim elimde satılık projeksiyon cihazı var. uygun fiyata satıyorum.

Cihaz temiz sıfır ayarındadır. Japon harikası ürünün sağlamlığı ön plandadır.
    SANYO Ultra Short Throw Projector olarak geçmektedir.
    Kırığı çatlağı sorunu yoktur. Sıfır gibi yani. daha epey süresi vardır..

Piyasa da lambayı değil sadece fitilini 300 tl ye değiştirenler var. bu projeksiyonun yeni lambası ise 80 dolar civarında nette bulunuyor . İstenirse yedek olarak bu fiyata size temin edebilirim.

Yakın mesafeden büyük görüntü elde edilebilir. Evde HD sinema sistemi olarak yada işyerinde cama yakın mesafeden ters sunum ile reklam amaçlı kullanımı uygundur.
    Orjinal Kumandası mevcuttur.
    Ülkemizde özel okulların Promethean akıllı tahta sisteminde de kullanılan bu projeksiyon gündüz ortamında bile doğru renklerde parlak olarak yakın mesafeden tahtaya uygulanabiliyor. bunun sayesinde öğretmen tahtada iken gölgesi ekrana çıkmıyor.
    Türkiyede sıfır fiyatı 2500 tl iken bende sayıca fazla olması ve kredi kartı sıkışıklığı nedeniyle ucuza satılıktır.
    İstenirse alım fişi ile beraber gönderilebilir .

Lambası 400 saat ve orjinal kumanda olan ürünümün fiyatı 500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Arkadaşlar benim elimde satılık projeksiyon cihazı var. uygun fiyata satıyorum.

Piyasa da lambayı değil sadece fitilini 300 tl ye değiştirenler var. bu projeksiyonun yeni lambası ise 80 dolar civarında nette bulunuyor . İstenirse yedek olarak bu fiyata size temin edebilirim.

Yakın mesafeden büyük görüntü elde edilebilir. Evde HD sinema sistemi olarak yada işyerinde cama yakın mesafeden ters sunum ile reklam amaçlı kullanımı uygundur.
    Ülkemizde özel okulların Promethean akıllı tahta sisteminde de kullanılan bu projeksiyon gündüz ortamında bile doğru renklerde parlak olarak yakın mesafeden tahtaya uygulanabiliyor. bunun sayesinde öğretmen tahtada iken gölgesi ekrana çıkmıyor.
    Türkiyede sıfır fiyatı 2500 tl iken bende sayıca fazla olması ve kredi kartı sıkışıklığı nedeniyle ucuza satılıktır.

model kodunu da yazaydınya beya
    DWL2500 de XL51 de Ultra Short Throw Projector olarak geçiyor. örnekleri arttırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Arkadaşlar benim elimde satılık projeksiyon cihazı var. uygun fiyata satıyorum.

model kodunu da yazaydınya beya
    DWL2500 de XL51 de Ultra Short Throw Projector olarak geçiyor. örnekleri arttırabilir.

sanyo plc xe-40

• Arkadaşlar özellikle bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar anneminde yardımcı olacağını söylemesi üzerine Epson EH-TW5900 alabilme fırsatına ulaşmış bulunmaktayım :) Bu projeksiyon üzerine internette TW6000 kadar bilgi edinebilmiş değilim görüntü kalitesi nasıldır TW6000 le aralarında 20000 kontrast fark var çok fark edermi bu durum perde alana kadar MDF den kendi perdemi yapma düşüncesindeyim nasıl bir görüntüyle karşılacağımı söyleyebilirmisiniz eğer ki bu ürünü alacak olursam. Çoğunlukla Film seyretmek amaçlı kullanacağım (Media Box üzerinden ). Ps 3 'e de bağlamayı düşünüyorum. Son olarak internette gördüğüm bir videoda ölü pixel gösteriyordu böyle bir problem varsa yada daha iyi bir şey alabileceksem tavsiyelere açığım yardımcı olabilirseniz sevinirim bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorumda . İlk projeksiyonum olduğu için biraz heyecanda var ondan kusura bakmayım baya bi şey sordum . Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 13 Ekim 2012; 20:11:56 >

• Lg PA70g'de görüntü ile duvar arasında gri renkli kalın bir çerçeve var, Sizce bu normal mi? Bana biraz rahatsız edici geldi doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicodin

Arkadaşlar özellikle bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar anneminde yardımcı olacağını söylemesi üzerine Epson EH-TW5900 alabilme fırsatına ulaşmış bulunmaktayım :) Bu projeksiyon üzerine internette TW6000 kadar bilgi edinebilmiş değilim görüntü kalitesi nasıldır TW6000 le aralarında 20000 kontrast fark var çok fark edermi bu durum perde alana kadar MDF den kendi perdemi yapma düşüncesindeyim nasıl bir görüntüyle karşılacağımı söyleyebilirmisiniz eğer ki bu ürünü alacak olursam. Çoğunlukla Film seyretmek amaçlı kullanacağım (Media Box üzerinden ). Ps 3 'e de bağlamayı düşünüyorum. Son olarak internette gördüğüm bir videoda ölü pixel gösteriyordu böyle bir problem varsa yada daha iyi bir şey alabileceksem tavsiyelere açığım yardımcı olabilirseniz sevinirim bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorumda . İlk projeksiyonum olduğu için biraz heyecanda var ondan kusura bakmayım baya bi şey sordum . Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar cihazın siparişini verdim.Kablo olarak BELKIN BELKIN 3D PRO-HD 2000 HDMI TO HDMI 1,4 KABLO 2 MT kablo aldım umarım uyumludur. Bir an gaza geldim siparişi verdim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama gözlüğü ( EPSON 3D Glasses - ELPGS01 ) almaya param yetmedi. Olduğu zaman önce perdeyimi alsam gözlüğümü bilmiyorum. Sizce ne yapsam ? Şimdilik mdf den perde yapacam onu nasıl yapacam ama @teknika nickli arkadaşımız mdfye kimyasallar sürdüğünü söylemişti ne sürülüyor . yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 16 Ekim 2012; 16:25:25 >

• Selam arkadaşlar,

Okula bizde projeksiyon alacağız, fakat ne alacağımıza (uzmanlık alanımız olmadığından) karar veremedik.
    Ve yine DH uzmanlarının bir fikrini alalım dedik.

Kendi araştırmam ile;

Epson EB-S02 3LCD
    http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/epson-eb-s02-eb-s02-2600-ansi-lumen,-svga(800x600),-3000:1-kontrast,-5000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=58054

ve

Viewsonic PJD5123
    http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/viewsonic-pjd5123-pjd5123,-svga-3d-(800x600),-2700-ansi-lumen,-3000:1,-120-hz,-50006000-saat/productdetails.aspx?I_ID=56964

Modelleri bütçemize daha uygun geldi. Fakat 2 markanın da farklı sistemde olduğunu öğrendim.

3LCD ve DLP teknolojisi. Tam olarak bir birlerine üstünlüklerini anlayamadım.

Benim dikkatimi çeken bir diğer özellikleri,
    Viewsonic 3 yıl garantili Epson ise standart 2 yıl.

Fakat projeksiyonda Epson markası daha bilinirlik açısından avantajı var. Buda şurada önemli okul yönetimi,
    teknik olarak anlamasa da, "hmm Epson almışlar iyi, iyi güzel" diyebilecekken,
    "Viewsonic bu ne ya Çin malı mı? ilk defa duydum dandik bişey galiba" da diyebilir. Halbuki Amerikan teknolojisi ama bilmeden burun kıvırabilir.

Off karar veremedik işte görüyorsunuz kendime alır gibi yine araştırıyorum halbuki,
    evet karar vermemde yardımcı olun vatan'daki %25 indirim bitmeden alayım yarın.

• @thall hocam çok fazla bir bilgim yok ancak az buçuk bilgimle paylaşayım dedim dpl projeksiyonlar çoğunlukla sunum ve slaytlar için daha donuk renkler içeriyor. Taşıma konusu ise problem parçaları sabit değil ancak 3lcd parçalar sabit ve daha canlı renkler elde edebilirsiniz. Bana görede epson markası daha mantıklı gelmekte .
  • Arkadaşlar bir kaç kişiye sordum ve internetten yapmış olduğum araştırmalarda gümüş perde yoksa 3d verim alamazmışım. Hiçmi bir şey anlamam 3d filmden yani. Kendim Mdf den yaparsam olmazmı .
  • Arkadaşlar baya bir soru soruyorum ama merak işte araştırdım ama bulamadım External 3D IR Emitter ne işe yarıyor
  • Arkadaşlar 3D destekli olan Acer H5360 cihazımı alalı 3 ay oldu ancak hala bilgisayarımla 3D izleyemiyorum.
    ekran kartım NVIDIA GTX 460 SE(sitesinde 3D destekli olduğu yazıyor)
    Bağlantı için kullandığım kablolar 1,4 ve 3D destekli 30 TL civarında bimeksten alınmış kablo ve DVI kablosu ile de denendi.
    Ayarlardan 3D DLP ile 60 hz ve 120 hz vs ile her sey ile denendi.
    Kullandığı 3D gözlük DLP link viewsonic gözlükler. (projeksiyon için)-Gözlükler full şarjla da denendi.
    Her türlü çöznürlük ile denendi.
    Program olarak sview, stereoskopic player, power dvd 12 vs ile denedi.
    Her türlü video formatı, 10 gb in üzerinde olan 3D videolar dahil hepsiyle denendi.
    Sadece ve sadece bir filmde side by side izlerken aralıklı 2 görüntü birleşti ancak hafif kaçırıyordu. Ben de 3D kablodan olabileceğini düşündüm ve hızlı bir
    3D kablo aramaya başladım, ancak daha fazla para kaptırmadan evvel bilen ya da denemiş birinden tavsiye bekliyorum. Hangi 3D kablo alınmalı. HMI ^d mi yoksa DVI 3D mi alınmalı ya da başka bir yerde sorun olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbe

Arkadaşlar 3D destekli olan Acer H5360 cihazımı alalı 3 ay oldu ancak hala bilgisayarımla 3D izleyemiyorum.
    ekran kartım NVIDIA GTX 460 SE(sitesinde 3D destekli olduğu yazıyor)
    Bağlantı için kullandığım kablolar 1,4 ve 3D destekli 30 TL civarında bimeksten alınmış kablo ve DVI kablosu ile de denendi.
    Ayarlardan 3D DLP ile 60 hz ve 120 hz vs ile her sey ile denendi.
    Kullandığı 3D gözlük DLP link viewsonic gözlükler. (projeksiyon için)-Gözlükler full şarjla da denendi.
    Her türlü çöznürlük ile denendi.
    Program olarak sview, stereoskopic player, power dvd 12 vs ile denedi.
    Her türlü video formatı, 10 gb in üzerinde olan 3D videolar dahil hepsiyle denendi.
    Sadece ve sadece bir filmde side by side izlerken aralıklı 2 görüntü birleşti ancak hafif kaçırıyordu. Ben de 3D kablodan olabileceğini düşündüm ve hızlı bir
    3D kablo aramaya başladım, ancak daha fazla para kaptırmadan evvel bilen ya da denemiş birinden tavsiye bekliyorum. Hangi 3D kablo alınmalı. HMI ^d mi yoksa DVI 3D mi alınmalı ya da başka bir yerde sorun olabilir mi?

bana soracak olursanız bulabilirseniz bir mediabox la felan denemenizde fayda görüyorum. Umarım probleminiz çözülür. Bu arada benim ürünüm daha gelmedi ancak kablo olarak BELKIN 3D PRO-HD 2000 HDMI TO HDMI 1,4 KABLO 2 MT kablo aldım. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 14 Ekim 2012; 22:01:51 >

• Arkadaşlar...
    Evimde TV ve film seyretmek için bir projeksiyon cihazı arıyorum. Kullanım haftada 5-10 saattir. %80 gece saatlerinde seyredilecek. Bütçe olarak çok yüksek tutarları ayıramıyorum. İkinci el benim için gayet makul bir çözüm olabilir. 500 - 1000 TL arası bir bütçe belirlenmiş olsa da düşük fiyatlar tercih sebebim. Marka olarak ne seçmeliyim? İkinci elde nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanblues

Arkadaşlar...
    Evimde TV ve film seyretmek için bir projeksiyon cihazı arıyorum. Kullanım haftada 5-10 saattir. %80 gece saatlerinde seyredilecek. Bütçe olarak çok yüksek tutarları ayıramıyorum. İkinci el benim için gayet makul bir çözüm olabilir. 500 - 1000 TL arası bir bütçe belirlenmiş olsa da düşük fiyatlar tercih sebebim. Marka olarak ne seçmeliyim? İkinci elde nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz var mı?

Kardeşim şunlara bir bak istersen

www.istanbulbilisim.com.tr
    Acto DS110 DLP Projeksiyon (Perde ve Aparat hediyeli)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/ds110-pede-aparat-acto-projeksiyon-en-ucuz-fiyatlari,36524.html

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.