Şimdi Ara

Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
17
Favori
24.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctormtr

Multiplayer hangi serverda oynuyorsunuz Server bulamadım bir türlü kafayı yiyeceğim

Düzgün bir sunucu yok malesef. Yapımcılar tarafından kurulana kadar bekleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl ye satıyorum steam gift 2 tane var. adet bası 20 TL
  • Yapımcılar yeni animasyon sistemini tanıttı:

Söylediklerine göre oyuncular ve zombiler için çok çeşitli animasyonlar olacakmış. Su içme, kusma, yaralı bacağı sürükleme vb. gibi şeyler de olacakmış.

Ayrıca üst gövdeyi tamamen animasyonlarla kontrol edebiliyorlarmış. Yani ayaklardan bağımsız, yürüseniz bile üst gövdede animasyonlar olacakmış. (Bknz. Videonun başı)

Yeni giysilerde yolda. Videodan anladığımız kadarıyla çeşitli giysiler bizi bekliyor

Hala haberiniz yoksa söyleyeyim; yeni gelen IWBUMS sürümü ile yiyecek sistemi değiştirildi. Artık karakterimiz kilo alıp verebiliyor. Ve bu yediğimiz yiyeceklere göre değişiyor. Eğer çok kalorili ve yağlı şeyler yerseniz zamanla kilo alıyorsunuz. Dengeli beslenirseniz kilo veriyorsunuz. Her yiyeceğin kalori, karbonhidrat ve yağ oranı var. Etiketi olan ürünlerde (konserve, dondurma vb.) bu oranları görebilirsiniz. Etiketi olmayan ürünlerde bu oranları görmek için ise oyunun başlangıcında "Nutritionist" yani diyetisyen özelliğini seçmeniz gerekiyor.

Oyuna buzluk ve yiyecek dondurma sistemi de eklendi. Buzluklarda yiyecekleri dondurup bozulmasını engelleyebiliyoruz. Sanırsam tüm yiyecekleri değil, sınırlı sayıda yiyecekleri dondurabiliyoruz. Sonra ısı vererek buzları çözdürebiliyoruz.

Ayrıca grafiklerde de iyileştirmelere gidildi ve yeni bir ışıklandırma sistemi oyuna entegre edildi.

Eski Hali:

Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

Yeni Hali:

Eski Hali:

Yeni Hali:

Ayrıca radyo sistemi içinde bir yenilikleri var:

WordZed uygulaması sayesinde oyundaki radyo mesajlarını düzenleyebilecek, kendi radyo ve TV istasyonlarımızı oluşturabilecekmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 17 Mart 2016; 20:40:52 >

• zombi-hayatta kalma oyunlarını sevmem oynamam da ama gördüğüm kadarıyla en başarılısı project zomboid. ilginin az olmasının sebebi 3 boyutlu olmayışı heralde
  • kesinlikle piyasada daha iyisi yok. en iyi hayatta kalma oyunu.
  • Daha iyisi yok ama kıymeti de bilinmiyor maalesef. DayZ gibi bir çöpü alan insan çok (ve hala daha alan insanlar bile var) ama bu oyuna ilgi nedense az.

Ayrıca yeni haberler geldikçe de aktarmaya çalışacağım sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 19 Mart 2016; 17:08:46 >
  • DemirHerif kullanıcısına yanıt
    Kıymetinin bilinmemesinin sebebi fazla reklam yapamamaları ve oyunu çok geç geliştirmeleri.
  • Yeni haberlerle karşınızdayım tekrardan

Oyuna yakın bir zamanda metal işleme eklenecekmiş. Metal barikatlar, metal mobilyalar (raflar, çekmeceler, kasalar vb.), kaşık, çatal, çekiç gibi eşyalar inşa edebilecekmiş. Bunu yapmak için ise çevreden metal eşyalar (metal olan her şey çivi, kaşık, çatal vb.) toplayıp onları fırınlarda (normal fırınlarda değil taş fırın inşa etmemiz gerekiyormuş) eriterek metal külçe elde edip saydığım eşyaları inşa etme imkanına sahip olacakmışız. Ayrıca metal bariyerleri kapılara/pencerelere monte edebilmek için pürmüz ile kaynatmamız gerekecekmiş. (Pürmüzün ne olduğunu bilmeyenler google görsellere bakabilir )

Buna bağlı olarak da yeni traitler yani karakter özellikleri eklenecekmiş. Yukarıda saydığım eşyaları inşa edebilmek için gerekli tarifi bulmanız gerekecek. Ama oyun başlangıcında Blacksmith yani "Demirci" özelliğini seçip tarife gerek kalmadan da saydığım eşyaları inşa edebileceksiniz.

Ayrıca bazı oyuncular yeni gelen animasyon sisteminin düşük bütçeli sistemlerde iyi performans sergileyecek mi sorusunu yapımcılara yöneltmesi ile birlikte, yapımcılar da bu soruya cevapsız kalamadı.

3D modellerde optimizasyon konusunda iyice çalıştıklarını belirttiler. Ancak biraz FPS düşüşü olacağını da söylemeden geçemediler. 1.8Ghz Duo Intel HD Laptop ile "Kıyametten 6 Ay Sonra" seçeneği açık (bu seçenek en zoru ve çok zombi olması demek) sabit 30 FPS aldıklarını söyleyen yapımcılar optimizasyon konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini de söyledi.

Yeni gelen haberlerle birlikte yapımcılar, eski sistemlerle ilgili olumlu sonuçlar almış. Bu sayede yeni animasyon sisteminin çok fazla FPS'ye etki etmeyeceğini düşünebiliriz.

Ayrıca karakter modellemelerini sıfırdan tekrar başlayacaklarını belirten yapımcılar, yeniden yapılan modellerin optimizasyonu iyileştireceğini ve daha fazla karakter detayının görünebilir olmasını sağlayacaklarını yazılarında belirttiler.

Konuyuda hortlatıyorum.PZ yi online oynamak istiyorum arkadaşım ile fakat beceremedinm.internettekilere göre yaptım hep port açtım hem hamachiyle denedim olmadı deneyip başarılı olan var mı Allah aşkına varsa yardım etsin.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt

Belki bu video yardımcı olabilir sana. İspanyolca ama yaptıklarını yap en azından

Bende o konuya pek hakim değilim. Daha çok public sunucularda takılıyorum

Maalesef 2 gündür uğraşıyorum olmadı verdiğin videoda zaten eski ama yinede sağol.bende bu gece public girdim artık :(
  • Yeni animasyonlardan bir video daha

• Yapımcılar yeni çanta animasyonlarından videolar paylaştılar

• Oyuna 155 MB'lık güncelleme geldi, haydi hayırlısı.

Ekleme: Grafik güncellemesiymiş, artık kaplamalar daha kaliteli ve ayrıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 10 Mayıs 2016; 13:05:17 >
  • Bu oyun favori bekledigim ikinci oyun ins istedigim gibi super bir oyun olur bekledigim seyler ... yapilan hersey icin animasyon ve daha iyi ses motoru hersey icin bir cok alternatif ses vs ayrica grafikleri guzellestirebilebilir diye umuyorum ve anladigim kadariyla oyle birseyler yapmislar yada yapiyorlar bakalim bence super bir oyun olabilir , hee unutmadan guzel bir arayuz lazim bu oyuna :D craft menusu evanter vs cok dandirik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 10 Mayıs 2016; 4:17:38 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Oyunun atölye desteği var mutlaka yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu epey zaman önce almıştım. Birkaç kez oynamak için sıfırdan başladım. Farklı zorluklar seçtim. 2-3 saatin ardından oyunu kapattım. Oynaması çok keyifli kafa yoran çok güzel detaylandırılmış bir oyun ama böyle bir oyunu tek başıma uzun süreli oynamak fikri olmadı. Bu oyuna online mod şart.
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Online mod zaten varda ben sevmiyorum zombiler lagli degisik birsey :D belki duzelir, ayrica cok oynayanida yok genelde serverler bos, bakalim animasyonlar eklenince daha zevkli olur oyun birde daha guzel bir arayuz sart bence .
  • dh den giren varmı? gün saat ayarlayalım 3-4 kişi survive takılalım
  • Geçen arkadaşım görüntüler bir harika olmuş, gir çık dedi, gerçekten de sağlam farketmiş.

UI'den fazla birşey beklemeyin derim zaten oyunun görsel tasarımıyla uyum içerisinde; piksel bazlı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.