Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanbe

Arkadaşlar 3D destekli olan Acer H5360 cihazımı alalı 3 ay oldu ancak hala bilgisayarımla 3D izleyemiyorum.
    ekran kartım NVIDIA GTX 460 SE(sitesinde 3D destekli olduğu yazıyor)
    Bağlantı için kullandığım kablolar 1,4 ve 3D destekli 30 TL civarında bimeksten alınmış kablo ve DVI kablosu ile de denendi.
    Ayarlardan 3D DLP ile 60 hz ve 120 hz vs ile her sey ile denendi.
    Kullandığı 3D gözlük DLP link viewsonic gözlükler. (projeksiyon için)-Gözlükler full şarjla da denendi.
    Her türlü çöznürlük ile denendi.
    Program olarak sview, stereoskopic player, power dvd 12 vs ile denedi.
    Her türlü video formatı, 10 gb in üzerinde olan 3D videolar dahil hepsiyle denendi.
    Sadece ve sadece bir filmde side by side izlerken aralıklı 2 görüntü birleşti ancak hafif kaçırıyordu. Ben de 3D kablodan olabileceğini düşündüm ve hızlı bir
    3D kablo aramaya başladım, ancak daha fazla para kaptırmadan evvel bilen ya da denemiş birinden tavsiye bekliyorum. Hangi 3D kablo alınmalı. HMI ^d mi yoksa DVI 3D mi alınmalı ya da başka bir yerde sorun olabilir mi?

cihaziniz 3d ready.
    vga kablo baglantisi+1024x768 cözünürlük+120 hz. ve stereoscopic player kullanicaksiniz.
    stereoscopicplayerda dosya ac tikladiginizda "stereoscopic giris bicimi" diye bir pencere acilacak.oradan izlemek istediginiz video hangi formatta ise onu sececeksiniz.örnegin "side by side" 3d film izlemek istiyorsunuz."yanyana önce sol görüntü" secin.eger böyle bir pencere cikmiyorsa "dosya/yerlesim/yanyana,önce sol görüntü" secin.
    daha sonra "görünüm/görüntüleme yöntemi/yazilim sayfacevirici" secin.stereoscopic playerda 3d sadece tam ekran modunda aktif oluyor.
    projektör ayarlarindanda 3d yi aktif ederseniz izlemeniz gerekiyor.

bu sekilde yinede izliyemiyorsaniz sorun muhtemelen donanimsaldir.

• Merhaba arkadaşlar epson marka projeksiyon kullanıyorum ve görüntüde şu anda gölge oluşmaya başladı bunun nedeni ne olabilir. daha önce aynasının biri yerinden çıkmıştı onu kendim taktım acaba hatayı ben mi yaptım bu sorun neden kaynaklanır lütfen cevaplayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

Lg PA70g'de görüntü ile duvar arasında gri renkli kalın bir çerçeve var, Sizce bu normal mi? Bana biraz rahatsız edici geldi doğrusu...

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

Soruma yanıt bulabilecek miyim? sizce bu kalın çerçeve normail mi? Mediya oynaıtıcı ya d ahangi kaynağı açarsanız açın durum fark etmiyor...
  • Dlp olduğundan kaynaklı çıkıyor kenardaki şerit bizim okulda da var aynısından sunum amaçlı olduklarından dolayı dlp lerde köşeyi göstermek için var
  • Led lambalı cihazların tamamı sabit mercekli yapıldığı için bu köşegenler kaçınılmazdır. Marka ayırmaksızın hepsinde mevcuttur.
  • Promacto X08 ve 180cm'lik tripod satılıktır.

İhtiyacı olanlara duyurulur.

Link
  • Arkadaşlar şu an için alınabilecek 2000-2500 lira arasında en iyi fiyat performansa sahip FullHD (1920x1080) projeksiyon hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superman34

Arkadaşlar şu an için alınabilecek 2000-2500 lira arasında en iyi fiyat performansa sahip FullHD (1920x1080) projeksiyon hangisidir?

bunlara bir bak derim

• Arkadaşlar çok büyükbir bütçem yok LG HS201 almayı planlıyordum ama şuaralar internet piyasasında yok gibi bende gittigidiyordan şöylebir ürüne rastladım

%10 word puanla 500 tl ye geliyor sizce değermi yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aamisos

Arkadaşlar çok büyükbir bütçem yok LG HS201 almayı planlıyordum ama şuaralar internet piyasasında yok gibi bende gittigidiyordan şöylebir ürüne rastladım

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/20-000-saat-led-lamba-omur-1080i-lcd-projeksiyon-66247055

%10 word puanla 500 tl ye geliyor sizce değermi yardımlarınızı bekliyorum

Promacto X08'i 180cm tripod ile beraber 600-TL'ye satıyorum.
    15 aylık garantisi devam etmekte olup bu forumda kullananların görüşlerini okuyabilirsin.

Aşağıdaki linkte ilanım mevcuttur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67644284/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67644284

G.ttig.diyor üzerinden ilan açabilirim.
    Worldcard ile %10 puan kazanarak ürünü 540-TL'ye mal edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orijinalden alıntı: superman34

Arkadaşlar şu an için alınabilecek 2000-2500 lira arasında en iyi fiyat performansa sahip FullHD (1920x1080) projeksiyon hangisidir?

bunlara bir bak derim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/optoma-hd230x-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,33087.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-w1060-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,31070.html

DLP mi yoksa LCD olanlar mı tercih edilmeli?

• Arkadaslar sadece evde aksamlari, film izlemek icin, max 800 900 liralik bi projeksiyon cihazi tavsiye edebilirmisiniz?

Odada cok kucuk 2 adet pencere var, gunduzleride storlari kapatinca baya karanlik oluyo. Perde özelliklerim su sekilde; 16:9 / 90" (200x112) manuel. 16:9 yada enazindan wide kullanabilecegim bi projektör istiyorum.

LED projektörlere baktim ama lumen degerleri cok dusuk. Tam olarak projeksiyon konusunda hakim olmadigim icin bu fiyatlara en iyi ne alabilirim bilemedim. Karanlikta keyifle film izleyebilmek icin en dusuk lumen degeri ne olmali? Extreme bi performans beklemiyorum, karanlikta keyifle izlensin, gunduzleride storlari kapatinca rahatca izlensin yeter, parasinin hakkini versin istiyorum. Asus p1, acer c120 yada k11 tavsiye edermisiniz buarada?

Tavsiyelerinizi bekliyorum, tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korax -- 20 Kasım 2012; 2:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korax

Arkadaslar sadece evde aksamlari, film izlemek icin, max 800 900 liralik bi projeksiyon cihazi tavsiye edebilirmisiniz?

Odada cok kucuk 2 adet pencere var, gunduzleride storlari kapatinca baya karanlik oluyo. Perde özelliklerim su sekilde; 16:9 / 90" (200x112) manuel. 16:9 yada enazindan wide kullanabilecegim bi projektör istiyorum.

LED projektörlere baktim ama lumen degerleri cok dusuk. Tam olarak projeksiyon konusunda hakim olmadigim icin bu fiyatlara en iyi ne alabilirim bilemedim. Karanlikta keyifle film izleyebilmek icin en dusuk lumen degeri ne olmali? Extreme bi performans beklemiyorum, karanlikta keyifle izlensin, gunduzleride storlari kapatinca rahatca izlensin yeter, parasinin hakkini versin istiyorum. Asus p1, acer c120 yada k11 tavsiye edermisiniz buarada?

Tavsiyelerinizi bekliyorum, tesekkurler :)

Hocam benim sana tavsiyem Promacto X08 mükemmel bir cihaz.
    usb den tüm formatlar ıdestekliyor. harici disk bile takabiliyorsun
    led lamba
    2 yıl lamba garantisi
    full hd ye kadar cozunurluk destegi var
    sd kart desteği
    3d ready
    hdmi

• Hocam tavsiye icin cok tesekkur ederim, yalniz bu cihaz sadece turkiyede satiliyor sanirsam. Ben yurtdisinda yasiyorum, garantisi falanda olsun istedigim icin tercih edemiyorum maalesef bu urunu :(
  • 800-900 lira deyince hiç aklıma gelmedi.
    o zaman buna bir bakın

Dell M110

• Hocam tesekkur ediyorum, M110u arastiriyorum, sanirsam alicam bunu. Baska tavsiyeler var ise bakabilirim yine :) Tesekkurler simdiden
  • Buarada, duvardan duvara ölctugumde 3.30cm lik bi alanim var. Projektöru aldigimda tam perdeye sigdirmak istiyorum.(90" yada 77" lik perde secme sansim var) Özellikle secmem gereken bi uzaklik varmi? Yoksa duvarin en gerisine yerlestirip kafama göre ayar yapip perdeye sigdirabilirmiyim`? En saglikli ayar nasil olur bu konuda?
  • arkadaşlar 1 sene önce aldığım promacto x08 led projeksiyon cıhazımı satıyorum.cihaz kutulu ve eksiksizdir.hiçbir sorunu yoktur.temiz ve titiz kullanılmıştır.
  • quote:

Buarada, duvardan duvara ölctugumde 3.30cm lik bi alanim var. Projektöru aldigimda tam perdeye sigdirmak istiyorum.(90" yada 77" lik perde secme sansim var) Özellikle secmem gereken bi uzaklik varmi? Yoksa duvarin en gerisine yerlestirip kafama göre ayar yapip perdeye sigdirabilirmiyim`? En saglikli ayar nasil olur bu konuda?

Bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz. Ancak mesafe arttıkça görüntü genişleyeceğinden parlaklık düşecektir. Buna dikkat etmenizde fayda var.
  • quote:

Buarada, duvardan duvara ölctugumde 3.30cm lik bi alanim var. Projektöru aldigimda tam perdeye sigdirmak istiyorum.(90" yada 77" lik perde secme sansim var) Özellikle secmem gereken bi uzaklik varmi? Yoksa duvarin en gerisine yerlestirip kafama göre ayar yapip perdeye sigdirabilirmiyim`? En saglikli ayar nasil olur bu konuda?

aşağıda ki linki kullanarak almak istediğiniz projeksiyonunun marka/modeline göre seçim yapıp,
    ilgili mesafeleri almak istediğiniz görüntü boyutuna göre hesaplama yaptırabilirsiniz.

www.projectorcentral.com
    Dell M110 Projection Calculator - Throw Distance and Screen Size
    http://www.projectorcentral.com/Dell-M110-projection-calculator-pro.htm

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.