Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam,

Arkadaşlar evde karanlık veya loş ortamda film izlemek için projeksiyon arıyorum ve bu konuda pek bilgim yok.

Bazı arkadaşlar film için DLP alma diyor ama full HD bir cihazda lcd teknoloisi baya pahalı oluyor. Benim limitim max 2000 TL.

Bugün vatanda viewsonic pro8200 e baktım fiyatı fena değildi. Sizce bu model nasıldır ?

Veya buna yakın cihaz tavsiyelerinde bulunabilirsiniz.

Çözünürlüğü ve kontrası iyi olsun. Karanlık ortamda izleyeceğim. 240x200 perde almayı düşünüyorum ve perde uzaklı 3.8 metre.

Şimdiden tşk ederim.
  • prox02yi tavsiye edebilirim güzel bir cihaz lambası dahil 2 yıl garantisi war . dahili bataryası var ve 1 saat kesintisiz sunum yapılabiliyor . Menüde tamamen Türkçe 500 ansilümen ışık gücüne sahip çözünürlüğüde 1280 x 800. HDMI VGA AV USB SD KART bütün girişler var bütün cihazlara bağlayıp kullanabiliyosunuz . Fiyat benim bütçemi çok zorladı fakat değdi diye düşünüyorum. 2000 tl harcamanıza da gerek yok :) Gündüz performansı çok yeterli, film performansı ise mükemmel diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve217

prox02yi tavsiye edebilirim güzel bir cihaz lambası dahil 2 yıl garantisi war . dahili bataryası var ve 1 saat kesintisiz sunum yapılabiliyor . Menüde tamamen Türkçe 500 ansilümen ışık gücüne sahip çözünürlüğüde 1280 x 800. HDMI VGA AV USB SD KART bütün girişler var bütün cihazlara bağlayıp kullanabiliyosunuz . Fiyat benim bütçemi çok zorladı fakat değdi diye düşünüyorum. 2000 tl harcamanıza da gerek yok :) Gündüz performansı çok yeterli, film performansı ise mükemmel diyebilirim.

Cevabınız için tşk ederim :)
    Ama olmuşken iyi bişey olsun istiyorum Full HD gibi.

Epson TW3200 modelini beğendim ama kampanyada falan yakalamak lazım.
  • Bende kendi projeksiyonumu tanıtmak istiyorum arkadaşlar. Elimde iki adet mevcuttur.

SANYO PLC-XE40 XGA projektör 1m den 80 inç Maç Keyfi 400 saatte

SANYO Ultra Short Throw Projector olarak geçmektedir. Fotograflarda bu görülüyor zaten..
    Kırığı çatlağı sorunu yoktur. lambası 400 saat kadar kullanılmıştır.
    Fotograflar yeni çekilmiştir. Yeni çekilen videosu youtube sitesine atılmıştır. link aşağıdadır. Ses cihazda mevcut hoparlorden gelmektedir.

Piyasa da lamba yı değil sadece fitilini 300 tl değiştirenler var. bu projkesiyonu yeni lambası ise 80 dolar civarında nette bulunuyor .

Yakın mesafeden büyük görüntü elde edilebilir.
    Evde HD sinema sistemi olarak yada işyerinde cama yakın mesafeden ters sunum ile reklam amaçlı kullanımı uygundur.
    Projeksiyonu Kıraathanelerde maç yayını içinde kullanımı uygundur. Mekan sıkıntısı yoktur. 2-3 metrelik perdenin sadce 1- 1,5 metre önüne herhangi bir sehpaya koymanız yeterlidir. perdeyi ortalamanız gerekmez . Resimlerdeki ön ayaklarını bile kaldırmadan görüntüyü karşıya düz olarak vercektir.keystone yapmanıza bile gerek yoktur.

Ülkemizde özel okulların Promethean akıllı tahta sisteminde de kullanılan bir projeksiyon gündüz ortamında bile yakın mesafeden tahtaya uygulanabiliyor. bunu sayesinde öğretmen tahtada iken gölgesi çıkmıyor.TR sıfır fiyatı 2500 tl idi zamanında..

Fotograflar yenidir..

Ürün dükkanımda satıştadır :)

• Arkadaşlar elimde Casio XJ-A140 DLP Projeksiyon var. Aşağı yukarı 250 saat kullanımım oldu. Kullanım esnasında beyaz noktalar belirmeye başladı 1-2 derken şimdi yüzlerce var. ilk zamanlar birkaç taneden bir şey olmaz dedim ama yüzlerce olunca sanki perde de ışık demeti var sanıyorsunuz. Cihazı yaptırabilir miyim. Bilgisi olan varsa sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar Promacto pro X08 projeksiyon almayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı msj ları okuyunca olumlu yazan da çok olumsuz yazanda objektif yazarsanız sevinirim.ilk projeksiyonum olacak antalya dayım bu modeli deneme şansım yok netten sipariş vermeyi düşünüyorum.çok araştırdım bi okadar da aklım karıştı video paylaşımı bulamadım bu cihazla ilgili youtube de de yok sadece resimler var video içeriği olarak ,yardımcı olursanız sevinirim . umarım cvp çabuk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdal07

merhaba arkadaşlar Promacto pro X08 projeksiyon almayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı msj ları okuyunca olumlu yazan da çok olumsuz yazanda objektif yazarsanız sevinirim.ilk projeksiyonum olacak antalya dayım bu modeli deneme şansım yok netten sipariş vermeyi düşünüyorum.çok araştırdım bi okadar da aklım karıştı video paylaşımı bulamadım bu cihazla ilgili youtube de de yok sadece resimler var video içeriği olarak ,yardımcı olursanız sevinirim . umarım cvp çabuk gelir

Tam olarak nesini öğrenmek istiyorsunuz?
    Fiyatı piyasada daha da düşmüş. Çok da iyi olmuş. Zaten kendi kategorisinde en iyilerden biriydi. Şimdi en iyisi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

merhaba arkadaşlar Promacto pro X08 projeksiyon almayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı msj ları okuyunca olumlu yazan da çok olumsuz yazanda objektif yazarsanız sevinirim.ilk projeksiyonum olacak antalya dayım bu modeli deneme şansım yok netten sipariş vermeyi düşünüyorum.çok araştırdım bi okadar da aklım karıştı video paylaşımı bulamadım bu cihazla ilgili youtube de de yok sadece resimler var video içeriği olarak ,yardımcı olursanız sevinirim . umarım cvp çabuk gelir

Fiyatı piyasada daha da düşmüş. Çok da iyi olmuş. Zaten kendi kategorisinde en iyilerden biriydi. Şimdi en iyisi olmuş.

keşke bilinen bi marka alsaydım dedirtir mi? heralde bazı projeksiyonlarda yazılım güncelleme var bunun sitesinde öyle bişeye rastlamadım var mı? yok mu? Fiyat olarak çok iyi evet ufaktan başlamak için süper :)Zaten şu an için tek aklımda olan marka ve model bu alternatifini bulamadım tutmadım açıkçası .DLP istemiyorum o yüzden .Kullanan arkadaşların resim değilde video yüklemeleri çok iyi olurdu :)) neyse ben yapıcam galiba bunu da :)

• quote:

quote:

quote:

keşke bilinen bi marka alsaydım dedirtir mi? heralde bazı projeksiyonlarda yazılım güncelleme var bunun sitesinde öyle bişeye rastlamadım var mı? yok mu? Fiyat olarak çok iyi evet ufaktan başlamak için süper :)Zaten şu an için tek aklımda olan marka ve model bu alternatifini bulamadım tutmadım açıkçası .DLP istemiyorum o yüzden .Kullanan arkadaşların resim değilde video yüklemeleri çok iyi olurdu :)) neyse ben yapıcam galiba bunu da :)

Valla ben 1 yılı geçkindir kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bana fazlasıyla yetiyor. Bende DLP değil LCOS almak istediğim için tercih etmiştim. DLP lerde mesafe uzayınca pikseller ortaya çıkıyor. Ben bunu 10 metreye koyup, piksel testi yaptım, hiç bir şekilde piksellenme olmadı. Laglanma olmadı. Sadece hala oğluna PS3 oynamaya gittiğimde ekranda gidip gelme oldu. Oda HDMI kablonun kalitesiz oluşundan kaynaklanan bir şeymiş. Onuda paraya kıyıp iyi bir kablo alarak çözdüm. Sıkıntı yok yani...

LCOS alacaksan zaten bundan iyi başka bir tercih yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_faruk

quote:

quote:

quote:

Valla ben 1 yılı geçkindir kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bana fazlasıyla yetiyor. Bende DLP değil LCOS almak istediğim için tercih etmiştim. DLP lerde mesafe uzayınca pikseller ortaya çıkıyor. Ben bunu 10 metreye koyup, piksel testi yaptım, hiç bir şekilde piksellenme olmadı. Laglanma olmadı. Sadece hala oğluna PS3 oynamaya gittiğimde ekranda gidip gelme oldu. Oda HDMI kablonun kalitesiz oluşundan kaynaklanan bir şeymiş. Onuda paraya kıyıp iyi bir kablo alarak çözdüm. Sıkıntı yok yani...

LCOS alacaksan zaten bundan iyi başka bir tercih yok...

teşekkürler arkadaşlar ilgilerinize ,10 dk önce sipariş verdim :) artık gelince bakıcam hayırlı osun :) burdan yazarım artık projeksiyonculardan oldum galiba :))

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

@Caner_Gs Elektroniksarayi.com da olması lazım ürün. stoklaronda kaldı mı bilmiyorum ama bir bakmakta fayda var.

Bu arada arkadaşlar, dün gece yeni SLR makinem ile bir miktar resim çektim... tabi makine ayarlarına alışmam lazım biraz, karanlıkta resim çekmek , hele ki sürekli hareketli sahnelerde zor ama, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. resimleri 1920x1080 e küçülttüm, çunku her biri 18 mp idi, upload edemiyorum öyle.

Buyrun Promacto X08 in Krem rengi duvarda çektğim görüntüleri

Bu hafta sonu oynanan muhteşem manchester city maçı tekrarından biraz görüntü aldım,

Not: Görüntüler 3.5 mt civarından, 16:9 formtında, 210 cm diygonal ölçü , yani 82.6" Ekranda alınmıştır!

1-Hızlı sahnede yakalamaya çalıştım, iyi bence

2-Sabit görüntü yakalama çabalarım :)))

3- Seyircileri, detay yakalama adına çektim, kalabalık görüntülerde verdiği performansla ilgili fikir olur diye.

4- Nat Geo dan fragman, o an gösterimde olan belgesel çok tırttı o yüzden çekmedim ondan :) ayılı falan :P

5- King Q7 :))

6- Ateş krallığı filminden bir kaç kare.

Umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur : )))

Hocam bu resimler çok güzel çıkmış...

• quote:

eywallah kardeş, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım insanlara.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

@Caner_Gs Elektroniksarayi.com da olması lazım ürün. stoklaronda kaldı mı bilmiyorum ama bir bakmakta fayda var.

Bu arada arkadaşlar, dün gece yeni SLR makinem ile bir miktar resim çektim... tabi makine ayarlarına alışmam lazım biraz, karanlıkta resim çekmek , hele ki sürekli hareketli sahnelerde zor ama, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. resimleri 1920x1080 e küçülttüm, çunku her biri 18 mp idi, upload edemiyorum öyle.

Buyrun Promacto X08 in Krem rengi duvarda çektğim görüntüleri

Bu hafta sonu oynanan muhteşem manchester city maçı tekrarından biraz görüntü aldım,

Not: Görüntüler 3.5 mt civarından, 16:9 formtında, 210 cm diygonal ölçü , yani 82.6" Ekranda alınmıştır!

1-Hızlı sahnede yakalamaya çalıştım, iyi bence

2-Sabit görüntü yakalama çabalarım :)))

3- Seyircileri, detay yakalama adına çektim, kalabalık görüntülerde verdiği performansla ilgili fikir olur diye.

4- Nat Geo dan fragman, o an gösterimde olan belgesel çok tırttı o yüzden çekmedim ondan :) ayılı falan :P

5- King Q7 :))

6- Ateş krallığı filminden bir kaç kare.

Umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur : )))

prom geldi :)) resim ayarları nda yardımcı olursan sevinirim kontrast ... gibi hangi değerlerde yapmam lazım .deneyimlerinizi yazarsanız memnun olurum

• arkadaşlar projeksiyonu tavana bağlamayla ilgili şöyle bir sıkıntım var.
    projeksiyonla askı aparatının bağlantısı için 3 tane vida gerekiyor ve bunlar kayboldu :D
    3,5 x 25 mm lik vidalar.
    ben bunların yerine ağaç vidası koysam sıkıntı yaşar mıyım acaba?
  • Arkadaşlar merhaba, ben bu işlerden hiç anlamıyorum öncelikle belirteyim. Evde film izlemek için büyük ekran led tv lere para vermekten ziyade, projeksiyon almak istiyorum. 700-800 tl arası projeksiyonları diz üstüne bağlayıp duvara yansıtınca sinema gibi keyif verir mi? Yani ucuz projeksiyonlarda film izlenir mi? Konuyu biraz okudum ama herkes prof olmuş artık burda:) yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin

arkadaşlar projeksiyonu tavana bağlamayla ilgili şöyle bir sıkıntım var.
    projeksiyonla askı aparatının bağlantısı için 3 tane vida gerekiyor ve bunlar kayboldu :D
    3,5 x 25 mm lik vidalar.
    ben bunların yerine ağaç vidası koysam sıkıntı yaşar mıyım acaba?

civata yerine vida kullanırsan cihazın üzerindeki dişleri bozarsın. bir daha da kullanamazsın. farklı bir vida yada civata kullanmazsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkoman.27

Arkadaşlar merhaba, ben bu işlerden hiç anlamıyorum öncelikle belirteyim. Evde film izlemek için büyük ekran led tv lere para vermekten ziyade, projeksiyon almak istiyorum. 700-800 tl arası projeksiyonları diz üstüne bağlayıp duvara yansıtınca sinema gibi keyif verir mi? Yani ucuz projeksiyonlarda film izlenir mi? Konuyu biraz okudum ama herkes prof olmuş artık burda:) yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.

Pro X08 tavsiye ederim. Alanların yorumlarını da okumalısınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkoman.27

Arkadaşlar merhaba, ben bu işlerden hiç anlamıyorum öncelikle belirteyim. Evde film izlemek için büyük ekran led tv lere para vermekten ziyade, projeksiyon almak istiyorum. 700-800 tl arası projeksiyonları diz üstüne bağlayıp duvara yansıtınca sinema gibi keyif verir mi? Yani ucuz projeksiyonlarda film izlenir mi? Konuyu biraz okudum ama herkes prof olmuş artık burda:) yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.

Pro X08 tavsiye ederim. Alanların yorumlarını da okumalısınız.

sağolun tşk ederim. Hakkaten dediğiniz gibi fiyatıda çok iyi yorumlarıda. Ayrıca, 3 boyutlu filmleri izleyebiliyormuşuz gözlük ile.. Bu süper işte:)) peki perde almak gerekirmi direkt duvaramı yansıtmak iyi olur.?

• Arkadaşlar selamlar.

Haftasonu Epson TW-6000W modelini inceledim ve memnun kaldım.
    Ancak 3D fazla kullanmayacağım bir özellik. Dolayısıyla buna para vereceğime 3D özelliği olmayan ancak 2D performansı daha iyi olan modeller var (TW-4400 ya da 4000 model numarasını tam hatırlamıyorum ama hem kontrast oranı çok daha yüksek, hem makine daha sessiz, hem ansi lümeni de yeterli).

Bu konuda bir tavsiye istiyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.