Şimdi Ara

Project Eternity Türkçe Dil Desteği Anketi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=5]Fallout 1 & 2, Fallout New Vegas, Icewind Dale 1 & 2, Arcanum, Planescape Torment, KotOR 2, Neverwinter Nights 2 gibi efsane oyunların yapımcısı Obsidian'ın yeni oyunu Project Eternity için bir dil desteği anketi açıldı. 2 dakika ayırıp Oyumuzu Türkçe'ye verelim arkadaşlar.

[size=4]Siteye üye olunmadan ankete oy verilmiyor, 2 dk ayırıp üye olmanız gerek. Üyelik açan arkadaşlar üyelikleri mesaj olarak atarsa konuya eklerim.

[size=8]ANKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkgamer -- 6 Ekim 2012; 16:30:59 >

• Teşekkürler böyle bir konu açtığın için.Diğer konuda bile görmem geç olmuştu.Şimdi daha fazla kişiye hitap edebiliriz.
  • Haber için teşekkürler Türkçe olması dileğiyle bastım oyumu
  • Teşekkürler oyumuzu kullandık ama sanırım bu geliştirici firmanın değil, bir üyenin yaptığı ankettir. Yinede bir şansımızı deneyelim belki dikkate alınır.
  • hep desteklerim böyle işleri. İnşallah yaparlar diye tahmin ediyorum çünkü kral bir oyun olucak.
  • Üye olamıyorum; Registration Question mıdır nedir ne illetse onu yapamıyorum acaba?

Sonuç;hallettim verdim oyumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 8 Ekim 2012; 6:17:33 >
  • yukarı .... 2dk bişe almaz beyler

düzeltme: oyu verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 8 Ekim 2012; 10:53:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an türkçe 121 oy almış görünüyor, Çince ve italyancanin ardından 5. sırada.
    Biraz daha gayretle ilk 3'e girebilirsek yapımcıların dikkatini belki çekebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun Türkçe çıkarsa çıkar yoksa kimse çeviremez çok fazla kelime olacağından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bu oyun Türkçe çıkarsa çıkar yoksa kimse çeviremez çok fazla kelime olacağından.

muhtemelen

Bu kadar mı oy çıktı koskoca DH'dan....
  • konu dışına açabilsek iyi olurdu .. konuyu burada gören daha az oluyor ..
  • Öğleden önce 150 kusur olan çince ile 3-5 oy fark ve ıtalyanca ile 25 oy fark vardı. Şimdi 160 oy seviyesi ile çinceyi gecmisiz ama 180 oyda olan ıtalyanca 210 oya ulaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

konu dışına açabilsek iyi olurdu .. konuyu burada gören daha az oluyor ..

bunu en iyi sen yaparsın hocam...
  • çevremdekileri zorla üye yapıp oy kullandırtıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

konu dışına açabilsek iyi olurdu .. konuyu burada gören daha az oluyor ..

bunu en iyi sen yaparsın hocam...

sebep
  • Biz sen yaparsın, ben yaparım, sebep falan derken ıtalyanlar 1 gun icinde oylamada 1.liği ele getirmiş durumda.

• uygun bir zamanda forumun en çok girilen bölümüne bir başlığını da açacağım.
    Hitman'in yeni çıkıcak son oyununda Türkçe alt yazığı desteği de olacak mış bu arada oyunların böyle Türkçe olması gurur verici.

Come on guys vote Turkish.
  • Gökhan'ın (Gokyabgu) Project Eternity için attığı mesaj.

"Hi, I'm working as a project manager at 23 Studios, Turkey's leading game localization studio. RPGs are my obsession as a gamer and my specialty as an interpreter. My last RPG project was The Witcher 2 (apart from several MMORPGs). Knowing that Obsidian is working on a RPG in the veins of legendary IE games is a dream that comes true for me, and I definitely want to work on the Turkish localization if Obsidian will decide to localize the game into Turkish. I can easily say you can't find more professional and experienced localization company in Turkey than us.

Gökhan Hali Düzgün
    Project Manager at 23 Studios"

Fallout 1 & 2, Fallout New Vegas, Icewind Dale 1 & 2, Arcanum, Planescape Torment, Kotor 2, Neverwinter Nights 2 gibi efsane oyunların yapımcısı Obsidian'ın yeni oyunu Project Eternity için bir dil desteği anketi açıldı.

Oyun sever arkadaşlar. Oylama devam ediyor. Eğer bu oyunun Türkçe olmasını istiyorsanız ankette Turkish oyu verin ve yapımcıların ilgisini çekelim. The Witcher 2 Assassins of Kings, Hitman Absolution ve birçok oyun çevirisinde deneyimli bir ekip olarak bizler de oyunu Türkçe yapmak için girişimlerde bulunalım.

http://forums.obsidian.net/topic/60664-translations/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 11 Ekim 2012; 16:12:46 >

• Türkçe Rpg oynamak gibisi yok onun için her türlü yardıma açığım.
  • Beyler şu konuyu konudışına açında oylar artsın olmaz böyle forumun bu bölümü çok tenha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.