Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 15 Haziran 2011; 17:26:57 >
  • O zaman VGA'dan başka çare yok.
    Siz yine de yeni projeksiyon alacaksanız HDMI girişli olmasına dikkat edin, neticede PCnizi değiştirme ihtimalini gözönünde bulundurmak gerek.
  • Neden bu tür aktarımlarla uğraşıyorsunuzki artık? Promacto Pr0 X06 ile ne bilgisayara nede başka bir oynatıcıya ihtiyaç duymadan direk USB girişinden flah belleğinizdeki, harici diskinizdeki görüntüleri oynatabilirsiniz. Ayrıca SD kartınız ilede direk her görüntüyü oynatabilirsiniz. Portatiftir 475 gramdır. İstediğiniz her yerde film seyredebilir, VGA ile bilgisayaraınıza bağlanabilir,AV ile TV seyredebilirsiniz...
    www.promacto.com
  • Ya promacto düşünmüyorsam?
  • Promacto düşünmüyorsanız, O zamanda size film seyretmek istediğiniz için LCD panelli lümeni 1400-1500 civarında olan (yüksek ışık ev ortamında gözlerinizi yorar) kontrastı 600-1000 aralığında bir projeksiyon cihazı tavsiye edebilirim. Çok değişik muadil ürünler var. Fakat yüksek çözünürlüklü filmler seyretmek istiyorsanız, doğal çözünürlüğü 1024 x 768 ve üzeri olan bir ürün almanızı tavsiye ederim. Ürünü alırken ilerde karşılaşabileceğiniz en önemli sorun olan, lamba ömrü garantisini sorunuz. Lamba ömrüne genel olarak firmalar 500 saat yada 6 ay garanti veriyorlar. Bu konuda lambasına 2 yıl garanti veren ürünlerden birini tercih etmeniz, ilerde karşılaşabileceğiniz sorunlara şimdiden tedbir almanızı sağlar. Alacağınız ürünü nice mutlu günlerinizde kullanmanız dileğiyle, hayırlı günler dilerim.

• Kendimi anlatamadım. Sizin ürününüz için bu tür bağlantılara ihtiyaç olmayabilir ama, daha kompakt olan mini ürünler için bağlantı nasıl oluyor? (Kendi bilgisayarım için)

Ürününüz gayet hoş. Led lambalı, Lümeni yüksek ama öncelikle benim için taşınabilir olması çok önemli. Çünkü sınıfımda da kullanmak istiyorum. 500gr neredeyse diğerlerinin yarısı kadar sanıyorum.

Bu arada ürününüzün VGA girişini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 26 Nisan 2011; 19:33:14 >
  • Bizim ürünümüz avuç içi kadar büyüklükte, yeni jenarasyon LED LCOS panelli 1024 x 768 doğal çözünürlüğü olan, 200 ansilümen bir üründür. 138X130X49 mm boyutlarındadır. Yani yaklaşık 2 sigara paketini yani yana düşünün. Bizim ürünümüzün en büyük özelliklerinden biri zaten taşınabilir olmasıdır. Bu nedenle zaten 12 volt adaptörle çalışır. Küçük sınıflar için idealdir. Siz ben bilgisayarımada bağlamak istiyorum diyorsanız, bu ürünlerin hepsinde birer mini VGA girişi mevcuttur. Kendi VGA bağlantı kabloları aksesuarları içinde çıkar. Sizin yapacağınız sadece bu kabloyu bilgisayarınıza bağlamaktır. Görüntü aktarımı sadece ve sadece bu kablo ile olur(HDMI girişi varsa, bu giriştende görüntü aktarılabilir). Fakat bilgisayarınızdaki herhangi bir, filmi, resmi yada bir dosyayı projeksiyon cihazının kendi içinde bulunan orjinal hafızasına aktarmak isterseniz USB girişini kullanabilirsiniz. Yada bu USB girişinden Flash belleğinizi ve harici diskinizi direkt olarak kullanabilirsiniz. (Her modelde yoktur bu seçenek) Ayrıca ürünün çok mini olmasına önem vermeyin. Lümeni önemlidir. Bugün piyasada 7 ile 50 lümen arasında satılan pocket projeksiyonlar gün ışığındada, oda ışığındada sunum yapamazlar. Doğal Çözünürlükleri maksimum 640 x 480 dir. Ortamın karartılması gerekir. Ortam karartılırsa iş görürler. Bataryalıdırlar. Lion batarya olanlar yaklaşık 1 saat kadar çalışabilirler.Aynı zamanda elektriklede çalışabilirler. Yani kullanım yerleri farklıdır.Alırken bunlarada dikkat ediniz. Almadan mutlaka deneyiniz...
    www.promacto.com

• quote:

Orijinalden alıntı: projeksiyon ekspertizi

Kendi VGA bağlantı kabloları aksesuarları içinde çıkar.

VGA girişi...? USB & VGA kablo olarak mı kullanılıyor?

İçinden çıkan aksesuarların resimlerini ekleyebilir misiniz?
  • Promacto PRO X06 nın VGA,AV,EARPHONE,HDMI,USB,SD KART girişleri. Kendi orjinal bağlantı kabloları aksesuarların içindedir. VGA Kablosu, AV kablosu, USB flash bellek kablosu (kısa), USB aktarım kablosu (uzun),Tripodu, adaptörü,kumaş taşıma çantası,Türkçe kullanım kılavuzu ve uzaktan kablosu kendi orjinal aksesuarları içindedir.

• Üst model 3d projeksiyonlar ne zaman yaygınlaşır?
  • 3D içerikli yapımlar ve yayınlar yaygınlaşırsa olur. Ama bu konuda oldukça şüpheliyim. 3D geçici bir ticari fantazi bence. Sinema yapımcılarının alışkanlıklarını tümden değiştireceklerini hiç sanmıyorum. Senelerdir 24hz, fps (saniyede 24 kare) standartına takılmış durumdalar zaten millet bilmem kaç yüz hz paneller ala dursun.
  • quote:

merhabalar, Promacto Pro X06 projeksiyon cihazı ithalatı Şubat ayında gerçekleşmiş olup, Mart 5 itibarı ile satışa geçmiş bir üründür. Ürün hakkında yeterli bilgisi olmayan arkadaşlarımızı ofisimizde ağırlayıp, ürünümüzü tanıtmaktan kıvanç duyarız. Ürünümüzün testlerini gerçekleştiren projeksiyon ve projeksiyon lamba tamiri konusunda Türkiyenin en uzman kuruluşu olan BETAVİZYON Projeksiyon San Tic Ltd şirketinin değerli yöneticileri Timur ve Mustafa beylerden 0212-521 57 90 nolu numaradan yadawww.betavizyon.com.tr den ulaşabileceğiniz iletişim numaralarından teyit edebilirsiniz. Ürünümüzün teknik servisine yine aynı firma bakmaktadır. Firmamız bundan sonrada sadece ve sadece LED lambalı projeksiyon ürünlerini satacaktır. Sadece LED projeksiyon konusunda dünyadaki bütün gelişmeleri an ve an takip ederek siz sayın dostlarımıza iletmeye devam edecektir. Bu kapsamda Haziran ayında yeni bir LED LCOS ürünle karşınızda olacağız. Yeni ürünümüz Panel olarak modifiye edilmiş LED LCOS 240 ansilümen olacaktır. VGA girişi normal bilgisayar girişi olacak, USB girişi ise direkt olarak hiç bir ara kablo kullanmadan Flash belleğinizi takabileceğiniz şekilde olacaktır. Yine SD kart girişi olacaktır.HDMI 1024 x 768 doğal çözünürlük. Fan gürültüsü 26 desibel olacak. Ürünümüzün kod adı PRO X08 olacaktır. Allah bizi mahcup etmez ise 340 ansi lümenlik DLP LED modelimiz olan PRO X09 da Ağustos ayında vitrindeki yerini alacaktır. Doğal çözünürlüğü 1280 x 1024 olacaktır. Siz sevgili dost ve arkadaşlarımıza kardeşlik çerçevesi içerisinde hizmet etmekten ve ürünlerimizi sunmaktan büyük onur duyuyoruz. Lütfen konuyla ilgili kafanıza takılan her soruyu bize sormaktan çekinmeyiniz.
    Saygılarımızla

0212-210 45 21-22
    info@promacto.com
    www.Promacto.com

perpadaki ofisinizde usb ye çektiğimiz filmleri deneyecek ortam varmı. yüksek bitrate filmlerde usb ile takılmalar yaşanıyormu. birde forum için toplu alımda 750 gibi bir fiyat iyi olur. ben 677 tl ye vatanın acer k11 led pj takipteyim. dün varmış kaçırdım. stokta bugün tükenmiş doğal olarak... sizin ürün kağıt üzerinde güzel. perpaya yakın arkadaşlar gidip yerinde görseler de yazsalar parada hiç olmazsa bir türk firmasına gitse...

• Perpadaki ofisimizde tabiki Flash belleğinizdeki, harici diskinizdeki yada Sd kartınızdaki filmleri seyredebilirsiniz, ürün ve kalite kontrolüde yapabilirsiniz. Fakat üzülerek bir haber vereceğim, Japonyadaki sıkıntı bizide etkilemeye başladı. Stoklarımız şu anda tükenmiş vaziyette. Son 10 adet kaldıki buda bir kaç günlük içinde tükenir.Almak istiyorsanız acele edin. Yada biz size 1 adet ayıralım. Ürünü inceledikten sonra almanız şart değil, sözümüz yerine gelsin maksat. (İnceleyipte almayana şahit olmadım henüz :) ) Haziranın ilk haftasına kadar malesef chip tedarikinde Japonyada karşılaşılan deprem ve nükleer kaza nedeniyle ürünlerimiz gelemeyecek. Haziranın ilk haftası itibarı ile gelecek ürünlerimiz. Malesef o zamana kadar beklemek durumunda kalacağız. Hesapta olmayan bu deprem ve nükleer kazanın vereceği gecikmeden dolayı şimdiden özür dileriz...
    www.promacto.com
    0212-210 45 21

• ben hazirandaki ürününüzden almak istiyordum açıkcası. o daha derli toplu olacak. şu usb kablo vs olayı:) birde üzerine 5.1 hoparlör seti için 6 çıkış olsa süper olacak. ben zaten bunu usb li kullanamayacağım film seyrederken arada divxplayer kullanacağım. 5.1 çıkışı olsa hemen şimdi atlar gelirdim:)
  • 5+1 e tabiki bağlanıyor bizim ürünümüzde. Eğer 5 +1 iniz kırmızı ve beyaz kablo çıkışlı ise 1 TL lik bir dönüştürürcü ile, eğer 5+1 iniz streo (3 kablo çıkışlı) ise 4 Tl lik bir dönüştürücü ile 1 dakikada bağlanabilirsiniz. 5+1 e rahatlıkla bğlanabilirsiniz yani.
  • Tos girişi ile kulaklık girişinden 5.1 e bağlayabilirsiniz sanıyorum.

• quote:

5+1 e tabiki bağlanıyor bizim ürünümüzde. Eğer 5 +1 iniz kırmızı ve beyaz kablo çıkışlı ise 1 TL lik bir dönüştürürcü ile, eğer 5+1 iniz streo (3 kablo çıkışlı) ise 4 Tl lik bir dönüştürücü ile 1 dakikada bağlanabilirsiniz. 5+1 e rahatlıkla bğlanabilirsiniz yani.

creative marka 5.1 kullanıyorum. sizdeki ürünün kulaklık çıkışındanmı 4 tl lik aparatla 5.1 ses alacağız anlayamadım... kulaklık çıkışı stereo çıkıştır. 5.1 için 6 kanal ses çıkışı gerekir. sizin cihazda nereden alıyoruz bu 6 kanal sesi... kafam karıştı açıkcası
  • 3.5 luk Streo- 3 Streo kablonuz 3 çıkışlıdır. Bu 3 çıkıştan herbirine bir adet 3.5 Streo-2RCA bağlıyorsunuz (3.5 luk 2 RCA 2 çıkışlıdır, her birini bir kolona takıyorsunuz). Böylece 6 çıkış elde etmiş oluyorsunuz. Yani 3.5 luk 3 streo çoklayıcıdır ve 3 çıkışı vardır. Sizde bu her çıkışa 2 çıkışı olan 2RCA bağlıyorsunuz olay bitiyor. 3.5 luk 2 RCA nın çok çeşitli uzunlukta olanları var. Kolonlarınızın durumuna göre uzunlukları alabilirsiniz. 1 metrelik hazır olanlar 1 TL ye satılıyor. 3,5 luk 3 streo dağıtıcısı ise 4 TL. Yani siz 1 adet 3 lü streo dağıtıcı ile 3 adet 3.5 luk 2RCA aldınızmı 5+1 iniz 5 dakika içinde hazır hale gelir.
    selamlar, hayırlı haftasonları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

Evde maçlar ve filmler için kullanmak için bir projeksiyon arıyorum ayda max 45-50 saat arası bir kullanım anca olur tavsiyeleriniz nedir kullanacağım oda yaklaşık 4metreye 3,5 metre civarında yükseklik 2.10

720P LED Projektörleri araştırmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle Lig TV HD, SporMax HD gibi kanallarda iyi performans verirler diye düşünüyorum. Uzun ömürlü olmaları da cabası
  • quote:

3.5 luk Streo- 3 Streo kablonuz 3 çıkışlıdır. Bu 3 çıkıştan herbirine bir adet 3.5 Streo-2RCA bağlıyorsunuz (3.5 luk 2 RCA 2 çıkışlıdır, her birini bir kolona takıyorsunuz). Böylece 6 çıkış elde etmiş oluyorsunuz. Yani 3.5 luk 3 streo çoklayıcıdır ve 3 çıkışı vardır. Sizde bu her çıkışa 2 çıkışı olan 2RCA bağlıyorsunuz olay bitiyor. 3.5 luk 2 RCA nın çok çeşitli uzunlukta olanları var. Kolonlarınızın durumuna göre uzunlukları alabilirsiniz. 1 metrelik hazır olanlar 1 TL ye satılıyor. 3,5 luk 3 streo dağıtıcısı ise 4 TL. Yani siz 1 adet 3 lü streo dağıtıcı ile 3 adet 3.5 luk 2RCA aldınızmı 5+1 iniz 5 dakika içinde hazır hale gelir.
    selamlar, hayırlı haftasonları...

iyi güzelde sizin sattığınız cihazda ses çıkışı 6 kanal değilki. sonuçta creativeden ben 6 kanal ses alamayacağım stereo ses alacağım. demek istediğim bu. yani ac3 6 kanal sesli filmlerde sizin bu anlattığınız sistemi kurunca 6 hoparlörden stereo ses çıkışı alınıyor. cihaz resimlerinde görmediğimiz başka bir ses çıkışı varmı. yani kısaca sizin bu cihazınız 6 kanal ses çıkışı veriyormu. vermiyorsa usb ile ac3 6 kanal sesli film seyretmek mümkün değil. arada gene divxplayer vs kullanmak gerekli. yanılıyormuyum...

6 kanal ses çıkışı için şöyle bir panel lazım

bu creative 5.1 analog ses sistemleri için tabiki. yada dijital bir çıkış olur buda bendeki gibi pyasadaki çoğu ucuz sistemde uygun giriş olmadığından işe yaramaz. bu sistemi cihazınıza monte edip fiyatı uygun tutarsanız satış patlaması olur. tabii mütevazi bir firmayız diyorsunuz bu nedenle garanti süreci satış sonrası destek vs çok çok önemli. müşteri mağdur olursa pazarda tutunamazsınız. örneği bu forumda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 30 Nisan 2011; 20:39:44 >

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.